Læs den officielle beskrivelse

Musik Produktionsskole

Vi er

Vi er en skole med speciale i musik produktions uddannelse DJs, elektronisk musik kunstnere, producenter og musikelskere.

Vi har sammensat en gruppe af fagfolk med mange års brancheerfaring, lidenskabelige om, hvad vi gør, og ivrige efter at udnytte potentialet i vores studerende.

VI GØR

at undervise den kreative proces for dig at skabe musik, du kører perfekt alle de værktøjer og serverer fordel af hver i dine produktioner. Hos os vil du finde essensen af ​​din musik, og du kan tale flydende professionelt gør musikproduktion del af dig.

VI TILBYDER

uddannelse baseret på praksis og tilpasning, hvor kreativitet og passion for musik er det vigtigste. Vi har professionelle instruktører i Ableton, Logic Pro X, Sound Synthesis og eksperter i avancerede områder af moderne musik.

OM OS

Der er noget, vi kan aldrig ændre ... den motor, der driver verden og giver mening til vores liv, den følelse, der dominerer viljen og grund: vores passion.

Producer DJ stræber vi efter at hjælpe sætte fut hvad du bedst kan lide, musik og lyd.

DJ Producent: Genopfrisk din passion

 • Master DJ Producer
 • Professionel DJ Kursus
 • Produktionen i Ableton Live and Push
 • Avanceret Ableton
 • Kreativ Musikalsk teori
 • Syntese og lyddesign
 • Live optræden (Direkte)
 • Blanding og Mastering
 • Musik industri
 • Produktion i Logic Pro X
 • Produktionen i FL Studio (One to One)
 • Ableton For Kids
Programmer undervist i:
 • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

DJ Productor

Den avancerede kursus i Ableton Live Produktion og Push to er det perfekte supplement til den oprindelige kurs. ... [+]

Den avanceret kursus i Ableton Live produktion og Push 2 Det er det perfekte supplement til den oprindelige kurs. I dette program, vil vi nærmer fokus på produktionsteknik, lyd og direkte, ved hjælp af hardware synthesizere med Ableton, skaber vores egne instrumenter og også indføre i mix og mastering med Ableton Live-slutter med et færdigt projekt. Du kan tage din vare for direkte eller oprette sessioner for en live-optræden. Vores tilpassede metode, der tilbydes af en instruktør certificeret af Ableton og praksis gøre din vej gennem alle DJ Producer er en avanceret musikoplevelse.

DJ Producer er den første og eneste Ableton Certified Training Center i Madrid, Som du vil have en eksklusiv program støtte og specialiserede undersøgelser.... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 måned
på universitet
Læs mere på dansk
DJ Productor

Under produktionen i Ableton Live and Push er blevet skabt af en certificeret instruktør Ableton, vil dette kursus opdage de kreative og tekniske musik produktionsværktøj ... [+]

Den produktion kursus i Ableton Live and Push er blevet skabt af en certificeret instruktør Ableton, vil dette kursus opdage de kreative og tekniske musik produktionsværktøjer uanset genre eller stil. Introduktion til syntese, prøveudtagning og værktøjer at spille live. Vores personlige tilgang og praksis gøre din vej gennem DJ Producer er en komplet musikalsk oplevelse.

DJ Producer er den første og eneste Ableton Certified Training Center i Madrid, som vil have et eksklusivt program støtte og specialiserede undersøgelser.

Producer DJ som studerende, kan du købe en pædagogisk licens på en betydelig rabat Ableton.

Tidsplan: 2 timer pr klasse 3 dage om ugen ... [-]
Spanien Madrid
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 måned
på universitet
Læs mere på dansk
DJ Productor

Du ved, men du har brug for at producere musik teori og kreative teknikker? Vi har udarbejdet en unik kursus for musik skabelse, hvor du også kan lære Ableton Push. ... [+]

Du ved, men du har brug for at producere musik teori og kreative teknikker? Vi har udarbejdet en unik kursus for musik skabelse, hvor du også kan lære Ableton Push.

På dette kursus, vil du lære at korrekt tilpasse din musik, oprette forskellige rytmer, basser og tilbehør i forskellige musikalske stilarter, eller at tilpasse dem til den genre, som du kan lide. Og hvis du bruger Ableton Push, kan du også lære af det og få mest. Tjek den dagsorden og opdage, hvad du lærer!

Pris: 250 € Studerende DJ Producer: 200 €

Klasser starter: Fra 1. til 10. i hver måned Formiddag timer: Tirsdage og torsdage fra 12:00 til 14:00 Tidsplan Aftener: Tirsdage og torsdage fra 17:00 til 19:00. Alternative Skema Aftener: Tirsdage og torsdage fra 19:30 til 21:30 ... [-]
Spanien Madrid
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 måned
på universitet
Læs mere på dansk
DJ Productor

Logic Pro X er en af ​​DAW (Digital Audio Workstation) mest anerkendte musik producenter de. I dette kursus produktion med Logic Pro X vil ikke kun lære forvaltningen af ... [+]

Produktion i Logic Pro X One to One

Logic Pro X er en af ​​DAW (Digital Audio Workstation) mest anerkendte musik producenter de. I dette kursus produktion med Logic Pro X vil ikke kun lære forvaltningen af ​​programmet, vil du også lære at lave dine egne temaer ved produktionsteknikker og programmering hånd vores ekspert instruktør.

Tidsplan: 2 timer pr klasse 2 eller 3 dage om ugen.

Beliggenhed: School of Music Production "DJ Producer" - Calle Virgen del Portillo 55, Madrid Capital

Hvordan fungerer det? Når du har sendt tilmeldingsskemaet, vil du få et opkald så hurtigt som muligt at arrangere en aftale i starten af ​​klasser, hvor vi vil lære vores faciliteter, klassen pensum og løse dine tvivl. Undervisningen foregår i vores studie i Calle Virgen del Portillo 55 Madrid Capital. Ved afslutningen af ​​kurset vil du modtage vores DJ Producer eksamensbevis din deltagelse i kurset. Til hvem det er rettet ... [-]
Spanien Madrid
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 måned
på universitet
Læs mere på dansk
DJ Productor

Den blanding og mastering kursus er designet til at supplere din viden om musik produktion og opnå evnen til at skabe et sundt produkt, som er konkurrencedygtig med de ak ... [+]

I løbet af dette kursus vil du lære den fascinerende kunst at blande og lære at forberede dine produktioner, før de giver det sidste touch til at opnå en professionel lyd mastering. Den blanding og mastering kursus er designet til at supplere din viden om musik produktion og opnå evnen til at skabe et sundt produkt, som er konkurrencedygtig med de aktuelle markedsforhold standarder.

Derudover kan du arbejde på en af ​​dine egne sange til at blande og masterize i løbet af modulet.

Varighed: 1 Måned | 16 kontakt timer studerende og tidligere studerende Pris: 350 € Klasser begynder: Fra 1. til 10. i hver måned.

Tidsplan Mornings: To dage om ugen fra 12:00 til 14:00 Tidsplan Aftener: To dage om ugen fra 17:00 til 19:00 ... [-]
Spanien Madrid
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 måned
på universitet
Læs mere på dansk
DJ Productor

Hvis du ønsker at gå et skridt fremad som DJ eller producer og skabe direkte og Live retsakter professionelt, kan du ikke gå glip af denne klasseværelse kursus, hvor du v ... [+]

Hvis du ønsker at gå et skridt fremad som DJ eller producer og skabe direkte og Live retsakter professionelt, kan du ikke gå glip af denne klasseværelse kursus, hvor du vil lære de teknikker, brug og konfiguration af en opsætning med hardware (synthesizere, trommemaskiner, effekter ) og dens anvendelse in vivo. Fra MIDI implementering til avancerede processer til at omdanne din musik direkte.

Kurset formål er at være i stand til at fortolke og modificere et stykke eller et sæt af elektronisk musik i realtid, alene eller sammen med andre musikere, og har kendskab til og anvendelse af de forskellige værktøjer og teknikker findes for det.

studerende og tidligere studerende Pris: 350 €... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 måned
på universitet
Læs mere på dansk
DJ Productor

En løbet af syntese og lyddannelse i analoge og digitale miljøer, der sigter mod produktion originale lyde til praktisk anvendelse i elektronisk og elektroakustisk musik. ... [+]

En løbet af syntese og lyddannelse i analoge og digitale miljøer, der sigter mod produktion originale lyde til praktisk anvendelse i elektronisk og elektroakustisk musik.

Vi har udviklet et unikt forløb syntese anvendes hvor målene er: Forståelse af de forskellige typer af syntese og deres forskellige soniske muligheder. Identifikationen af ​​partier og signalet routing af enhver analog eller digital, hardware eller software synthesizer.

Og design og skabelse af originalen lyde både melodisk og percussive og miljømæssig ved hjælp af avancerede syntese teknikker og uddybe den mest udbredte subtraktiv, FM og modulopbygget.

Alle dele af dagsordenen vil blive ledsaget af praktiske eksempler orienterede musikalske stil for en bedre forståelse elev.... [-]

Spanien Madrid
September 2019
Spansk
Fuldtid
1 måned
på universitet
Læs mere på dansk