Barcelona Flight School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På Barcelona Flight SchoolVi stræber efter at give vores studerende med den bedste kvalitet uddannelse muligt, da dette vil gøre forskellen mellem succes og fiasko senere på deres karriere. Flyselskaber altid kigge efter de bedst uddannede ansøgere, og vil teste og værdsætter Thier faktiske viden og flyvestandarder før sender til et nyt leje.

Det er derfor, vi tager din uddannelse meget alvorligt, og vil forberede dig ikke kun at bestå dine eksamener og flyvning anmeldelser, men at lade dig opnå en fremragende niveau højt nok til at sørge for, at du har de maksimale muligheder, når det kommer til at anvende for en linje job.

Vores træning Vores uddannelser er certificeret under Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) del-FCL forordninger, og er designet til at hjælpe vores studerende piloter for at opnå de krævede Læringsmål og Flight Experience i minimum timespan behov, og samtidig maksimere deres beskæftigelsesmuligheder med luftfartsselskaberne.

Barcelona Flight School er certificeret af den spanske EASA repræsentant, Agencia Estatal de Seguridad Aérea (AESA), som en Aviation Training Organisation (ATO) med nummeret E-ATO-037.

Vores Ressourcer

Barcelona Flight School er langt den største operatør på Sabadell Lufthavn, Barcelona naturlige Forretning og lufthavn General Aviation, og helt driver La Cerdanya Lufthavn, styring og effektivt leverer lufthavnsservice for Akademiet base, men også til en lang række forbigående fly, der kommer at nyde den utrolige landskab og natur i placering og dens region.

Med en stor flåde af mere af 40 fly, hvoraf de fleste er udstyret med digitale glascockpits, og vores egen Maintenance & Repair shop, hviler din træning sikret hos os. Vores professionelle og meget erfarne Teoretisk og flyrejser instruktører vil altid hjælpe dig komme videre i din uddannelsesplan.

Barcelona Flight School også er en del af Barcelona Aviation Center, hvor det er muligt at deltage i andre aeronautiske aktiviteter som Aerobatic Flight, Gliding og Ultraligths.

Vores placering Nyd bor i Barcelona, ​​en af ​​de bedste byer i verden, mens du lærer. Arbejder hårdt for at tjene din fremtidige karriere som pilot ikke betyder at du ikke kan tage en pause for at nyde strandene eller teatrene på den pulserende hovedstad i Catalonien. Faktisk kan ingen anden by i verden tilbyde en sådan kombination af flyvende betingelser og bekvemmelighed for den studerende:

Awesome vejr - du vil flyve flere dage God transport og kommunikation - for internationale studerende International, global holdning - du vil føle sig hjemme Fin kultur, briller og gastronomi - at tage en pause Ovenfor gennemsnitlige livskvalitet - fokus på din træning

Vores historie Barcelona Flight School, har været banebrydende pilotuddannelse i Spanien, tilbyde uddannelse luftfart siden 1,953. Siden sin begyndelse, har vores skole uddannet mere end 4.000 piloter og er aktiv på alle tidspunkter, der fremmer alle slags kurser luftfart, uanset om de er til ab-initio pilotuddannelse eller tilbagevendende og færdighedstræning.

Vi er i øjeblikket anerkendt af EASA som en ATO (Aviation Training Organization) med nummeret E-ATO-037. Siden Sep 15, 2011 vores Aviation Academy er anerkendt af EASA som en Training Organisation for både Modular og integreret Airline Transport Pilot ATPL (A) kurser. Siden jul 14 2011 Vi har tilladelse til at uddanne kommende piloter mod Modular Commercial Pilot License CPL (A) Siden aug 13 2010 Vi er autoriseret til at give Cabin Crew træning. Siden dec 10 2009 Vi er også TRTO-H (Type Rating Training Organisation) at godkende ansøgerne mod Robinson Helicopters model R22 og R44 typerettigheder. Siden Apr 14, 2009 er vi blevet godkendt som en flyvning skole og Flight Center for ultralights. Siden nov 7, 2001 har vi også blevet anerkendt af EASA som en FTO (Flight Training Organisation) med nummeret E-FTO-020 bemyndiget til at give jorden skole og flyvetræning til uddannelse kandidater mod PPL (A) licenser og modulopbyggede kurser til få instrument Rating IR (A) og Multiengine Rating ME (A), i henhold til JAR-FCL 1.055 regler. Siden Feb 20, 1999 er vi blevet certificeret som en flyvning skole og Flight Center for svævefly i vores base på La Cerdanya Aerodrome. Siden 10. nov 1,953 vi er certificeret af et uddannelsescenter for Aircraft Private Pilot (PPL-A) uddannelse, Helikopter Private Pilot (PPL-H) uddannelse og Glider Pilot uddannelse.

Ingen anden enkelt skole i Spanien har den samme erfaring uddannelse fremtidige piloter end Barcelona Flight School. Dette faktum, parret med usædvanlige vejrforhold og en fremragende flåde og instruktør fly hold, gør vores skole den naturlige valg for den seriøse studerende.

Placeringer

Barcelona

Euro Flight Support S.L.

Address
Barcelona Flight School,
Aeroport de Sabadell,
Sabadell

08290 Barcelona, Catalonien, Spanien
Telefonnummer
+34 935 32 38 58