Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Granada

University Modern Sprogcenter, Centro de Lenguas Modernas

Den University Modern Language Centre, Centro de Lenguas Modernas, beliggende i det centrale og typisk "granadino" distrikt af "Realejo", har til huse i det gamle palads Santa Cruz (16. århundrede), som er specielt restaureret til undervisningsbrug.

Da restaurering blev afsluttet i 1992, den nye Centro de Lenguas Modernas tilbyder ikke kun sin nu berømte Spanske Kurser for udlændinge (Hispanic Studies Course (CEH), spansk sprog og kultur Kursus (CLCE), Intensive spansk sprogkurser (Čile), Intensiv spansk Sprog og Kultur Kursus (CILYC), spansk som fremmedsprog Course (CELE) og valgfri januar Course (CCE) ) men også en række Moderne sprogkurser (Engelsk, fransk, italiensk, tysk, catalansk, arabisk, japansk, portugisisk, russisk og svensk).

Det er kombinationen af ​​de to, der gør centret så original venture; her udenlandske studerende kan dele deres dagligdag med de spanske studerende og derved stimulere en gensidig interesse i deres forskellige sprog og kulturer. Denne kontakt styrkes gennem et sprog udveksling service, som giver de studerende mulighed for at øve deres spansk uden for klasseværelset, og ved kulturelle besøg og aktiviteter.

Granada

Ud over de førnævnte kurser, den Centro de Lenguas Modernas tilbyder også kurser i Undervisning spansk, tysk, fransk, engelsk eller italiensk som fremmedsprog, eksamener for dem, der ønsker at attestere deres niveau af spansk (DELE - Eksamensbevis i spansk som fremmedsprog - arrangeret af Instituto Cervantes). Undervisning Forretning spansk og andre former for sprogkurser til særlige formål, herunder dem, der er specielt designet i samarbejde med forskellige faglige og professionelle institutioner er også tilgængelige.

Den Centro de Lenguas Modernas og University de Granada gøre deres bedste for at gøre de studerendes ophold så behageligt og fordelagtigt som muligt: ​​Den Sprog Exchange Service, indkvartering service, og organisering af kulturelle og sportslige aktiviteter er blot nogle få eksempler.

På den akademiske side, højt kvalificeret lærerstab er specialiseret i sprogundervisningen, og bl.a. University of Granada professorer og lektorer. Centret er fuldt udstyret med et bibliotek, de mest up-to-date audio-visuelle hjælpemidler både i klasseværelser og i sproglaboratorier oprettet til multimedier og audio-video aktiviteter. Desuden studerende har adgang til elektronisk post.

Med en fast forpligtelse til konstant forbedring altid i tankerne, at centret varetager eksterne undersøgelser jævne, som vurderer lærerstaben, indholdet af de forskellige kurser, og kvaliteten af ​​centrets ledelse og infrastruktur.

CLM Mission Statement

Den Centro de Lenguas Modernas vigtigste mål er formidling af det spanske sprog og kultur og integration i byliv i det multikulturelle samfund, der besøger Granada takket være den tillid, de placerer i vores institution. Vi arbejder hver dag for at forbedre kvaliteten af ​​undervisningen og tjenester, vi tilbyder.

I afsnittet fremmedsprog, CLM vigtigste objetive er at levere kvalitet undervisning baseret på en kommunikativ tilgang og de nødvendige værktøjer til vores studerende til at erhverve den uvurderlige evne i dagens samfund at kommunikere på et andet sprog på kortest mulig tid.

Placeringer

Granada

Address
Formación y Gestión de Granada, S.L.
Placeta del Hospicio Viejo s/n 18009 GRANADA (SPAIN)

Granada, Andalusien, Spanien