Academia de Mercados

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

HVORFOR MARKEDER ACADEMY?

Markeder Academy skyldes oplevelsen danner handlende i årenes løb til OSTC, en multinational Prop-Trading, der har specialiseret sig i at investere sin egen kapital på forskellige markeder verden over.

Markeder Academy sigter, form, gennem sit eget system til alle interesserede i de finansielle markeder og handel, ingen magiske formler, baseret på sin solide erfaring inden for sektoren.

"VI ER VIRKSOMHEDER som vi VIRKSOMHEDER"

Vores lærere er professionelle forhandlere, der har kombineret deres erfaring på markedet i forskellige produkter og strategier, interesse i at undervise dem, der ønsker at lære, der tilbyder komplette træningsprogrammer, så du også kan være en succesfuld forhandler.

HVAD er vores filosofi?

Gennem årene har vi udviklet vores eget uddannelsessystem for ansættelse af nye kandidater til OSTC studerende. Vi tilbyder uddannelse, både teoretisk og praktisk, i en lang række af de internationale markeder gennem vores "trading laboratorier".

Ud over de tekniske aspekter, vores uddannelse omfatter primært risikostyring og handel psykologi.

"FORMAMOS VIRKSOMHEDER, TE dannet for at DU"

HVORFOR MARKEDER ACADEMY OF anderledes?

ADM er ikke et akademi mere. I vores model lægger vi vægt på psykologi handel og risikostyring som søjler i succes for vores forhandlere, da det er så vigtigt at lære at vinde og lære at håndtere og påtage sig eventuelle tab.

Vores brev er den tillid, som ydes af en international gruppe af handel for dannelsen af ​​deres egne forhandlere.

Vi tilbyder træning, hvor den studerende skal lære sikkerhed, og vi arbejder i små grupper, med det meste praksis og brugerdefinerede klasser og tilbyde garanteret afkast til at deltage i ethvert kursus, hvis du tror det er nødvendigt.

HUSK TILBAGE TIL DELTAGE DU KAN NOGEN kursus, hvor du har tilmeldt dig så ofte som du * uden omkostninger.

* Med forbehold for tilgængelighed.

"Vores forpligtelse er at lære i dit eget tempo"

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Faglig og teknisk analyse Chartist (niveau i)

Online på universitet Fuldtid Deltid Åben tilmelding Spanien Madrid Spain Online + 2 mere

På dette kursus vil du opnå det niveau af en professionel i fortolkningen og anvendelsen af ​​den Chartist teknisk analyse. I samme vil du have adgang til en personlig handelsplatform, som du kan interagere med markedet i realtid, i vores handel værelse med professionelle forhandlere. [+]

Introduktion

På dette kursus vil du opnå det niveau af en professionel i fortolkningen og anvendelsen af ​​den Chartist teknisk analyse. I samme vil du have adgang til en personlig handelsplatform, som du kan interagere med markedet i realtid, i vores handel værelse med professionelle forhandlere.

Kurset formål

Kurset formål er tilegner sig en bred viden på driften af ​​Chartist Teknisk Analyse, teorier, strategier, trendanalyse, ændre eller kontinuitet tal og ledende indikatorer. Alle ledsaget af praktiske øvelser i realtid i vores handelsfaciliteter.

Til hvem det måtte vedrøre?

Kurset er åbent for alle, der ønsker få en grundig, professionel og praktisk teknisk analyse og kortlægning, ideelt for dem, der har en generel viden om handel, eller som ønsker at dykke ned i disse analytiske værktøjer.... [-]


Handel professionel (niveau i)

Online på universitet Fuldtid Deltid Åben tilmelding Spanien Madrid Seville Spain Online + 3 mere

På dette kursus lærer du at operere i en helt praktisk. Startende med det grundlæggende, vil et niveau af viden og brug af handlede instrumenter, der vil udføre den daglige drift med forskellige produkter skal nås. [+]

Introduktion

På dette kursus lærer du at betjene på en måde, fuldt øve. Startende med det grundlæggende, vil et niveau af viden og brug af handlede instrumenter, der vil udføre den daglige drift med forskellige produkter skal nås.

I løbet af kurset vil du have adgang til en personlig handelsplatform, som du kan interagere med markedet i realtid, i vores handel værelse med professionelle forhandlere.

Kurset formål

Kurset formål er at tilbyde en faglig og praktisk uddannelse på drift, terminologi, teknisk analyse, brug af handel software og handel psykologi, alle med fokus på futures-markedet og Forex.

Den teoretiske undervisning vil blive ledsaget af praktiske øvelser i realtid på vores handelsfaciliteter.... [-]


Professionel handel med optioner (niveau i)

på universitet Deltid 10 dage Åben tilmelding Spanien Madrid Seville + 1 mere

På dette kursus vil du lære at handle på markedet muligheder en helt praktisk måde. Startende med det grundlæggende, et niveau af viden og anvendelse af finansielle muligheder, der vil vurdere de muligheder, som disse produkter tilbyder porteføljepleje og handelsaktiviteter vil blive nået. [+]

Introduktion

På dette kursus vil du lære at handle på markedet muligheder på en måde fuldt øve. Startende med det grundlæggende, et niveau af viden og anvendelse af finansielle muligheder, der vil vurdere de muligheder, som disse produkter tilbyder porteføljepleje og handelsaktiviteter vil blive nået.

I løbet af kurset vil du have adgang til en personlig handelsplatform, som du kan interagere med markedet i realtid, i vores handel værelse med professionelle forhandlere.

Kurset formål

Kurset formål er at tilbyde uddannelse, der giver eleverne mulighed for nå en bred viden Handlen med ekstraudstyr, uddybning både den teoretiske og praktiske aspekter. Alle ledsaget af praktiske øvelser i realtid på vores handelsfaciliteter.... [-]