Don Quijote Spanish Language Learning

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Don Quijotes spanske skoler

don quijote blev grundlagt i 1986 som et sprog rejsebureau for spansk sprogskoler. Selskabets ensidige engagement i service og kvalitet drev sin hurtige vækst, og vi fik hurtigt et ry for innovation, personlig service og excellence. I 1989 svarede vi på den stigende efterspørgsel efter spanskkurser af høj kvalitet, og vi begyndte at byde studerende velkommen til den første don Quijote skole i Salamanca. Siden vores grundlæggelse er vi vokset til syv virksomhedsejede steder i Spanien og Latinamerika og et netværk af mere end 30 partnerskoler, stort set gennem henstilling fra mere end 150.000 tilfredse studerende.

På don Quijote er vores overvågningskriterier kvalitet, innovation og partnerskab. Mens vi fortsætter med at lede - i akademikere, værdi og innovation - søger vi konstant nye måder at tage kvaliteten af ​​vores kurser og vores service på til vores studerende til næste niveau.

10 grunde til at studere spansk med don quijote

1. Bevist erfaring

I mere end 30 år har vi lært spansk til mere end en million studerende verden over. Vi har oplevet, at vores studerende gradvist får tillid og færdigheder, da de anvender deres nye sprogkundskaber til hverdagssituationer og faglige miljøer. Vores dokumenterede, praktiske metode sikrer, at du hurtigt og nemt lærer at kommunikere på spansk gennem praksis og løbende interaktion.

2. Et unikt læringsmiljø

Vores unikke læringsmiljø definerer løbende den måde, spansk læres på. Vi forbereder dig til succes ved at opmuntre dig til at udvikle dit fulde sprogpotentiale både inde og ude i klasseværelset.

3. Personlig tilgang til studerende

Vi tager en personlig og student-centreret tilgang til undervisning, hvor professorer og studerende er aktivt involveret i læringserfaringen. Du vil deltage i et støttende fællesskab, der værdsætter din unikhed og vil lede dig, når du forme din egen sprogrejse.

4. Top faciliteter

Alle vores skoler er strategisk placeret i historiske kvarterer, der er let tilgængelige med offentlig transport og udstyret med aircondition, trådløs internetadgang, den mest moderne teknologi og alt hvad du behøver for at gøre din læringserfaring mindeværdig.

5. 24-7-365 Læring

Før og efter dit ophold hos os kan du oprette forbindelse til vores 24-7-365 platform. Nu kan du begynde din læring før din ankomst eller tage genopfriskningskurser, når du forlader, med don Quijote online skole. Du vil have adgang til indfødte lærere sammen med digitale lærebøger og apps, enhver dag, helst.

6. Højkvalitetsundervisning

Don Quijote er internationalt anerkendt for sin sprogkvalitetsuddannelse af høj kvalitet. Vores fakultet består af fremragende og erfarne akademiske fagfolk. Derudover er vores lærere tilgængelige for dig. Du får daglig interaktion med dine lærere, som støtter dig med regelmæssig feedback og vejledning.

7. Høj officielle eksamen passere sats

Vores undervisningsmetode er så unik og effektiv, at næsten alle vores elever passerer den officielle DELE eksamen. Det vil sige, hvis du studerer spansk med os, er din succes næsten garanteret!

8. En virkelig international oplevelse

Del din sprogrejse med venner fra hele verden. Hvert år byder vores skoler velkommen på mere end 25.000 studerende i alle aldre fra mere end 85 lande. Vores forskelligartede elev organ giver et godt internationalt perspektiv. Mød folk fra hele verden!

9. 32 forskellige kulturelle oplevelser

Vi har omhyggeligt udvalgt 32 forskellige kulturelle oplevelser i 13 spansktalende lande, der giver dig mulighed for fuldt ud at fordybe dig i spansksprog og spansk kultur. Fra Spanien til Latinamerika, vælg den kulturelle nedsænkning, der passer bedst til dig.

10. 100% tilfredshed

Vi er stolte af, at flere studerende kommer til os gennem personlige henvisninger end gennem en anden kilde, og at 35% af vores studerende kommer tilbage til at studere hos os igen!

Vi elsker at byde velkommen til vores studerende.

Placeringer

Barcelona

Address
Carrer de Mallorca, 27
08029 Barcelona, Catalonien, Spanien