Læs den officielle beskrivelse

Culinary Institute of Barcelon a er designet, så du har en unik og uoprettelig oplevelse baseret på multikulturalisme, kreativitet og innovation.

Formålet med skolen er at lære folk at bygge deres egen fremtid.

Et institut designet til at omdanne køkken

Dette er den ide, hvormed tre lærere i Barcelona begyndte at designe, hvad der nu er Culinary Institute of Barcelona , et uddannelsesprojekt for at uddanne fagfolk, der vil lede køkkener og restauranter i det 21. århundrede.

Forskellig uddannelse for fagfolk, der ikke ønsker at være den samme

Vi er klar over, at vi lever i en verden præget af et konstant paradigmeskift, en verden der kræver en ny type professionel, der kan levere værdifulde løsninger, og hvor teknologi, kreativitet og innovation er nøgle. Af denne grund har vi tilpasset undervisningsmodellen, der anvendes i Silicon Valley, Mekkaen for digital teknologi, til international gastronomi. Det gør os anderledes.

Vision

Vi er født af en forandring, og vi fortsætter med at ændre sig uden ophør. Ændring er synonym for evolutionen. Og træning skal også tjene til det: at vokse og udvikle sig.

I årevis har samfundet en tendens til at være obsessiv over overvurderende viden. Det insisterer på frustrationen ved at lægge pres på unge i deres studier uden at dyrke deres værdier, færdigheder og holdninger. Og det er en stor fejltagelse.

I traditionelle træningscentre er eleverne ikke værdsat for, hvad de virkelig er gode til, men for hvad de forventes at vide. Færdigheder som fantasi, kreativitet, veltalende og selv intelligens straffes. De er ikke motiverede eller uddannet til at være innovatører, men de er uddannet fra fortiden til fortiden uden at tænke på fremtiden.

På CIB lærer vi at forbedre, at stille spørgsmålstegn ved at forestille os at søge og finde nye muligheder ved hjælp af vores intellekt, hvilket ikke er helt rigtigt rationelt, men helt følelsesmæssigt.

Vi lærer at gøre ting mere end at kende ting. Vi lærer at elske og overleve, og ikke acceptere den etablerede. Fordi vi ved, at det, der er etableret, er efemere og ofte endog ukorrekt.

Vi er besatte i vores læringsprocedurer, så vores unge kan overvinde scenarierne for forandring, gøre dem deres egne og vide, hvordan de kan tilpasse sig de nye forhold med absolut naturlighed. Vi forsøger at lære at sætte, forfølge og nå mål, ikke være bange for at lave fejl. Fordi kun dem, der er villige til at lave fejl, er i stand til at gøre rigtig vidunderlige ting.

Derfor oprettede vi CIB. At gøre det.

Træningsmodel

Vi baserer vores metode på 6 akser, der tillader dannelsen af ​​ledere, der er i stand til succesfuldt at løse udfordringerne i det 21. århundrede.

Læring baseret på udfordringer

En uddannelsesmodel, der:

Det udsætter eleverne for virkelige problemer, favoriserer udviklingen af ​​deres transformative lederskabskompetencer og gør dem mere konkurrencedygtige i dagens verden.

Genererer motivation og følelse af præstation.

Det forbinder den studerende med miljøet, så der skabes konkret værdi.

Det giver udfordrende oplevelser, der udvikler iværksætteri og menneskelig forstand.

Det er oplevelsesmæssigt, samarbejde og videnintegrator.

Fleksibilitet

Derfor er fleksibilitet et levende koncept, patent i alle vores faciliteter. Undervisningsrum, aktiv og dynamisk, hvor studenten er centrum. Også:

Vores klasseværelser ændres. Med stole, der ikke kun er stole, men et mobilt personligt arbejdsområde, der tilpasser sig hver elevs og hver klasse karakteristika.

Alle vores elever har et intelligent PILOT-headset, som giver dem mulighed for at tale og følge klasserne på deres modersmål. Uden kabler eller komplikationer.

Der er også tid til den studerende og hans klassekammerater at arbejde på deres fritid.

Inspirerende lærere

Vi ved, at selv om det er grunden til at lære det, læres det af følelser. Derfor er hver af vores lærere:

Lev lidenskabeligt den pædagogiske oplevelse, og det viser.

Han er interesseret i den studerende, udfordrende, styrende og styrker sin udvikling.

Det skiller sig ud som en akademiker og leder i sin disciplin, det er innovativt og udnytter teknologien.

Han deltager aktivt og formelt i hans faglige, forretningsmæssige, akademiske og sociale miljø.

Det har et tæt sammenhæng med eleverne, det er et godt eksempel, og det efterlader et mærke på dem.

Mindeværdig oplevelse

Vores studerende bruger mindst et år hos os, og under deres uddannelse lever de:

Et globalt, forskelligartet og multikulturelt læringssamfund.

Akademisk og professionel praksis på Campus og udenfor.

Studenter udviklingsaktiviteter, der giver mange udfordringer og tilskynder til udvikling af færdigheder.

360º træning

Vi er ikke tilfredse med at være udbydere af viden, alle vores elever får 360º træning.

  • Viden:
    Teknologisk, produkt og dets manipulation.
  • Evner:
    At styre forretninger, andre mennesker og sig selv.
  • Holdninger:
    Ledelse, social og faglig.
  • Muligheder:
    Til anerkendelse af miljøet og for sig selv.

Fordi det er, når disse fire cirkler konvergerer, når succes opstår.

Tilgængelighed og gennemsigtighed

Al kommunikation fra CIB, lærere og studerende er tilgængelig og tilgængelig 24 timer i døgnet hele året.

  • Personlig instant messaging, efter grupper og generelt.
  • Arkiv af videoer, lyd og dokumenter.
  • Video og lyd i realtid.
  • Det er nemt, det er Facebook Arbejdsplads.
Programmer undervist i:
  • Spansk
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Culinary Institute of Barcelona

At få CIB's Chef Diploma bliver meget mere end en professionel kokeksamen. Dette eksamensbevis sikrer, at den studerende er i stand til at forny og skabe, det vil sige at ... [+]

At få CIB's Chef Diploma bliver meget mere end en professionel kokeksamen. Dette eksamensbevis sikrer, at den studerende er i stand til at forny og skabe, det vil sige at forbedre det allerede eksisterende og at gøre ting, som ingen har gjort før. Dette kursus er en rejse gennem kunst og videnskab af gastronomi, der eventuelt kan udvides med et tidligere indvielsesmodul for dem, der ikke har nogen erhvervserfaring indenfor madlavning.

Når eksamensbeviset er afsluttet, kan den studerende vælge en af ​​de seks kulinariske specialiteter, der er til rådighed for at blive en specialkokk eller vælge kurset for at opnå Executive Chef Postgraduate Diploma.

Det er et 8-måneders program for multikulturel sameksistens med studerende fra hele verden inden for rammerne af byen Barcelona, ​​hvor du ikke kun vil lære madlavningsteknikker, men du vil leve en livserfaring, der tjener dig til resten af dit liv.... [-]

Spanien Barcelona
Januar 2020
Spansk,Engelsk
Deltid
11 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Graduate Certificate

Culinary Institute of Barcelona

Forvaltningen af ​​en restaurant med succes er en udfordring på grund af dens kompleksitet. En vellykket forvaltning af en restaurant involverer mere end at tilbyde en af ... [+]

Forvaltningen af ​​en restaurant med succes er en udfordring på grund af dens kompleksitet. En vellykket forvaltning af en restaurant involverer mere end at tilbyde en afbalanceret menu designet til at generere indtægter. En række faktorer spiller en rolle i forvaltningen af ​​en restaurant: evnen til at danne et forhold til kunder, prospektering for forretninger i digitale medier, evnen til effektivt at reagere på efterspørgslen, dannelse af relationer baseret på tillid og evne til at håndtere leverandører er faktorer, der spiller en rolle i forvaltningen af ​​en restaurant.

Kontrol over disse faktorer er afgørende for at kunne implementere på en sikker og sammenhængende måde alt, hvad vi har diskuteret og planlagt for vores forretning. Dette er en sektor i en tilstand med konstant forandring, hvor konkurrencen er hård, og hvor man skal reagere på kundernes forventninger. Som følge heraf skal nyhed og trends være værktøjer, som hjælper os med at forbedre og styre vores forretning på vej til succes.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
11 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Postgraduate Certificate

Culinary Institute of Barcelona

Denne Postgraduate Executive Chef grad er et tre-måneders kursus designet specifikt til kokke, der ønsker at gå et skridt videre i deres akademiske uddannelse, hvilket gi ... [+]

Postgraduate i FFood and Beverage and Executive Chef Diploma er et komplet program, der sigter mod at uddanne den studerende i Executive Direction i køkkener og FDenne Executive Chef Diploma og F

ObjetivesErhverv vision og sproget i køkkenet og om kundeservicens områder.Indarbejd en holdning fra en leder, der er i stand til at designe, styre og styrke et komplekst og tværfagligt arbejdsteam.Træne i de økonomiske aspekter af måling og økonomisk kontrol, fra levering af effektive og oplevelsesmæssige tjenester, for at maksimere rentabiliteten og være i overensstemmelse med virksomhedens værdier og mål.Erhverv viden til styring af processer, planlægning, organisering, kontrol og overvågning af de processer, der bestemmer genereringen af oplevelser og bidraget til rentabilitet i enhver form for service eller restaurering og gæstfrihed.... [-]
Spanien Barcelona
September 2020
Spansk
Deltid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute of Barcelona

Det første modul på kandidatuddannelsen i Restaurant Business Management - MRBM. ... [+]

Første modul af kandidatuddannelsen i Restaurant Business Management - MRBM

Forvaltningen af ​​en restaurant med succes er en udfordring på grund af dens kompleksitet. En vellykket forvaltning af en restaurant involverer mere end at tilbyde en afbalanceret menu designet til at generere indtægter. En række faktorer spiller en rolle i forvaltningen af ​​en restaurant: evnen til at danne et forhold til kunder, prospektering for forretninger i digitale medier, evnen til effektivt at reagere på efterspørgslen, dannelse af relationer baseret på tillid og evne til at håndtere leverandører er faktorer, der spiller en rolle i forvaltningen af ​​en restaurant.

Kontrol over disse faktorer er afgørende for at kunne implementere på en sikker og sammenhængende måde alt, hvad vi har diskuteret og planlagt for vores forretning. Dette er en sektor i en tilstand med konstant forandring, hvor konkurrencen er hård, og hvor man skal reagere på kundernes forventninger. Som følge heraf skal nyhed og trends være værktøjer, som hjælper os med at forbedre og styre vores forretning på vej til succes.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
15 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute of Barcelona

At lære om og have kontrol over vores forretning i dybden giver os ro i sindet og den vision, der er nødvendig, når vi foreslår ændringer, tager nye risici og vælger nye ... [+]

At lære om og have kontrol over vores forretning i dybden giver os ro i sindet og den vision, der er nødvendig, når vi foreslår ændringer, tager nye risici og vælger nye formater, der imødekommer markedets behov. Evnen til at foregribe forandring er af største vigtighed. Til dette formål skal vi være bekendt med de ressourcer, vi står over for, så vi kan optimere dem uden overraskelser.

Formålet med postgraduate programmet i Executive Restaurant Management er:

At lære eleverne, hvordan man får mest ud af virksomheden og dens personale.At kende det i dybden og lede arbejdshold.At give eleverne en bred økonomisk vision af virksomheden for at udnytte den og maksimere dens præstationer.20% af kurset tager sigte på at give de studerende de nødvendige færdigheder i forhandlingsteknikker, intens kommunikation, værdiforvaltning og krisestyring med særlig vægt på og håndtering af de tre mest sandsynlige fremtidige forretningsmodelscenarier, herunder tre 6-timers oplevelsesmæssige besøg.... [-]
Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
15 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute of Barcelona

I dette postgraduate program vil du erhverve de nøglekendskaber, der er nødvendige for at udvikle en forretningsplan for at øge chancerne for succes med nye forretningsin ... [+]

For at et cateringfirma skal udvikle sig, skal det reagere på det eksterne miljø på en effektiv måde uden at miste de ressourcer, der er til rådighed for den, sine egne evner og dets styrker. Af den grund er det uanset virksomhedens størrelse afgørende at have værktøjer til analyse og planlægningsværktøjer, der giver os den strategiske tilgang, der er nødvendig for at bestemme situationen for vores forretning og dets omgivelser. Kun på denne måde vil det være muligt at vælge og gennemføre de mest hensigtsmæssige og konkurrencedygtige strategier for sin vækst.

I dette postgraduate program vil du erhverve de nøglekendskaber, der er nødvendige for at udvikle en forretningsplan for at øge chancerne for succes med nye forretningsinitiativer eller, når det gælder eksisterende virksomheder, nye tilgange. I begge tilfælde skal implementeringen af ​​forretningsplanen benytte metoder, som lette projektets forvaltning i et kontrolleret miljø for at undgå overraskelser og uforudsete begivenheder.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
15 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute of Barcelona

Overvejet gudens mad, efterlader chokolade aldrig nogen uberørt. Det rejser lidenskaber, og der er altid plads til det. Meget mere end en bar chokolade er kakao den leven ... [+]

Overvejet gudens mad, efterlader chokolade aldrig nogen uberørt. Det rejser lidenskaber, og der er altid plads til det. Meget mere end en bar chokolade er kakao den levende historie af civilisationen og udviklingen af ​​mange kulturer. Af denne grund vil vi ved CIB ønske, at du opdager passion for brunt guld i køkkenet og konfektureproduktionen.

Dette kursus er designet til kokke og professionelle konditorier, der ønsker at uddybe deres viden og erhverve en bred vision om mulighederne for denne efterspurgte ingrediens, fra sin oprindelse til kulinariske forankring og de transformationer, som kakao tilbyder, og give eleverne ny viden og nye teknikker til at implementere i deres køkkener.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute of Barcelona

Keramik, skulptur, glas .... der er mange kunstneriske discipliner, hvor ild spiller en afgørende rolle. Køkken er en anden. ... [+]

Keramik, skulptur, glas .... der er mange kunstneriske discipliner, hvor ild spiller en afgørende rolle. Køkken er en anden. Både direkte og indirekte, og siden oldtiden har der været brugt ild i køkkenet: det er hovedbestanddelen og samtidig den sværeste, der til tider ikke får den betydning eller opmærksomhed, den fortjener. Det er ikke uden grund, at ovne er kernen i ethvert køkken.

Brændeflammen, varmen i en åben grill, en ovn-grill, kogeplader og røgelsens kunst er forskellige teknikker og metoder til at håndtere ilden, der kræver udsøgt læring. Men vakuumlavning og lave temperaturer åbner også en række muligheder for vores køkkener. Flammen i en brændeovn eller en dampovn, kraften i ovne eller endda en mikrobølgeovn. Det er ikke kun, hvordan der bruges ild, men også de forskellige temperaturer, der giver os en bred vifte af kulinariske sensibiliteter.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute of Barcelona

En banket, en catering arrangement eller en gruppe middag er en unik begivenhed. Man forbereder ikke præsentationen af ​​et måltid som i en konventionel restaurant: Der e ... [+]

En banket, en catering arrangement eller en gruppe middag er en unik begivenhed. Man forbereder ikke præsentationen af ​​et måltid som i en konventionel restaurant: Der er ikke de samme poster eller den samme protokol for service.

Køkken til banketter har sine egne særegenheder, der går ud over køkkenet i en restaurant. Når man forbereder mad til en kollektiv, er der regler og krav og logistik og udførelse, der adskiller sig fra konventionelle catering. Hverken omkostningerne eller margenerne har nogen lighed med dem i en traditionel restaurant. En kok skal vedtage en anden tankegang - ligesom en maitre - og arrangementer arrangøren træder ind på samme måde som en fødevare- og drikkevarechef på et hotel.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute of Barcelona

Sund mad er i mode. Nu mere end nogensinde. Men bortset fra at være sunde, vil folk nu have deres køkken til at være gastronomiske. ... [+]

Sund mad er i mode. Nu mere end nogensinde. Men bortset fra at være sunde, vil folk nu have deres køkken til at være gastronomiske. Kokke bliver eco-kokke, grønne kokke, kokke, der bestræber sig på at ændre verden baseret på sunde produkter, bæredygtighed og miljøet ...

Ernæring og kost er fulde af stigmas i et samfund, der søger efter tendenser, mærker, navne, koncepter, hurtige kostvaner og frem for alt mange mirakler. I denne ph.d.-grad ønsker vi at åbne en ny dimension i sundt køkken som fødevareparadigmets fokus og kulinariske og gastronomiske tanke. Vi vil nedbryde de konceptuelle barrierer af kostvaner og finde i os selv en integration mellem sund spisning, livsstil og produkter og hvordan man laver dem.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute of Barcelona

Køkkenet har udviklet sig mere i de sidste 25 år end i de sidste 250 år. Køkkenet er videnskab, fysik og kemi. Som følge heraf vil du på dette kursus have forskere, fysik ... [+]

Køkkenet har udviklet sig mere i de sidste 25 år end i de sidste 250 år. Køkkenet er videnskab, fysik og kemi. Som følge heraf vil du på dette kursus have forskere, fysikere og kemikere ved din side samt verdens store kokke.

De vil bringe deres viden til køkken og viderebringe dem til studerende med det formål at systematisere processer, konceptualiserende design, undersøge gasserens opførsel ved karbonering og opdage emulsionernes reaktion gennem en sovs ved hjælp af avancerede værktøjer og maskiner.

Dette kursus går langt ud over avantgarde køkken. Dette kursus går ud over de gamle paradigmer for at bryde reglerne og føre os til fremtidens gastronomi og sætte videnskaben til rådighed for cateringbranchen.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk