ALICANTE – ELE USAL

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

playa

Alicante vært for en af ​​de Spansk sprogskoler fra University of Salamanca (ELE USAL), Det ældste universitet i Spanien og en af ​​verdens førende inden for undervisning og afprøvning af spansk som fremmedsprog.

Alicante, kendt verden over som ”la Millor terreta Perpignan” (bogstaveligt, det bedste sted på jorden) er en dynamisk og åben by beliggende i det såkaldte ”Costa Blanca”, i den sydøstlige del af Spanien. Med en befolkning på næsten 400.000 indbyggere, byen er det perfekte sted at lære spansk og fordybe dig i den spanske kultur. Du vil falde i kærlighed med vores lange solrige dage, vores smukke strande, vores spændende spise scene, vores legendariske natteliv og, mest af alt, med vores imødekommende mennesker og brede fritids- og kulturelle tilbud.

Mar

ELE USAL Alicante ligger i hjertet af byen, kun få minutter fra stranden, den gamle bydel og shopping og fritidsområde. Vores skole tilbyder en bred vifte af kurser for dem interesseret i at lære, forbedre og officielt attestere deres kendskab til spansk.

Med garanti for kvaliteten af ​​universitetet i Salamanca, kan du nu studere i Alicante, en livlig, indbydende og multikulturel by fuld af historie ved Middelhavet. Vi ser frem til at møde dig!

ELE USAL Alicante er eksamen center for BULATS og SIELE, samarbejder centrum af Instituto Cervantes og uddannelsescenter i trepartsdialogen Foundation.

generel

Placeringer

Alicante

Address
Rambla Méndez Núñez, 37
Entreplanta

03002 Alicante, Valencian Community, Spanien