Campus FP

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

CampusFP tilbyder de største pædagogiske tilbud træning cykler og højere end 20 grader i 7 forskellige centre til overkommelige priser for alle budgetter, fordi det vigtigste er dig.

CampusFP født med en klar social kald, for at hædre den faglige uddannelse og tættere på alle indbyggerne i Madrid, på en praktisk måde og understreger vigtigheden af ​​at lære at gøre.

Erhvervelsen af ​​færdigheder baseret på faglige og akademiske kompetencer er en sikker pædagogisk engagement i CampusFP forstå som "formación360", et innovativt koncept, der giver os mulighed for at visualisere en model for at differentiere uddannelse, som følge af en kombination af nationale og internationale uddannelsessystemer og som formåede at udvide screeningen af ​​faglige og akademiske fremtid af vores kandidater.

Hvordan gør vi det? Med henvisning til det spanske uddannelsessystem reguleres erhvervsuddannelse og henvisninger faglige kvalifikationer uddannelsessystem for beskæftigelse søge en symmetri grad med systemet af erhvervsuddannelserne britiske gennem forskellige myndigheder, der udsteder (officielle myndigheder Kvalifikationer og Curriculum i UK ).

Således CampusFP slutter med skilsmissen mellem akademisk og faglig uddannelse. I denne henseende, efter en lang erfaring i at finde praktiske og konkrete løsninger, har vi udviklet vores egen filosofi og en unik uddannelse, der integrerer tre læring formater:

  • Reguleret erhvervsuddannelse (erhvervsuddannelse og videregående). Erhvervsskole.
  • Træning for beskæftigelse (Professional-certifikater). Dit vindue til en verden af ​​arbejde.
  • Erhvervsuddannelse under det britiske uddannelsessystem (erhvervsuddannelse Diplomer niveau, 4 og 5 (UK). Internationalt pas arbejde.

Vi kan godt lide at tale om CampusFP som en "lille stor center," som vi brugte Madrid som en stor campus og via vores centre nærmer de kvalifikationer, der efterspørges mest af arbejdsgivere, afhængigt af de geografiske område kommunerne godt forbundet, og hvis Tilgængelighed studerende hurtigt og nemt, for det akademiske år 2016-2017 har vi 7 centre i Madrid, mere end 40 grader erhvervsuddannelse og mere end 250 professionelle certifikater.

Lige siden vores mentalitet boost beskæftigelse og beskæftigelsesegnethed har akademiske billigere satser hele Madrid, mens en elev på højere niveau i et offentlige omkostninger skole i gennemsnit 6.000 € i Madrid, CampusFP tilbyder sine kvalifikationer højere uddannelses- områder af billedet og lyd og sundhed ved € 4990 pr akademisk år og € 4490 andre Øvre Grade og Mellemøsten kvaliteter til € 3990 per år. Alle med støtte fra CAM Stipendier til højere niveau uddannelse cykler på mellem 2.300 og 3.500 € for det første år og MECD stipendium.

Sidst men ikke mindst, vi sponsorerer festivalen Music Hall - Berklee musikfestival rettet mod unge i alderen 13 til 22 år i år, og takket være CampusFP indeholder en ny tilstand, DJ. med den officielle præsentation i Madrid af den nye titel af Middle Grade Erhvervsuddannelse "Video tekniker, disc jockey og lyd" og professionel certifikat niveau 2 "Animacion Musical live og direkte.

Placeringer

Madrid

CampusFP

Address
Madrid, Madrid-samfundet, Spanien
Telefonnummer
+34 911 83 31 22