Læs den officielle beskrivelse

Banner-BienvenidosBanner-Welcome

CESAE Business & Tourism School.

Din business school, turisme og gæstfrihed

Det Internationale Center for Højere Studier af administration og ledelse, CESAE, en innovativ skole er åben, fleksibel, personlig og tæt virksomhed, beliggende i Madrid, med en høj specialisering i online og klasseundervisning.

Vores center er en pioner inden uddannelse turisme og er kendt for at have uddannet store fagfolk. Alle træningsprogrammer har en praktikplads, at eleverne udvikler sig i de bedste kæder og hotel grupper. Vores studerende har adgang direkte til vores jobbank og har reelle muligheder for placering. Vi har i øjeblikket aftaler med Melia Hotels, Hilton, Room Mate, AC Hoteles, High Tech gruppe eller de Silken Hoteller, Blandt andre.

Vi uddanne fagfolk i turisme og hotelbranchen verdensplan

I det sidste årti er det gået gennem vores uddannelsesprogrammer mere end 7.500 studerende som de har studeret formationer Turisme, Revenue Management og Ledelse og hotel management. I øjeblikket CESAE har specialiseret sig i andre områder såsom uddannelse Gæstfrihed, Køkken og Enology. Vi bibringe madlavningskurser, workshops wienerbrød og chokolade og specifikke programmer til sommeliers og ønologi.

02fotos 02 billeder

Vi opretholder institutionelle forbindelser med højt niveau spanske universiteter

Vi er i tæt kontakt med vores store institutionelle kunder, der giver os mulighed for til stadighed at tilpasse vores undervisning til reelle markedets behov indhold.

Samarbejd i vores programmer og kurser med videregående uddannelsesinstitutioner i prestige og niveau University Francisco de Vitoria og Nebrija Business SchoolDet giver os mulighed for at nå et højt uddannelsesniveau. De opnåede fra disse universiteter kvalifikationer er egne titler som vil tjene studerende som den bedste garanti og værdi, når adentrase på arbejdspladsen.

Tal CESAE

Ledere i træning i turisme og gæstfrihed

At vælge et træningscenter er et spørgsmål, der kræver at tage en betydningsfuld beslutning for det fremtidige arbejde den studerende. Fordi vi ved, hvor vigtigt det er for dem denne beslutning, vi ønsker at tilbyde alt, hvad vi er, og gøre. CESAE er godkendt på kvalitet og solid uddannelse i disse mere end 10 år. Så CESAE i tal er som følger:

Mere end 10 års uddannelse i turisme og gæstfrihed

-Fra 2003 har mere end 7.500 elever passeret gennem vores klasseværelser og online træningsprogrammer.

Nationens største hotelkæder er i vores jobbank

Vi har over 150 virksomheder og hotelkæder, der arbejder med os. Dette udmønter sig i en stor pose og beskæftigelse praksis for alle studerende, der fuldføre vores træningsprogrammer.

Studerende fra hele verden er med os

-En 30% af vores studerende kommer fra latinamerikanske lande. Hvorfor vi giver dem alle mulige faciliteter til at kontakte vejledere eller udfører arbejde for at mestre at bruge en virtuel kvalitet platform. Multikulturalisme giver eleverne mulighed for at udveksle oplysninger og ekspertise vedrørende i forskellige lande og kontinenter.

35.000 uddannelsestimer om året

Vores træningsprogram integrerer mestre, ledende programmer, eksperter, specialister i specifikke kurser og revenue management, turisme, wellness & spa, osv.; og alle områder af turisme management.

I løbet af året vi leverer mere end 35.000 timers træning hinanden og med mere end tyve lærere, som i øjeblikket er aktive i forskellige kapaciteter i turist virksomheder.

cesae-i-tal
Programmer undervist i:
Spansk

Denne skole tilbyder også:

Advanced Diploma

CESAE Business & Tourism School

Senior Program Revenue Management og online 2,0 Kommunikation (PMRC) er et træningsprogram med mere end ti års evolution og raffinement, meget specialiseret i omsætningen ... [+]

Højere management Omsætning program og online kommunikation

Senior Program Revenue Management og online 2,0 Kommunikation (PMRC) er et træningsprogram med mere end ti års evolution og raffinement, meget specialiseret i omsætningen og i behandlingen af ​​management teknikker til sociale netværk, online kommunikation og digital markedsføring som et resultat af evolution og efterspørgsel inden ansvar Revenue manager og hotelbranchen. I det sidste årti er det gået igennem dette uddannelsesprogram CESAE Business & Tourism School mere end 4.000 elever.

Udformningen af ​​PMRC blev iværksat efter en grundig analyse af uddannelsesprogrammer i Revenue Management, der tilbydes af nogle af de bedste internationale universiteter inden for turisme uddannelse. Dette er kombineret med den omfattende erhvervserfaring af vores lærere og samarbejde indtægter ledere af store nationale og internationale prestige.... [-]

Spanien Madrid
Marts 2020
Fuldtid
Deltid
500 timer
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Kursus

CESAE Business & Tourism School

Kurset Advanced Revenue Management: hotel rentabilitet, mersalg og krydssalg (RMA) er et program, primært rettet mod ledere på grund af deres høje grad af ekspertise. Det ... [+]

Omsætningen avancerede lederkursus, hotel rentabilitet og mersalg og krydssalg

Kurset Advanced Revenue Management: hotel rentabilitet, mersalg og krydssalg (RMA) er et program, primært rettet mod ledere på grund af deres høje grad af ekspertise. Det henvender sig især til fagfolk, der ønsker at udvide deres færdigheder eller lære nye teknikker til hotel rentabilitet.

Det er et kursus, der er udviklet med oplevelsen af ​​ti års evolution og raffinement, meget fokuseret på omsætning og behandling teknikker marketing management og salg resultat af evolution og efterspørgsel inden ansvar Revenue Manager og hotelbranchen.

Programmet design blev iværksat efter en grundig analyse af uddannelsesprogrammer i Revenue Management, der tilbydes af nogle af de bedste internationale universiteter i turisme uddannelse, som vi har tilføjet den erhvervserfaring af hverdagen af ​​erhvervet, få integrere virkeligheden i vores hotel sektor i klasseværelset. Alt under vejledning og samarbejde med Revenue Managers prestigefyldte nationale og internationale (se anmeldelser af vores vejledere og samarbejdspartnere).... [-]

Spanien Madrid
Marts 2020
Fuldtid
Deltid
120 timer
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
CESAE Business & Tourism School

Kurset EXPERT I OMSÆTNING MANAGEMENT HOTELIER (ERVH) er et træningsprogram med mere end ti års evolution og udvikling, højt specialiseret i revenue management til et avan ... [+]

Omsætningen Expert Kursus i Hotel Management

Kurset EXPERT I OMSÆTNING MANAGEMENT HOTELIER (ERVH) er et træningsprogram med mere end ti års evolution og udvikling, højt specialiseret i revenue management til et avanceret niveau som følge af udviklingen og efterspørgslen inden ansvar indtægter manager og hotelbranchen.

Programmet design blev iværksat efter en grundig analyse af uddannelsesprogrammer på indtægterne ledelse tilbydes af nogle af de bedste internationale universiteter i turisme uddannelse, som vi har tilføjet erhvervserfaring af hverdagen af ​​erhvervet, få integrere virkeligheden i vores hotel sektor i klasseværelset. Alt under vejledning og samarbejde med indtægter ledere prestigefyldte nationale og internationale (se anmeldelser af vores vejledere og samarbejdspartnere).... [-]

Spanien Madrid
Marts 2020
Fuldtid
Deltid
375 timer
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
CESAE Business & Tourism School

Kurset Ekspert i Revenue Management og Kommunikation Hotelera 2,0 (ERCH) er et træningsprogram med mere end ti års evolution og raffinement, meget specialiseret i omsætni ... [+]

Ekspert Kursus i Hotel Revenue Management og kommunikation

Kurset Ekspert i Revenue Management og Kommunikation Hotelera 2,0 (ERCH) er et træningsprogram med mere end ti års evolution og raffinement, meget specialiseret i omsætningen og i behandlingen af ​​management teknikker af sociale medier og digital markedsføring som konsekvens af udviklingen og efterspørgslen inden ansvar indtægter manager og hotelbranchen.

Programmet design blev iværksat efter en grundig analyse af uddannelsesprogrammer på indtægterne ledelse tilbydes af nogle af de bedste internationale universiteter i turisme uddannelse, som vi har tilføjet erhvervserfaring af hverdagen af ​​erhvervet, få integrere virkeligheden i vores hotel sektor i klasseværelset. Alt under vejledning og samarbejde med indtægter ledere prestigefyldte nationale og internationale (se anmeldelser af vores vejledere og samarbejdspartnere).... [-]

Spanien Madrid
Marts 2020
Fuldtid
Deltid
375 timer
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
CESAE Business & Tourism School

Revenue Management Course er et træningsprogram med mere end ti års evolution og udvikling, højt specialiseret i den operationelle forvaltning af omsætningen som følge af ... [+]

Revenue Management kursus

Revenue Management Course er et træningsprogram med mere end ti års evolution og udvikling, højt specialiseret i den operationelle forvaltning af omsætningen som følge af udviklingen og efterspørgslen inden ansvar Revenue Manager og hotelbranchen.

Udformningen af ​​kurset blev iværksat efter en grundig analyse af uddannelsesprogrammer i Revenue Management, der tilbydes af nogle af de bedste internationale universiteter i turisme uddannelse, som vi har tilføjet den erhvervserfaring af hverdagen af ​​erhvervet, få integrere virkeligheden i vores hotel sektor i klasseværelset. Alt under vejledning og samarbejde med Revenue Managers prestigefyldte nationale og internationale (se anmeldelser af vores vejledere og samarbejdspartnere).... [-]

Spanien Madrid
Marts 2020
Fuldtid
Deltid
120 timer
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk