ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mission

ELISAVA fremmer viden, forskning, udvikling og innovation inden for alle de områder, der drejer sig om design, teknik og kommunikation. Dette opnås ved hjælp af akademisk træning, der forbereder de studerende til at imødekomme faglige udfordringer på internationalt niveau, der fremmer forholdet mellem vores samfund og erhvervslivet, samt med institutioner og i dag samfund. På denne måde sikrer skolen elevens levedygtighed til at transformere sig selv og vokse i et globalt og skiftende miljø.

135482_IMG_0919.jpgELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135482_IMG_0919.jpg" />

Vision

ELISAVA ønsker at blive et universitetscenter med status som den internationale model og bidrage til omdannelsen af det menneskelige miljø og skabelsen af nye realiteter; at kombinere udvikling af design, engineering og kommunikation med kreativitet og kvalitet.

135483_DSC03668.jpgELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135483_DSC03668.jpg" />

Værdier

Hos ELISAVA er de uddannelses- og forskningsmuligheder, vi leverer, innovative, fleksible, kreative, tværfaglige og stærkt fokuseret på den professionelle sektor. Med dette mål samarbejder skolen bredt med lokale, nationale og internationale virksomheder, institutioner og universiteter.

Dets metodologiske retningslinjer er blevet implementeret som rollemodeller i andre designskoler.

Skolen er en katalysator for tværgående linieuddannelse og forskning, fleksibel og kreativ, hældt ud i den professionelle verden og i tæt samarbejde med internationale virksomheder og universiteter.

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering er et universitetscenter, der blev grundlagt i 1961, og det er den ældste designskole i Spanien. ELISAVA er blandt de 100 bedste skoler for design og arkitektur i Europa ifølge Domus magazine.

135481_elisava_workshop_2.jpegELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" alt="135481_elisava_workshop_2.jpeg" />

ELISAVA er tilknyttet Pompeu Fabra University (UPF) og har 2.000 studerende fra hele ordet, der tager de officielle studier af graden i design og graden i ingeniørvidenskab i industriel design og en bred vifte af kandidat- og postgraduate-programmer knyttet til forskellige områder: Grafisk design og kommunikation, Produktdesign, Rumdesign og Arkitektur og Designstrategi og -styring.

ELISAVA er en platform til udveksling af viden og oplevelser, der fremmer studier, der kombinerer den kreative proces med den tekniske udvikling af projekter til uddannelse af kompetente fagfolk. ELISAVA metodologi er baseret på en avanceret uddannelse, der tilbydes af mere end 700 højt kvalificerede fagfolk. Skolen ligger i hjertet af Barcelona og har 11.000 m2 moderne faciliteter.

ELISAVA metodik er rettet mod den professionelle verden, og den kan prale af samarbejde med virksomheder, institutioner og universiteter fra hele verden. Det har en filosofi, der siden 1961 har bidraget til uddannelse af professionelle iværksættere inden for design og teknik.

Placeringer

Barcelona

Address
La Rambla, 30-32

08002 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: