Læs den officielle beskrivelse

Cambridge Institute er et privat uddannelsescenter specialiseret i sprogundervisning, hovedsagelig engelsk, spansk, fransk og tysk, med en dokumenteret erfaring inden for sektoren og international dækning. Vores arbejdsmetode er garanteret succes for de studerende, der er forpligtet til vores træningsprogrammer, til hvem vi tilbyder kvalitet, innovation og en undervisningsplan, der er helt tilpasset deres behov. Med denne filosofi står Cambridge Institute nu i spidsen for sektoren og arbejder dagligt med viljen til at optage denne position selv i fremtiden ved at tjene vores studerendes tillid og respekt. Vi tilbyder en bred portefølje af tjenester til at lette sprogindlæring både til daglig brug og til arbejde. Desuden satser vi på en aktiv deltagelse af vores studerende og en afbalanceret udvikling af de grundlæggende færdigheder i ethvert sprog: lytning, læsning og skrivning. Uanset hvilket kursus du vælger, er Cambridge Institute hovedmål at optimere vores ældres potentiale med de bedste ressourcer. Vi er støttet af vores erfaring og internationale prestige, som er resultatet af mange års hårdt arbejde.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Cambridge Institute

Hvis du ønsker at studere spansk, mens du nyder en uforglemmelig ferie og opdager landets kultur, er Cambridge Institute det, du leder efter. I denne skole tilbyder vi et ... [+]

INTENSIV SPANSK SPROGSKURS I MADRID

Har du endnu ikke planlagt din ferie? Cambridge Institute præsenterer et tilbud, du ikke kan nægte.

Hvis du ønsker at studere spansk, mens du nyder en uforglemmelig ferie og opdager landets kultur, er Cambridge Institute det, du leder efter. I denne skole tilbyder vi et bredt udvalg af træningsprogrammer efter dine behov i hjertet af den spanske kultur: Madrid.

Benyt denne mulighed! Kom og forbedre din spansk i Madrid, møde mennesker fra hele verden, og nyd klimaet, maden og charmen i den spanske hovedstad.

Hvor?

Cambridge Institute Spanien, vores internationale skole, ligger i den berømte Plaza España i Madrid (Spanien) en af ​​de største turistattraktioner i byen. Vi tilbyder spanskkursus for udlændinge til alle niveauer og for alle profiler.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk