Asociación Profesional de Criminólogos de España

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I flere år, erhvervsmæssige Kriminologer Association Spanien, begyndte sin march i hele Spanien, med stor succes både i deres faglige opgaver, såsom kurser og praktiske aktiviteter, de udførte. På grund af lodret vækst har jeg haft flere fagfolk til at oprette denne platform, selvom den er relateret, er den fuldstændig uafhængig.

Siden 2020 Professional Association of Kriminologer i Spanien ( ASPROCRIME har) afledt al sin træning blokere vores organisation, som allerede havde aftaler med andre enheder, og derfor tilbyder de bedst mulige kvalitet studerende, der er interesseret inden for retsmedicinsk videnskab . Kort sagt, de har tillid til os uddannelsesafdeling, men vi er et selvstændigt selskab.

Takket være kontakter ASPROCRIME og dets gode nationale forbindelser, men frem for alt internationalt, kan de tilbyde praktiske seminarer og workshops med den højeste teknologi til rådighed for os.

I dag søger fagfolk kurser, hvor du virkelig lærer, og de kan give dig brug i din karriere. Derfor er der større efterspørgsel efter kurser, der fører til egen titel (både formel og ikke - formel uddannelse), hvilke kurser der fører til officielle grader (på grund af manglende specialisering deraf).

Placeringer

Madrid

Address
Calle del Alcalde Sáinz de Baranda,38
28009 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: