Aula Creactiva

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Aula Creactiva er en privat skole med egen grad med speciale i kreativitet, der tilbyder akademiske programmer for folk, der ønsker at være mere kreative i både deres karrierer og deres liv. Vores akademiske programmer dækker fire områder: Grafisk design, webdesign, Digital Marketing og Reklame Kreativitet. Aula Creactiva er nu et fællesskab af mere end 6.000 elever fra mere end 20 lande. Det har underskrevet med mere end 600 virksomheder, praktik aftaler og har uddannede fagfolk fra mere end 500 virksomheder.

Aula Creactiva er et projekt igangsat i 2002 af Santiago de la Quintana, der har været at tilføje forskellige fagfolk og lærere, der gør et team med stor erfaring og deler den samme vision.

udsigt

Vær skolen af ​​henvisningen i kreativitet.

mission

Tilbyd specialiserede akademiske programmer i kreative mennesker, der ønsker at være mere kreative i både deres karrierer og deres liv

værdier

PROAKTIVITET

Vi tager ansvar for årsag ting til at ske og overføre denne filosofi til vores studerende. Vi passerede den handling at handle positivt til alle situationer, vi står dagligt. At være proaktiv måde at tage kontrol over vores adfærd aktivt at tage initiativ til at gennemføre løbende forbedringer i udviklingen af ​​vores aktivitet.

SAMARBEJDE

Stillet over for den herskende konkurrenceevnen i vores samfund, vi er forpligtet til at samarbejde. Vi mener, at deling og samarbejder højeste og mest ædle mål nås.

CHANGE TILPASNING

Vores verden er i konstant forandring. Fleksibilitet er nøglen til at fortolke og inkorporere ændringer, der sker i organisationer. Vores akademiske programmer bliver løbende tilpasset de konstante ændringer opleves af et stadig mere digitaliseret og globaliseret verden.

VÆKST

Personlig vækst er en livsprojekt. Vi mener, at viden skal altid være ledsaget af en livserfaring, der udvider vores horisont og gøre os mere intakt, fyldigere og gladere mennesker.

RESPEKT

Vi tror på gensidighed og gensidig anerkendelse. Vi tror på den enkelte og deres evne til at beslutte frit om deres nuværende og deres fremtid. Vi føler en dyb respekt for alle levende væsener omkring os, og den planet, der er vores fælles hjem.

PASSION

Vi kan lide at leve hvert øjeblik, som om det var den sidste. Vi sætter alle vores begejstring i enhver handling vi tager. Vi mener, at passion er den motor, der driver illusioner og drømme bliver til virkelighed.

ÅBENHED

Foster en kultur af åbenhed det genererer oprigtige og varige relationer med vores studerende, vores undervisere og vores partnere. Alle vores aktiviteter er baseret på tillid og gensidig respekt.

INNOVATION

Vi er altid opmærksomme på at integrere nye tendenser i vores dagsordener og aktiviteter. Uden innovation er der ingen vækst, ingen fremtid. Alle vores kurser opdateres årligt at indarbejde nye koncepter, ideer og teknikker.

TAKNEMMELIGHED

Vores studerende er en uudtømmelig kilde til positive oplevelser. Vi sætter pris på dine holdninger og handlinger, fordi de altid har en positiv indflydelse på vores liv. Vi mener, at taknemmelighed er en dyb og kraftfuld følelse, der letter relationer med alle mennesker i vores miljø.

ÆRLIGHED

Selvkritik vi står vores fejl og søge de mest effektive måder at overvinde dem, forbedre alt, hvad der er nødvendigt, og som resulterer i øget tilfredshed for vores studerende, undervisere og samarbejdspartnere.

ENGAGEMENT

Vi er opmærksomme på konsekvenserne af vores aktiviteter på mennesker, vores samfund og planeten vi bebor. Så vi forsøger at tilføje værdi til samfundet ved vores handlinger, formidle værdier og respekt for miljøet.

metodologi

I Aula Creactiva ønsker vi at uddanne fagfolk og mennesker, fordi vi mener, at en kvalificeret uddannelse ikke kun baseret på de kognitive aspekter, men også i udviklingen af holdninger, færdigheder og evner, der giver os til bedre at forstå hinanden, opbygge tillid og turde søge ny måder at gøre tingene.

De akademiske programmer, der tilbydes på Aula Creactiva tilbyder følgende fordele:

 • 100% praktiske klasser
 • Lærere med undervisningserfaring både som professionel
 • Teamwork og individuelle
 • Rådgivning om at gøre portefølje af arbejde
 • Visning og analyse af aktuelle kampagner
 • Adgang til specialiserede publikationer
 • Oplysninger om konferencer, messer, festivaler og udstillinger
 • Information om konkurrencer for studerende
 • undervisningsmaterialer
 • informativ blog
 • personlig vejledning
 • Én computer per elev
 • internetadgang
 • anbefalede bibliografi
 • Diplom
 • Bag levetid arbejde
 • Konventionen forretningspraksis
 • Kreative konferencer, art directors, filmskabere, musikere, fotografer ...

Placeringer

Madrid

Address
c/ Mejía Lequerica, 12
28004 Madrid España

28004 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Programmer

Denne skole tilbyder også: