Autonomous University of Madrid - Summer School of Economics and Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universidad Autónoma de Madrid Summer School of Economics and Business (SSEB) er en enestående mulighed for at udvide dine horisonter i en af ​​de smukkeste og livligste byer i verden, mens du studerer på et top universitet.

Vi inviterer dig til at gå i gang med denne livskiftende rejse for at få et nyt perspektiv på dine studier, få nye venner fra hele verden, fordybe dig i en anden kultur og opdage noget nyt om dig selv! Deltag i et eksklusivt 4-ugers studieprogram, der tilbyder nogle af UAMs kurser af høj kvalitet, alle undervist på engelsk af top-professorer og forskere fra UAMs fakultet for økonomi og erhvervsliv.

Summer School of Economics and Business målretter internationale og nationale studerende, der er ivrige efter at opnå akademisk berigelse i forvaltning af offentlige miljøpolitikker, miljøbeskatning, klimaændringsøkonomi, global marketing management og andre banebrydende økonomiske discipliner.

Universidad Autónoma de Madrid (UAM) er et af de bedste universiteter i verden. QS Top 50 Under 50 ranking, som fremhæver verdens førende universiteter under 50 år, rangerer UAM som nr. 1 i Spanien, # 3 i Europa og # 10 i verden.

Om UAM

UAM er Spaniens universitetsleder inden for forskning. UAM's Campus, sammen med det spanske nationale forskningsråd (CSIC), blev nomineret af Spaniens Undervisningsministerium som Campus of International Excellence.

UAM opretholder stærke forbindelser med kommuner, institutioner, virksomheder og ngo'er og støtter aktivt iværksætteri gennem Center for Entrepreneurial Initiatives.

Placeringer

Madrid

Address
C/ Francisco Tomás y Valiente, 5 · Universidad Autónoma de Madrid
28049 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien