Castelldefels School of Social Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Castelldefels Sociale Skole

Castelldefels Sociale Skole udgør en væsentlig tilføjelse til samfundet i forskning, uddannelse, overtalelse og sammenhæng.

Castelldefels Skole for samfundsvidenskab er baseret i middelhavs-og kosmopolitiske by sammen med største forretningshub i æra i Barcelona. I CSSS; Vi kombinerer den bedste blanding af klasse, kultur og konflikt i Barcelona. Det er CSSS 'mål at levere et højt kvalificeret kandidat- og bacheloruddannelsesprogram til at forberede den studerende til at imødekomme arbejdsgivernes behov inden for forskellige områder. Barcelona har en topposition i Europa som et sted at bo og arbejde. CSSS ligger i hjertet af Barcelona, ​​som er den mest populære by i Europa. Vi leverer Global Management grad med de fleste moderne teknikker og teknologi. Vi har en entusiastisk gruppe af lærde, der ikke kun er vellykkede i deres akademiske men også i erhvervslivet.

Vision og Værdier

Strategi:

Vores strategi er meget forståelig: at lave et hjørne, hvor de bedste forskere og mest talentfulde studerende kan nå deres fulde potentiale.

Mangfoldighed:

Vi står bag en bred vifte af handlinger for at sikre, at alle er accepteret og har lige chance når det gælder uddannelse og beskæftigelse i vores skole.

Internationalt engagement:

Castelldefels Socialvidenskabelige Skole foretager aktiviteter i regioner over hele verden, skaber et globalt universitetsmiljø og bygger på sin stærke internationale profil.

CSSS arbejder aktivt for at fremme forbindelser mellem lande og forbedre tværkulturel forståelse gennem workshops, seminarer, udstillinger, kortkurser, events og messer, praktikophold og ledelsesprogrammer.

Internationalt engagement er et centralt fokus for CSSS. Vi trækker verdens bedste tænkning sammen for at løse globalt vigtige problemer. Denne tværfaglige dør fører til globalt vigtige opfindelser, som fortsætter med at opnå fordelene over hele verden.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Spanish (Spain)

Se Diplomas » Se Health Master » Se BBA'er » Se 1-year MBAs » Se DBA » Se Bachelor » Se Master » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:


[+]

[-]

Diplom i turisme ledelsesniveau 4

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Spanien Barcelona

Dette er et indholdsmæssigt ledelsesprogram, der kombinerer praktiske karrierebaserede elementer med flere væsentlige underliggende ledelsesdiscipliner, som vil være uvurderlige, når individets karriere skrider frem. Kurset er derfor et ideelt forberedelse til øjeblikkelig beskæftigelse i sektoren, og som er villige til at være med i gæstfrihedsbranchen. [+]

Dette er et indholdsmæssigt ledelsesprogram, der kombinerer praktiske karrierebaserede elementer med flere væsentlige underliggende ledelsesdiscipliner, som vil være uvurderlige, når individets karriere skrider frem. Kurset er derfor et ideelt forberedelse til øjeblikkelig beskæftigelse i sektoren, og som er villige til at være med i gæstfrihedsbranchen.

Målsætninger

Diplom i Turisme Ledelse CTH sigter mod at fokusere på uddannelsesbehovet hos nye deltagere til gæstfrihed, rejse og turistsektorer med internationale anerkendelser. Det vil også udvide elevens beskæftigelses- og karrieremuligheder.

Dette program hjælper eleverne til at udvikle færdigheder til selvstændigt at levere autentiske oprindelige oplevelser og andre turisme ventures lokalt, nationalt og globalt. I løbet af studietiden udvikler de studerende en solid viden om turismeforretninger med effektiv ledelse og ledelseskvalitet. Kurset dækker fundamentet af turisme industrien herunder turisme drift, kundeservice og destination analyse. ... [-]


Diplom i turisme ledelsesniveau 5

på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Spanien Barcelona

Kurset har til formål at give de studerende en forståelse af ledelsesmæssige, beslutningstagende og ledelsesmæssige aspekter af gæstfrihedsbranchen. Desuden er det også designet til at udvikle uafhængige forsknings- og studiekompetencer, der kræves, når man arbejder på højt ledelsesniveau i branchen. Det er derfor en glimrende forberedelse til enten adgang til arbejdspladsen eller som et springbræt til sidste år bachelorgrad niveau undersøgelse. [+]

Kurset har til formål at give de studerende en forståelse af ledelsesmæssige, beslutningstagende og ledelsesmæssige aspekter af gæstfrihedsbranchen. Desuden er det også designet til at udvikle uafhængige forsknings- og studiekompetencer, der kræves, når man arbejder på højt ledelsesniveau i branchen. Det er derfor en glimrende forberedelse til enten adgang til arbejdspladsen eller som et springbræt til sidste år bachelorgrad niveau undersøgelse.

Programmet består af 7 obligatoriske enheder og fører til i alt 175 studiepoeng. Vurderingen sker via en kombination af lukket bog skriftlig 3-timers eksamen eller opgave. Alle vurderinger er markeret eller modereret af CTH

Målsætninger ... [-]

Diplom i turisme og gæstfrihed ledelse niveau 6

på universitet Fuldtid 12 måneder June 2019 Spanien Barcelona

Dette program er CTH ultimative bachelor niveau award og er udtrykkeligt designet til at give tilsvarende læring, der ydes af en britisk universitet bacheloruddannelse i gæstfrihed og turisme. [+]

Dette program er CTH ultimative bachelor niveau award og er udtrykkeligt designet til at give tilsvarende læring, der ydes af en britisk universitet bacheloruddannelse i gæstfrihed og turisme. Programmet er udformet som 140 kredit kvalifikation i internationale gæstfrihed og turisme management, der dækker alle de centrale ledelsesmæssige færdigheder, der kræves for en lederkarriere i sektoren.

Målsætninger

Diplom i Turisme og Hospitality Management CTH sigter mod at fokusere på uddannelsesbehovet hos nye aktører til gæstfrihed, rejse og turistsektorer med internationale anerkendelser. Det vil også udvide elevens beskæftigelses- og karrieremuligheder.

Udvikling af færdigheder til at styre personale og opretholde de positive relationer med kunder og kolleger. At planlægge marketingstrategier for produktivitet, rentabilitet, forbedre og afbalancere forretningsresultater. Planlæg og udvikle strategier, der forbedrer alle aspekter af en turismeoperation, herunder Emerging Issues, Managing Events, Strategic Impact og Marketing Strategies. ... [-]


Kontakt

Castelldefels School of Social Sciences

Adresse, linje 1 Carrer de Balmes, 7
08007 Barcelona, Catalonia, Spanien
Hjemmeside http://www.csss.es/
Telefon 34 93 116 88 21