Læs den officielle beskrivelse

TMC Academy blev oprettet i Singapore i 1981. Det tilbyder kurser inden for forskellige discipliner, herunder regnskab, business og management, Infocomm Technology, Hospitality / Tourism Management og Psychology / Counseling. Det tilbyder også sprog- og brokurser for internationale studerende at komme ind i Singapore-uddannelsessystemet.

TMC Academy var en af ​​de første seks private uddannelsesinstitutioner for at opnå den 4-årige prestigefyldte EduTrust-certificering udstedt af Udvalget for Privat Uddannelse (CPE).

Hvorfor studere med TMC Academy ?

Vær Industri-Relevant

Vores Industry Advisory Board gennemgår studieplaner for at matche branchens behov

Et væld af læring

Vores stærke forbindelser til branchesammenslutninger og virksomheder giver dig adgang til eksterne industribegivenheder

Attraktive Progressionsruter

Hurtig spor til en grad med vores højere diplom program, svarende til de første 2 år af en 3-årig UK Honours Degree!

Finansiel bistand er let tilgængelig

Fra studiestipendier, stipendier til lån, finansier din uddannelse med lethed.

Vision

Det førende akademi, der udvikler succesfulde og højtydende kandidater.

Mission

Vi forpligter os til at levere kurser af høj kvalitet med industriel relevante færdigheder og viden i et plejemiljø.

Brand Vision

Vores brand vision, "Making Dreams Real", viser, at vi deler vores elevernes ambitioner som vores helt egen, og vi bryr os om at gøre vores elevernes drømme virkelige.

Brand Mission

Vi stræber efter at skabe en virkelig inspirerende rejse af læring, opdagelse og realisering for vores elever for at hjælpe med at gøre deres drømme til virkelighed. Denne forfølgelse er forkortet i NICE - hvert skridt taget med vores studerende er et øjeblik for os at:

Nurture
Inspirere
Pas på og
Styrk dem for at gøre deres drømme virkelige.


Kvalitet Uddannelse

Vores engagement

TMCs kvalitetsrejse blev formaliseret, da TMC opnåede ISO9001: 1994-prisen i 1997 til kursusdesign og udvikling for Diploma i Business Administration og Marketing. Kort efter, at den nye ISO-standard blev introduceret, levede TMC endnu engang op til sin kvalitetsforpligtelse ved at opnå ISO9001: 2000-prisen i 2002. På det tidspunkt blev certificeringsområdet udvidet til at omfatte design og levering af proprietære / ikke-proprietære Programmer, administration og gennemførelse af fjernundervisningsprogrammer og levering af supporttjenester.

I 2009 konverterede TMC med succes til den nye ISO9001: 2008-standard, med samme omfang af certificering, men over en bredere dækning på grund af yderligere skoler inden for TMC. TMC besluttede at afslutte ISO-certificeringen i 2015, da EduTrust-certificeringen er mere relevant for en uddannelsesinstitution.Private Education Act

Private Education Act blev lovgivet i december 2009 for at styrke de eksisterende regler for registrering og håndhævelse af private uddannelsesinstitutioner (PEI'er).

Om CPE

Udvalget for Privat Uddannelse (CPE) blev udpeget af SkillsFuture Singapore (SSG) Board i oktober 2016 for at udføre sine funktioner og beføjelser vedrørende privat uddannelse i henhold til lov om privat uddannelse. CPE støttes af et team af dedikerede medarbejdere fra SSG til at regulere sektoren, yde elevtjenester, forbrugeruddannelse og lette kapacitetsudviklingsbestræbelser for at ophæve standarder i den lokale private uddannelsesindustri.

For at finde ud af mere, kan du besøge www.cpe.gov.sg

I 2004 blev TMC tildelt Singapore Quality Class (SQC) -prisen og snart efter SQC for Private Education Organization (SQC-PEO) certificering fra SPRING Singapore. Denne pris er højt anset i Singapore og de nabolande asiatiske lande. Det banede vejen for TMC at vove mere aggressivt ind i Asien-Stillehavsmarkedet ved at inddrage flere internationale studerende til at studere hos TMC. Certificeringen blev fornyet i 2007 i yderligere 3 år

I 2005 demonstrerede vi yderligere vores engagement i kvalitet, da TMC blev tildelt CaseTrust for Education-certificeringen fra CASE Singapore. Denne certificering er tildelt PEO'er i Singapore, der har forpligtet sig til at opretholde et højt niveau af god forretnings- og kundepraksis. I 2009 fornyede TMC succesfuldt CaseTrust for Education-certificeringen.

4 års EduTrust Certificering

I maj 2010 blev vores engagement i kvalitet igen anerkendt, da TMC Academy modtog den prestigefyldte 4-årige EduTrust-certificering udstedt af Udvalget for Privat Uddannelse (CPE), en bestyrelse under Undervisningsministeriet. Denne certificeringsordning vurderer PEI'erne på følgende 6 områder:

 1. Forvaltningsledelse
 2. Corporate Governance
 3. Eksterne Rekruttering Agenter
 4. Studentbeskyttelse og Support Services
 5. Akademiske processer og vurdering af studerende og
 6. Kvalitetssikring, overvågning og resultater

EduTrust

I maj 2010 var TMC Academy blandt de første seks PEIS, der blev tildelt den prestigefyldte 4-årige EduTrust-certificering udstedt af Udvalget for Privat Uddannelse (CPE). CPE er etableret i henhold til lov om privat uddannelse og har beføjelse til at regulere og ophæve standarderne for den private uddannelsessektor i Singapore. EduTrust-certificeringen forbliver aktiv til dato.


Service Kvalitet/>

Service Quality Target

 1. Besvar feedback inden for 1 arbejdsdag.
 2. Løse klager / tvister inden for 21 arbejdsdage.
 3. Afsluttende års eksamensresultater frigives inden for 3 måneder fra den afsluttende eksamen.
 4. Tilbagebetaling skal behandles inden for 7 arbejdsdage.

Kundeoplevelsesstrategi

I tråd med vores mål om at give en behagelig og berigende kundeserviceoplevelse, er vi forpligtet til at levere følgende:

 • En kundecentreret og problemfri leveringsproces
 • Relevant, præcis og rettidig information og service
 • Erfarne, kvalificerede og passionerede akademiske medarbejdere
 • "Således sikrer vi, at vi er alle skridt med dig til at pleje, inspirere, pleje og give dig mulighed for at hjælpe med at gøre dine drømme til virkelighed"

Student-til-lærerforhold

TMC Academic Board godkender og vedtager følgende:

 1. Hawthorn Language School: gennemsnitlig elev-lærer ratio på 22: 1
 2. Andre skoler: gennemsnitlig elev-lærerforhold på 40: 1
 3. Klasse størrelse op til 21 til computer lab sessioner
 4. Klasse størrelse op til 70 for teori sessioner
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

TMC Academy

Studerende vil bygge et solidt fundament af engelskfærdigheder, de kan bruge til at kommunikere i faglige, afslappede og akademiske miljøer. Vi lægger vægt på at tale, sk ... [+]

Studerende vil bygge et solidt fundament af engelskfærdigheder, de kan bruge til at kommunikere i faglige, afslappede og akademiske miljøer. Vi lægger vægt på at tale, skrive, læse og lytte, såvel som grammatik. Klasser er designet således, at eleverne har mange muligheder for at kommunikere med deres klassekammerater.

Kursusvurdering

Vurderingen af ​​modulerne omfatter eksaminer, opgaver, projekter, præsentationer, klastest og / eller praktiske test.

Leveringsmetode

Forelæsninger, selvstudier og selvstændig læring er ansat. For at sikre, at eleverne har en klar forståelse af begreberne, bruges tutorials til at understrege nøgleområderne igen.

Uafhængig læring indebærer, at elever tager initiativ til at anerkende læringskrav og forpligte aktiviteter til at møde dem. Disse aktiviteter kan tage form af forskning, øvelsesøvelser, gennemgangsspørgsmål og kursusarbejde.... [-]

Singapore
August 2020
Engelsk
10 - 30 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

TMC Academy

Den Høje Diploma i Infocomm Technology (HDICT) program giver eleverne den nødvendige teoretiske viden og praktiske færdigheder til at opfylde fremragende karrieremulighed ... [+]

Den Høje Diploma i Infocomm Technology (HDICT) program giver eleverne den nødvendige teoretiske viden og praktiske færdigheder til at opfylde fremragende karrieremuligheder i Infocomm Technology (ICT) industrien. Det sigter mod at udvikle og producere kandidater, der er velbevandrede i de kritiske discipliner, der kræves inden for computing og it. Kandidater vil have de nødvendige personlige kvaliteter og tekniske færdigheder til at udmærke sig som it-fagfolk.

Kurset sigter mod at opnå en international standard af høj kvalitet uddannelse, som vil føre til en universelt anerkendt kvalifikation, der gør det muligt for kandidater at forfølge bacheloruddannelser på topuniversiteter.... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 21 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
TMC Academy

Formålet med dette kursus er at give de studerende den nødvendige teoretiske viden og de praktiske aspekter for at imødekomme karrieremuligheder i erhvervslivet, industri ... [+]

Højere Diplom i Business (Marketing Specialization)

TMC Academy 's Higher Diploma svarer til de første to år af en britisk bachelorgrad med æresbevisninger!

Formålet med dette kursus er at give de studerende den nødvendige teoretiske viden og de praktiske aspekter for at imødekomme karrieremuligheder i erhvervslivet, industrien, økonomien og servicesektoren i økonomien. TMC Højere Diplom i Erhverv svarer til det første og andet år af et uddannelsesprogram og giver eleverne mulighed for at henvende sig til sidste års indtastning på tværs af en række britiske grader, eller for at kræve avanceret stående, når de går ind i australske eller andre grader.

KursusinfoFuldtid: 12 månederDeltid: 21 måneder *... [-]
Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 21 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
TMC Academy

Det Højere Diplom i Massekommunikation giver eleverne den nødvendige teoretiske viden og praktiske færdigheder inden for tværfaglige områder af massekommunikation, dvs. j ... [+]

Det Højere Diplom i Massekommunikation giver eleverne den nødvendige teoretiske viden og praktiske færdigheder inden for tværfaglige områder af massekommunikation, dvs. journalistik, film og multimedier. Det udstyre studerende med generelle overførbare færdigheder, der er relevante for en bred vifte af karriere inden for massekommunikation. Det Højere Diplom er designet til at hjælpe med at udvikle elevernes analytiske teknikker og problemløsningskompetencer, så de kan vurdere evidens, argumenter og antagelser inden for massekommunikation.

Fuldtid: 12 måneder

Deltid: 21 måneder *

* kan udføres i 14-16 måneder i intensiv tilstand.

Kursusvurdering

Vurderingen af ​​modulerne omfatter opgaver, projekter, præsentationer, klastest og / eller praktiske prøver.... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 21 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
TMC Academy

Psykologi er en videnskab, der besvarer spørgsmål om menneskelig og dyr adfærd og erkendelse. Det Højere Diplom i Psykologi med Counseling giver eleverne en omfattende te ... [+]

Psykologi er en videnskab, der besvarer spørgsmål om menneskelig og dyr adfærd og erkendelse. Det Højere Diplom i Psykologi med Counseling giver eleverne en omfattende teoretisk baggrund og forskning færdigheder, der er relevante for at studere mentale processer og menneskelig adfærd. Programmet dækker en bred vifte af empiriske og praktiske områder af psykologi og giver eleverne mulighed for at begynde udviklingen af ​​grundlæggende rådgivningsfærdigheder.

TMC Psykologi studerende er berettiget til medlemskab af Singapore Psychological Society (SPS) under vores Studentkapitler.

Fuldtid: 12 måneder

Deltid: 21 måneder *

* kan udføres i 14-16 måneder i intensiv tilstand.... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 21 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
TMC Academy

Dette kursus er specielt designet til at udvikle de færdigheder og viden, der kræves for at være en kompetent og effektiv leder i denne dynamiske industri. ... [+]

Dette kursus er specielt designet til at udvikle de færdigheder og viden, der kræves for at være en kompetent og effektiv leder i denne dynamiske industri.

Dette kursus har ingen industriel vedhæftning. Studerende skal færdiggøre 16 moduler eller 12 moduler til avanceret stående, før de kan uddanne sig fra kurset.

Fuldtid: 12 måneder

Deltid: 21 måneder *

* kan udfyldes inden for 14-16 måneder i intensiv tilstand.

Kursusvurdering

Vurderingen af ​​modulerne omfatter eksaminer, opgaver, projekter, præsentationer, klastest og / eller praktiske test.

Leveringsmetode

Forelæsninger, selvstudier og selvstændig læring er ansat. For at sikre, at eleverne har en klar forståelse af begreberne, bruges tutorials til at understrege nøgleområderne igen.... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 21 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
TMC Academy

Formålet med dette kursus er at give de studerende den nødvendige teoretiske viden og de praktiske aspekter for at imødekomme karrieremuligheder i økonomiens regnskabsmæs ... [+]

Professionelt Diplom i regnskab og finansiering

Formålet med dette kursus er at give de studerende den nødvendige teoretiske viden og de praktiske aspekter for at imødekomme karrieremuligheder i økonomiens regnskabsmæssige og økonomiske sektorer.

KursusinfoHeltid: 12 måneder *Deltid: 14 måneder

* kan udfyldes inden for 7-12 måneder afhængigt af hvilket modul der tilbydes.

Kursusvurdering

Modulerne vil blive vurderet ved brug af kurser-baserede vurderinger og eksamener.

Undervisning og læring

Forelæsninger, selvstudier og selvstændig læring er ansat. For at sikre, at eleverne har en klar forståelse af begreberne, bruges tutorials til at understrege nøgleområderne igen.... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 14 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Foundation Year

TMC Academy

Foundation Diploma for Tertiary Studies er udviklet til at forberede eleverne på videregående uddannelse. Grunddiplomaet giver den nødvendige teoretiske viden og praktisk ... [+]

Grunddiploma for Tertiære Studier

Foundation Diploma for Tertiary Studies er udviklet til at forberede eleverne på videregående uddannelse. Grunddiplomaet giver den nødvendige teoretiske viden og praktisk erfaring inden for tværfaglige studier for at forberede eleverne på forskellige discipliner på næste niveau af studier.

Efter afslutningen af ​​dette kursus kan eleverne gå videre til vores videregående uddannelser, hvilket fører til en grad og færdiggørelse inden for 2 år. *

* Baseret på fuldtidsstudier.

Ansøg nu og nyd følgende rettigheder:Mere end 50% af ansøgningsgebyr$ 300 studiebidrag

Ønsker du at finde ud af mere? Vi tilbyder en gratis 1-til-1-kursus preview! Forhør nu!... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
9 - 10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

TMC Academy

Efter afslutningen af ​​kurset, vil de studerende sidde til Singapore-Cambridge General Certificate of Education Ordinær Niveau eksamen, der udføres årligt. Udstedt af Un ... [+]

Efter afslutningen af ​​kurset, vil de studerende sidde til Singapore-Cambridge General Certificate of Education Ordinær Niveau eksamen, der udføres årligt. Udstedt af Undervisningsministeriet, vil certificeringen give eleverne mulighed for at ansøge om optagelse til polyteknik i Singapore samt udenlandske institutioner.

TMC's forberedende kurser til Singapore-Cambridge GCE 'O' Level Examinations omfatter også et valgfag, der forbereder eleverne til en anden lignende eksamen, Cambridge International General Certificate of Secondary Education (IGCSE).

IGCSE er en af ​​verdens mest populære internationale kvalifikationer for 14-16-årige. Det anerkendes af førende universiteter og arbejdsgivere over hele verden og er et internationalt pas til progression og succes. Studerende, der ønsker at studere uden for Singapore efter 'O' niveau, kan vælge at tage det valgfrie modul, IGCSE Preparation.... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 23 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Preparatory Year

TMC Academy

De forberedende kurser for Adgang til Regeringsskoler er specielt designet til internationale studerende, der ønsker at deltage i Admissions Exercise for International St ... [+]

De forberedende kurser for Adgang til Regeringsskoler er specielt designet til internationale studerende, der ønsker at deltage i Admissions Exercise for International Students (AEIS) for at komme ind på sekundære 1, 2 eller 3 i statsskoler i Singapore, internationale institutioner og for at opnå en tilsvarende standard for studerende fra Singapore regeringskoler.

AEIS består af en centraliseret test på engelsksprog og matematik, der vil vurdere ansøgerens engelsktalende evne til at læse om tal, karakter og ræsonnement. Internationale studerende, der ikke er i stand til at deltage i AEIS i september / oktober eller ikke lykkes i de tidligere AEIS-forsøg, kan sidde i den supplerende AEIS (S-AEIS) i februar / marts *.... [-]

Singapore
August 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk

About TMC Academy Singapore