Læs den officielle beskrivelse

Élite Lenguas er beliggende i hjertet af Madrid. Skolen har fleksibel læreplan og rigelige lærere. Instruktørerne er spanske, der har mange års undervisningserfaring på vestlige sprog. Specialiseret i spanskundervisning (A1-C2), DELE forudprøverådgivning mv. Med rig erfaring og bemærkelsesværdige resultater.98014_97793_Laescuela.jpg

Skolen har fleksible arbejdsplaner og fremragende undervisningsressourcer. Det er specialiseret i spanskundervisning på forskellige niveauer (A1-C2) og forhåndsundersøgelse i DELE. Den har rig erfaring og bemærkelsesværdige resultater.

For internationale studerende i nød tilbyder vi en-til-en-college-læseplaner for at hjælpe elever med sprogbarrierer forstå kursets indhold, dyrke fremmedsprogstænkning, præcist og hurtigt overvinde vanskelighederne med viden og bedre tilpasse sig til campuslivet.

Samtidig er der gennem konsolideringsklassen åbnet om natten og i weekenden efter skoleaktiviteter som mad, dans, museumsbesøg mv., Som uregelmæssigt holdes hver uge, du føler dig fuldt ud livets charme i Vesten, bryder igennem de kulturelle barrierer mellem regioner og let spiller og slapper af. skole.

Vi tilbyder også diskonterede visum- og indkvarteringstjenester til kinesiske studerende med en svag sprogbase. Du er ikke længere alene.

Élite venter på dig til enhver tid!

98013_97792_WelcometoEliteLenguas.jpg

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

ELITE Lenguas

Et fire-ugers kompakt kursus, der omfatter alle aspekter af lytning, tale, læsning og skrivning, giver eleverne en omfattende vestlig sprogstudie og løbende forbedring af ... [+]

Et fire-ugers kompakt kursus, der omfatter alle aspekter af lytning, tale, læsning og skrivning, giver eleverne en omfattende vestlig sprogstudie og løbende forbedring af deres evner gennem forskellige øvelser i klasseværelset.

Vores skole insisterer på en lille klasse, og der er ikke mere end 9 elever i hver klasse for at sikre den bedste undervisningskvalitet, være opmærksom på hver elevs læringssituation og lade eleverne få en omfattende interaktion med læreren i løbet af klassen.

Efter hvert niveau vil der være en til to uger gratis Dele vejledning for at hjælpe eleverne med at konsolidere deres viden og gøre sig bekendt med Dele eksamen spørgsmål.

Klassestørrelse: 3-9 gruppe klasse... [-]

Spanien Madrid
September 2020
Spansk
Fuldtid
Deltid
1 - 53 uger
på universitet
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk