ACC Aviation Career Center

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hovedårsagerne til, hvorfor vælge Aviation Career Center som din træningspartner

INSTRUKTØRER: Luftfarts erfarne instruktører giver dig toppen af ​​linjen flyve og teoretisk træning

Lufthavn: Uddannelse på International Airport, giver dig uvurderlige oplevelser til fremtidig karriere som flyselskabs pilot

Uddannelse: Optimeret flyvestyret orienteret træning, forbedring af airman-ship og brug af moderne online træningsteknologier

SIKKERHED: Med perfekt sikkerhedskort er sikkerhed ikke bare et slogan for os, det er en måde at tænke og gøre

PLACERING: Beliggende i hjertet af Europa, med forbindelser til hele Europa på mindre end 2 timer

Lufthavn

Maribor Lufthavn, som ligger tæt på A1 og lige ved motorvej A4, er let tilgængeligt ad landevej, tog eller bus. Andre byer i nærheden af ​​lufthavnen er: Ljubljana (120 km), Graz (77 km) og Zagreb (107 km) væk. Det er også let tilgængeligt med tog fra alle retninger.

I 2005 blev instrumentlandingssystemet ILS CAT I og distributionstransformatorstationen renoveret, og lufthavnen blev senere serveret med ruteflyvninger af slovenske ånd, en arm af Styrian Spirit, som tilbød ruteflyvninger til Paris og Salzburg.

Lufthavnens nye terminal åbnet i 2012 med en kapacitet på mindst 600.000 pax / år, og i 2013 blev den gamle gamle terminal også renoveret. Luftfartskontrol (ATC) er en tjeneste, der leveres af jordbaserede controllere, der direkte flyer på jorden og gennem kontrolleret luftrum og kan yde rådgivning til fly i ikke-kontrolleret luftrum. Det primære formål med ATC på verdensplan er at forhindre kollisioner, organisere og fremskynde trafikstrømmen og give information og anden støtte til piloter. Luftfartstjenesteudbyder i Slovenien er Sloveniens luftfartstjeneste eller SLOVENIEN CONTROL, med certificering af fælles europæisk luftrum, der yder flyvenavigeringstjenester, der er sikre, fleksible og af højeste kvalitet i det slovenske luftrum. At opnå, garantere og konstant forbedre de definerede sikkerhedsniveauer.

Eleverne i den slags miljø fortsætter meget mere effektivt med deres læringsproces og bliver godt vedtaget i trafiksituationen og adfærd i et sådant miljø under alle flymoduler, bliver konkurrencedygtige, vellykkede og sikre piloter.

Luftrum og lufthavne

Uddannelse er tilvejebragt i hjertet af EU, med usædvanligt tæt miljø og muligheder for optimal flyvetræning, fra Alperne til Middelhavet. Alle lufthavne i nærheden bruges også af vores flyeskole til en udvidet pilotuddannelse. Træningsstedet er et ideelt miljø for den studerende, da han lærer præcis visuel og instrumentel navigation i forskellige typer af luftrum og landemærker.

I Slovenien er der tre internationale store lufthavne. De er udstyret med forskellige typer udstyr og forbereder elevpiloten for at blive fortrolig med alle disse typer, at han senere kan møde i sin faktiske stilling som co-pilot eller kaptajn. Alle lufthavne har præcision (ILS) og ikke-præcisionshjælpemidler (VOR-DME, NDB-Locator, etc.) tilgangssystemer til rådighed for høj kvalitet IR (instrument rating) uddannelse.

Størstedelen af ​​den slovenske største del af luftrummet er kategoriseret som klasse E, op til 7.500 ft, hvilket betyder næsten gratis flyvning for alle visuelle træningsflyvninger. Eleverne kan vælge mellem 15 forskellige lufthavne, hvor 13 af dem er gratis for alle landinger og afganger. Lufthavne er brolagt (med asfaltbaner) og græsflyvepladser. Eleverne bruger dem begge til at lære forskellene i landingsteknikkerne.

Meddelelse af flyvningen er en meget let opgave - alle flyplaner sendes via internettet min. 30 minutter før flyvningen, og der er ikke noget andet papirarbejde eller godkendelse krævet af staten, for ubegrænset flyundervisning og udøvelse af træningsplanen.

Hjemmebaseret lufthavn på Aviation Career Center ligger på Maribor (Edvard Rusjan) International Airport. Maribor Lufthavn, som ligger tæt på A1 og lige ved motorvej A4, er let tilgængeligt ad landevej, tog eller bus. Andre byer i nærheden af ​​lufthavnen er: Ljubljana (120 km), Graz (77 km) og Zagreb (107 km) væk. Det er også let tilgængeligt med tog fra alle retninger.

I 2005 blev instrumentlandingssystemet ILS CAT I og distributionstransformatorstationen renoveret, og lufthavnen blev senere serveret med ruteflyvninger af slovenske ånd, en arm af Styrian Spirit, som tilbød ruteflyvninger til Paris og Salzburg.

Lufthavns nye terminal åbnet i 2012 med en kapacitet på mindst 600.000 pax / år, og i 2013 blev den gamle terminal også renoveret. Luftfartskontrol (ATC) er en tjeneste, der leveres af jordbaserede controllere, der direkte flyer på jorden og gennem kontrolleret luftrum og kan yde rådgivning til fly i ikke-kontrolleret luftrum. Det primære formål med ATC på verdensplan er at forhindre kollisioner, organisere og fremskynde trafikstrømmen og give information og anden støtte til piloter. Luftfartstjenesteudbyder i Slovenien er Sloveniens luftfartstjeneste eller SLOVENIEN CONTROL, med certificering af fælles europæisk luftrum, der yder flyvenavigeringstjenester, der er sikre, fleksible og af højeste kvalitet i det slovenske luftrum. At opnå, garantere og konstant forbedre de definerede sikkerhedsniveauer.

Luftfartskontrol (ATC) er en tjeneste, der leveres af jordbaserede controllere, der direkte flyer på jorden og gennem kontrolleret luftrum og kan yde rådgivning til fly i ikke-kontrolleret luftrum. Det primære formål med ATC på verdensplan er at forhindre kollisioner, organisere og fremskynde trafikstrømmen og give information og anden støtte til piloter. Luftfartstjenesteudbyder i Slovenien er Sloveniens luftfartstjeneste eller SLOVENIEN CONTROL, med certificering af fælles europæisk luftrum, der yder flyvenavigeringstjenester, der er sikre, fleksible og af højeste kvalitet i det slovenske luftrum. At opnå, garantere og konstant forbedre de definerede sikkerhedsniveauer.

Eleverne i den slags miljø fortsætter meget mere effektivt med deres læringsproces og bliver godt tilpasset trafiksituationen og adfærd i et sådant miljø under alle flymoduler, bliver kompetitive, vellykkede og sikre piloter.

x

Placeringer

Maribor

Address
Letališče Edvarda Rusjana Maribor (MBX)
Maribor, Administrativ enhed Maribor, Slovenien