Læs den officielle beskrivelse

På Barcelona Flight SchoolVi stræber efter at give vores studerende med den bedste kvalitet uddannelse muligt, da dette vil gøre forskellen mellem succes og fiasko senere på deres karriere. Flyselskaber altid kigge efter de bedst uddannede ansøgere, og vil teste og værdsætter Thier faktiske viden og flyvestandarder før sender til et nyt leje.

Det er derfor, vi tager din uddannelse meget alvorligt, og vil forberede dig ikke kun at bestå dine eksamener og flyvning anmeldelser, men at lade dig opnå en fremragende niveau højt nok til at sørge for, at du har de maksimale muligheder, når det kommer til at anvende for en linje job.

Vores træning Vores uddannelser er certificeret under Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) del-FCL forordninger, og er designet til at hjælpe vores studerende piloter for at opnå de krævede Læringsmål og Flight Experience i minimum timespan behov, og samtidig maksimere deres beskæftigelsesmuligheder med luftfartsselskaberne.

Barcelona Flight School er certificeret af den spanske EASA repræsentant, Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA), som en Aviation Training Organisation (ATO) med nummeret E-ATO-037.

Vores Ressourcer

Barcelona Flight School er langt den største operatør på Sabadell Lufthavn, Barcelona naturlige Forretning og lufthavn General Aviation, og helt driver La Cerdanya Lufthavn, styring og effektivt leverer lufthavnsservice for Akademiet base, men også til en lang række forbigående fly, der kommer at nyde den utrolige landskab og natur i placering og dens region.

Med en stor flåde af mere af 40 fly, hvoraf de fleste er udstyret med digitale glascockpits, og vores egen Maintenance & Repair shop, hviler din træning sikret hos os. Vores professionelle og meget erfarne Teoretisk og flyrejser instruktører vil altid hjælpe dig komme videre i din uddannelsesplan.

Barcelona Flight School også er en del af Barcelona Aviation Center, hvor det er muligt at deltage i andre aeronautiske aktiviteter som Aerobatic Flight, Gliding og Ultraligths.

Vores placering Nyd bor i Barcelona, ​​en af ​​de bedste byer i verden, mens du lærer. Arbejder hårdt for at tjene din fremtidige karriere som pilot ikke betyder at du ikke kan tage en pause for at nyde strandene eller teatrene på den pulserende hovedstad i Catalonien. Faktisk kan ingen anden by i verden tilbyde en sådan kombination af flyvende betingelser og bekvemmelighed for den studerende:

Awesome vejr - du vil flyve flere dage God transport og kommunikation - for internationale studerende International, global holdning - du vil føle sig hjemme Fin kultur, briller og gastronomi - at tage en pause Ovenfor gennemsnitlige livskvalitet - fokus på din træning

Vores historie Barcelona Flight School, har været banebrydende pilotuddannelse i Spanien, tilbyde uddannelse luftfart siden 1,953. Siden sin begyndelse, har vores skole uddannet mere end 4.000 piloter og er aktiv på alle tidspunkter, der fremmer alle slags kurser luftfart, uanset om de er til ab-initio pilotuddannelse eller tilbagevendende og færdighedstræning.

Vi er i øjeblikket anerkendt af EASA som en ATO (Aviation Training Organization) med nummeret E-ATO-037. Siden Sep 15, 2011 vores Aviation Academy er anerkendt af EASA som en Training Organisation for både Modular og integreret Airline Transport Pilot ATPL (A) kurser. Siden jul 14 2011 Vi har tilladelse til at uddanne kommende piloter mod Modular Commercial Pilot License CPL (A) Siden aug 13 2010 Vi er autoriseret til at give Cabin Crew træning. Siden dec 10 2009 Vi er også TRTO-H (Type Rating Training Organisation) at godkende ansøgerne mod Robinson Helicopters model R22 og R44 typerettigheder. Siden Apr 14, 2009 er vi blevet godkendt som en flyvning skole og Flight Center for ultralights. Siden nov 7, 2001 har vi også blevet anerkendt af EASA som en FTO (Flight Training Organisation) med nummeret E-FTO-020 bemyndiget til at give jorden skole og flyvetræning til uddannelse kandidater mod PPL (A) licenser og modulopbyggede kurser til få instrument Rating IR (A) og Multiengine Rating ME (A), i henhold til JAR-FCL 1.055 regler. Siden Feb 20, 1999 er vi blevet certificeret som en flyvning skole og Flight Center for svævefly i vores base på La Cerdanya Aerodrome. Siden 10. nov 1,953 vi er certificeret af et uddannelsescenter for Aircraft Private Pilot (PPL-A) uddannelse, Helikopter Private Pilot (PPL-H) uddannelse og Glider Pilot uddannelse.

Ingen anden enkelt skole i Spanien har den samme erfaring uddannelse fremtidige piloter end Barcelona Flight School. Dette faktum, parret med usædvanlige vejrforhold og en fremragende flåde og instruktør fly hold, gør vores skole den naturlige valg for den seriøse studerende.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Barcelona Flight School

Flight Instructor (FI) Course er den første og nemmere måde at tilføje flyvning erfaring til din logbog, før du anvender til en Airline. Efter at have gennemført den kræv ... [+]

Flight Instructor (FI) Course er den første og nemmere måde at tilføje flyvning erfaring til din logbog, før du anvender til en Airline.

Efter at have gennemført den krævede uddannelse, vil Flight Instructor Rating giver dig mulighed for at fungere som en flyveinstruktør, undervisning Groundschool og flyvetræning til andre studerende.

Tage et job Flight Instructor på en Flight School er en af ​​de bedst mulige måder at bygge timer, mens uddannelse andre piloter, og konsolidere din flyvende færdigheder i en post job i luftfarten, der vil, på samme tid, så du kan holde forbindelsen til Airline Pilot job markedet.

Barcelona Flight School er et godkendt center af Agencia Estatal de Seguridad Aérea under EASA Part-FCL med ATO nummer E-ATO-037 at tilbyde uddannelse flyvning, med over 60 års erfaring.... [-]

Spanien Barcelona
September 2020
Engelsk
Fuldtid
9 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Barcelona Flight School

Instrumentet Rating (IR) Kursus mål er at opnå de læringsmål forudsætninger for jorden skole og flyveinstruktion, ekspertise og erfaring, der kræves for at opnå IR (A) kl ... [+]

Instrumentet Rating (IR) Kursus mål er at opnå de læringsmål forudsætninger for jorden skole og flyveinstruktion, ekspertise og erfaring, der kræves for at opnå IR (A) klasserettighed. Den studerende skal være indehaver af et PPL (A) eller CPL (A) får licens i henhold til del-FCL.

Ved afslutningen af ​​kurset skal den studerende demonstrere den nødvendige viden til at udøve de rettigheder, der tildeles indehaveren af ​​en IR (A), såsom fungere som luftfartøjschef på en enkelt motor eller flermotoret fly under IFR i IMC (instrumentvejrforhold) ned til en beslutningshøjde på 200ft.

Alt jorden skole skal være deltog på stedet og de studerende skal deltage mindst 75% klasse sessioner af hver genstand med henblik på at kvalificere sig til AESA (Agencia Estatal de Seguridad Aérea) eksamener.... [-]

Spanien Barcelona
September 2020
Engelsk
Fuldtid
12 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Barcelona Flight School

Det integrerede ATPL (A) Program er en Airline Transport Pilot kursus afsluttes med en MCC i en Airbus A320 eller Beechcraft King Air B200, stilet til dem, der er reelle ... [+]

Det integrerede ATPL (A) Program er en Airline Transport Pilot kursus afsluttes med en MCC i en Airbus A320 eller Beechcraft King Air B200, stilet til dem, der er reelle alvorligt med at få et flyselskab job.

Dette program er et ab-initio kursus henvender sig til alle disse fremtidige piloter, der ønsker at opnå et CPL (Commercial Pilot License) med ME (Multi-motor) og IR (Instrument) ratings, sammen med den teoretiske viden, der kræves mod en ATP License .

Også inden for programmet, at den studerende vil fuldføre MCC (Multi-crew Koordination) uddannelse, der kræves for at fungere som en FO (chefkonsulent) i multi-pilot transportkategori fly, afgørende for være ansat af et luftfartsselskab, på vores partner faciliteter .... [-]

Spanien Barcelona
September 2020
Engelsk
Fuldtid
55 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Barcelona Flight School

Denne ATPL program vil tillade dig at få et ATPL-certifikat trin for trin, i moduler gennem en række individuelle kurser og licenser, som du kan tage i henhold til din eg ... [+]

Denne ATPL program vil tillade dig at få et ATPL-certifikat trin for trin, i moduler gennem en række individuelle kurser og licenser, som du kan tage i henhold til din egen tidsplan og behov. Fordi du kan få kredit for tidligere aeronautiske oplevelse, som du måtte have, vil dette program giver dig mulighed for at skræddersy din ATPL uddannelse til din aktuelle situation, at drage fordel af en licens, du måske allerede har.

Fordi hvert modul eller kursus er uafhængigt af de andre, og vil give dig en individuel licens eller kvalifikation, behøver du ikke at tage dem alle på én gang. I stedet kan du sætte tempoet, hvor du vil foretage hvert modul og erhverve al den viden og erfaring, der kræves for at kvalificere sig til din ATPL licens, som du vil få, når du har gennemført alle moduler. Undervejs vil du også få alle de individuelle kvalifikationer såsom PPL, CPL, ME-IR og MCC, efter hvert modul. Barcelona Flight School er et godkendt center af Agencia Estatal de Seguridad Aérea under EASA Part-FCL med ATO nummer E-ATO-037 at tilbyde uddannelse flyvning, med over 60 års erfaring.... [-]

Spanien Barcelona
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk