Læs den officielle beskrivelse

Granada

University Modern Sprogcenter, Centro de Lenguas Modernas

Den University Modern Language Centre, Centro de Lenguas Modernas, beliggende i det centrale og typisk "granadino" distrikt af "Realejo", har til huse i det gamle palads Santa Cruz (16. århundrede), som er specielt restaureret til undervisningsbrug.

Da restaurering blev afsluttet i 1992, den nye Centro de Lenguas Modernas tilbyder ikke kun sin nu berømte Spanske Kurser for udlændinge (Hispanic Studies Course (CEH), spansk sprog og kultur Kursus (CLCE), Intensive spansk sprogkurser (Čile), Intensiv spansk Sprog og Kultur Kursus (CILYC), spansk som fremmedsprog Course (CELE) og valgfri januar Course (CCE) ) men også en række Moderne sprogkurser (Engelsk, fransk, italiensk, tysk, catalansk, arabisk, japansk, portugisisk, russisk og svensk).

Det er kombinationen af ​​de to, der gør centret så original venture; her udenlandske studerende kan dele deres dagligdag med de spanske studerende og derved stimulere en gensidig interesse i deres forskellige sprog og kulturer. Denne kontakt styrkes gennem et sprog udveksling service, som giver de studerende mulighed for at øve deres spansk uden for klasseværelset, og ved kulturelle besøg og aktiviteter.

Granada

Ud over de førnævnte kurser, den Centro de Lenguas Modernas tilbyder også kurser i Undervisning spansk, tysk, fransk, engelsk eller italiensk som fremmedsprog, eksamener for dem, der ønsker at attestere deres niveau af spansk (DELE - Eksamensbevis i spansk som fremmedsprog - arrangeret af Instituto Cervantes). Undervisning Forretning spansk og andre former for sprogkurser til særlige formål, herunder dem, der er specielt designet i samarbejde med forskellige faglige og professionelle institutioner er også tilgængelige.

Den Centro de Lenguas Modernas og University de Granada gøre deres bedste for at gøre de studerendes ophold så behageligt og fordelagtigt som muligt: ​​Den Sprog Exchange Service, indkvartering service, og organisering af kulturelle og sportslige aktiviteter er blot nogle få eksempler.

På den akademiske side, højt kvalificeret lærerstab er specialiseret i sprogundervisningen, og bl.a. University of Granada professorer og lektorer. Centret er fuldt udstyret med et bibliotek, de mest up-to-date audio-visuelle hjælpemidler både i klasseværelser og i sproglaboratorier oprettet til multimedier og audio-video aktiviteter. Desuden studerende har adgang til elektronisk post.

Med en fast forpligtelse til konstant forbedring altid i tankerne, at centret varetager eksterne undersøgelser jævne, som vurderer lærerstaben, indholdet af de forskellige kurser, og kvaliteten af ​​centrets ledelse og infrastruktur.

CLM Mission Statement

Den Centro de Lenguas Modernas vigtigste mål er formidling af det spanske sprog og kultur og integration i byliv i det multikulturelle samfund, der besøger Granada takket være den tillid, de placerer i vores institution. Vi arbejder hver dag for at forbedre kvaliteten af ​​undervisningen og tjenester, vi tilbyder.

I afsnittet fremmedsprog, CLM vigtigste objetive er at levere kvalitet undervisning baseret på en kommunikativ tilgang og de nødvendige værktøjer til vores studerende til at erhverve den uvurderlige evne i dagens samfund at kommunikere på et andet sprog på kortest mulig tid.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Hvis du ønsker at studere spansk i Granada, er Hispanic Studies Kursus rettet mod studerende og fagfolk, der ønsker at tilegne sig en dybere kendskab til spansk sprog og ... [+]

Selvom formelt to forskellige programmer Hispanic Studies Course (CEH) og Spansk Sprog og Kultur Kursus (CLCE) fungere som en, fordi de ikke er et spørgsmål om valg, men en af ​​faktiske niveau i spansk sprog. Med andre ord, kravet om at tilmelde sig CEH er at have og avanceret beherskelse af sproget, mens du kun behøver at være en mellemliggende spansk lærende til at blive accepteret i CLCE.

Hvis du ønsker at studere spansk i Granada, den Hispanic Studies Kursus henvender sig til studerende og fagfolk, der ønsker at tilegne sig en dybere kendskab til spansk sprog og kultur. Dette kursus tilbyder en bred vifte af fag af specialister fra University of Granada.

Studerende skal allerede have en høj kommando af spansk for at kunne følge disse emner (dvs. har bestået niveau B2.1 (CLM - 6 Avanceret)). Af denne grund, CLM anbefaler altid studerende til at tage en Intensiv spansk sprogkursus (cile) før du begynder Hispanic Studies Course. Det CEH Kursus undervises i to perioder - fra oktober til december (Fall) og fra februar til maj (Spring). Eleverne kan vælge den første periode, den anden periode eller begge (Complete Hispanic Studies Course).... [-]

Spanien Granada
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Hvis du ønsker at studere spansk i Granada, er den intensive spansk sprogkurser (Čile) designet til de studerende, der ønsker at starte læring eller forbedre deres spansk ... [+]

Hvis du ønsker at studere spansk i Granada, er den intensive spansk sprogkurser (Čile) designet til de studerende, der ønsker at starte læring eller forbedre deres spansk under et kort ophold i vores land. En væsentlige kommunikative tilgang følges i disse kurser sammen med brugen af ​​de mest up-to-date audio-visuelle teknologi. Det gennemsnitlige antal elever per gruppe er 12.

Den Intensive spansk sprogkurser (Čilės) udbydes fra januar til december; dagen før hvert kursus begynder, er der et niveau test, som betyder, at alle ankommer CLM i starten af ​​et kursus, kan deltage i et cile på deres tilsvarende niveau. For kurser, der begynder halvvejs gennem måneden, kan vi kun garantere niveauer, der er i gang og anbefale absolutte begyndere til at starte i begyndelsen af ​​måneden. Det er også muligt at følge disse kurser for flere måneder med garanti for, at en gruppe vil eksistere på alle niveauer A1 til C1 (CLM-1 Begyndere til CLM-8 Superior), så længe der er et minimum af ti elever pr gruppe.... [-]

Spanien Granada
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 - 4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

The University of Granada Moderne Sprog Center (CLM) er en af ​​de førende institutioner i Spanien inden for laguage læring. Det er en af ​​en slags takket være sin højt ... [+]

Den Granada Universitet Moderne Sprog Center (CLM) er en af ​​de førende institutioner i Spanien inden for laguage læring. Det er en af ​​en slags takket være sin højt kvalificeret og specialiseret lærerkræfter. Ved hjælp af en kommunikativ tilgang, er lagt særlig vægt på interaktion i virkelige situationer.

Den Centers anlæg beliggende i den gamle Realejo District, består af to bygninger: den smukke 16. århundrede Palace of Santa Cruz og Huerta de los Angeles Mansion. Begge kombinerer skønhed og varme af historiske bygninger med det mest moderne tekniske udstyr.

En anden attraktion CLM er dens enestående multikulturel og flersproget atmosfære. Udenlandske studerende kan dele deres dagligdag med de spanske studerende lære forskellige fremmedsprog og derved stimulere en gensidig interesse i deres forskellige sprog og kulturer.... [-]

Spanien Granada
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Centro de Lenguas Modernas (Versión en Español)

HDL Centro de Lenguas Modernas (Universidad de Granada) - Educación