The American College in Spain

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Åbne døre til en lysere fremtid

Start et universitet karriere i Marbella, overførsel til USA og få en grad fra et akkrediteret amerikansk universitet.

Fordele ved American University System

Start et universitet karriere i Marbella, overførsel til USA og få en grad fra et akkrediteret amerikansk universitet

Deltag to år af din uddannelse i Spanien og slutte i USA tjene en grad fra et amerikansk universitet

25 års erfaring og mere end 12.000 studerende støtter succes for vores programmer.

Succesen af ​​American University System

En vis grad fra et amerikansk universitet er en fantastisk måde at få adgang til arbejdspladsen. Det øger også mulighederne for at opnå et værk visum i USA, der giver kollegium kandidater mulighed for at kvalificere sig til et arbejde visum i USA.

Fleksibilitet og flydende

Det universitetssystem i USA er kendt for sin fleksibilitet i mange aspekter. Et af de vigtigste punkter er, at det giver eleverne mulighed for at færdiggøre de første 2 år af studier før at skulle erklære deres store. Dette system, kendt som 2 + 2, er et karakteristisk akademisk element, fordi det giver eleverne mulighed for at begynde de første to år af General Education kurser giver dem tid til at afgøre deres karriere. Den amerikanske College i Spanien følger samme model: studerende begynder deres første to års studier i Marbella, og overføre til Nordamerika, hvor de vil koncentrere sig i deres område af specialisering og opnå en grad. Denne proces har en ekstra fordel, fordi det hjælper eleverne gradvist at tilpasse sig den amerikanske sprog, stil af læring og kultur, men med en lavere økonomisk pres på familierne.

The Prestige af en amerikansk Degree

Den amerikanske College i Spanien (ACS) er den første nordamerikanske University i Andalusien. American College i Spanien ligger i byen Marbella (Málaga), tilbyder en læseplan baseret på US universitetssystem. Studerende kan begynde i Spanien deres første to års studier ved at udfylde deres generelle uddannelser kræves af alle amerikanske universiteter. Efter afslutningen af ​​disse to år, er studerende overføres til en nordamerikansk universitet (USA eller ethvert andet universitet i Europa, der tilbyder den nordamerikanske universitetssystem), hvor de kan færdiggøre deres uddannelse: BA (Bachelor of Arts), BBA (Bachelor of Business Administration) eller BSc (Bachelor of Science).

  • Over 12.000 tidligere studerende fra næsten 40 forskellige nationaliteter har betroet i vores program.

I det nordamerikanske system de studerende skal udfylde en række generelle uddannelser i løbet af de første to år af deres studier, i en bred vifte af discipliner, før de slår sig ned i deres endelige kollegium grad. USA studieplan er baseret på et modulsystem kendt som kreditter, og de studerende bedømmes gennem et system af "Løbende evaluering" som giver dem mulighed for at vide, hvad deres akademiske præstationer er på alle tidspunkter.

Efter at have afsluttet de første to år (eller fire semestre) og deres tilsvarende kreditter, vil de studerende være i stand til at overføre til et amerikansk universitet, hvorfra de vil færdiggøre deres uddannelse. Dette er kendt som University Transfer ProgramEller 2 + 2.

Den prestige at have studeret på et amerikansk universitet for at få adgang til det internationale arbejdsmarked og mulighederne for opnå yderligere visa arbejde i USA, er fordele, der rejser sig i stigende grad blandt internationale studerende nogensinde dag. USA indtager førstepladsen som den valgte destination for universitetsstuderende og de amerikanske universiteter anses for at være den bedste i verden.

Den amerikanske College i Spanien letter adgangen til det amerikanske universitetssystem og centre sine mål da give sine elever med en uddannelse på højeste niveau i en indstilling, der fremmer kritisk tænkning som en grundpille i dets fundament.

The Marbella Campus

faciliteterne af American College i Spanien er placeret i Marbella (Málaga) i boligområder zone Sierra Blanca, i hjertet af den Milla de Oro af Costa del Sol. Marbella er kendt for at være en af ​​de smukkeste kosmopolitiske destinationer i Europa. Det er beliggende på bredden af ​​Middelhavet og bakker op langs bjergene, som garanterer, at beboerne vil nyde et stabilt klima året rundt. Det ligger mindre end en time væk fra togstationen og fra Malaga lufthavn, som giver beboerne adgang til de fleste af de europæiske hovedstæder.

Vores campus har klasseværelser er udstyret med den seneste teknologiske udvikling, og er designet til mindre grupper, Tillader en personlig undervisningserfaring og konstant overvågning for de studerende ved fakultetet.

Hovedformålet med ACS er at give sine studerende med de bedste akademiske, intellektuel og social forberedelse, så de kan integrere sig i det amerikanske universitetssystem og derved opnå deres ønskede grad. Dette vil igen give dem mulighed for at udvikle et fuldt liv som kompetente og engagerede medlemmer af det globale samfund.

Boliger

Den amerikanske College i Spanien hjælper sine elever og deres familier til at arrangere forskellige boliger muligheder, især for dem, som ikke er bosiddende på Costa del Sol. Administrationen afdelingen og studentermedhjælp service af vores campus kan hjælpe i søgningen og udlejning af lejligheder, leje boliger fra familier i området, eller opholder sig i hoteller i regionen.

Sport og Aktiviteter

Takket være en aftale mellem ACS og Manolo Santana Ketcher Club, kan eleverne øve og spille en række forskellige sportsaktiviteter, herunder: tennis, racquetball, generel fitness, svømning og kampsport. Klubben, hvis grundlægger er Manolo Santana, tidligere Wimbledon, US Open, og Rolland Garros mester, har 6 tennisbaner, 4 racquetball domstole, et fitnesscenter, en gymnastiksal, en aerob arena, en pool og en restaurant / café.

Placeringer

Marbella

Address
Centro Comercial Le Village Carretera de Istán, km1
29602 Marbella, Andalusien, Spanien

Davie

Address
3501 Davie Rd,
FL 33314 Davie, Florida, USA