London School Of Business And Finance (LSBF) Singapore

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Gå Yderligere med LSBF i Singapore

På London School of Business and Finance (LSBF) i Singapore, vi måler succes ved effekten vores studerende, undervisere og alumner har i regionen.

Vurderet som den bedste privatskole i Bogføring og den bedste privatskole i Hospitality & Tourism i 2016, LSBF i Singapore giver en fokuseret, industri baseret undervisning til mere end 10.000 bachelor-og kandidatstuderende fra mere end 20 lande.

Med støtte fra LSBF i Storbritannien og den kongelige protektor, HKH Prins Michael af Kent GCVO, vi udstyre vores studerende med den nødvendige viden og færdigheder gennem 6 unikke læring enheder - School of Professional Education, School of Business, School of Hospitality , School of English, Chinese Business Department samt Executive Development & Online Unit.

Som en global institution, vores fokus er på at levere stor studerendes læring erfaring - i klasseværelset og ud af det. Som modtager af Asien Enterprise Brand Award, er vores fodaftryk cementeret i Asien. Med to campusser i hjertet af Singapores Central Business District, er vi godt positioneret til at præsentere vores studerende til stor kvalitet uddannelse og færdigheder er nødvendige for at lykkes i en karriere.

Sammen med vores støttende globalt klassificeret universitetets partnere såsom Grenoble Graduate School of Business, London Institute of Bank & Finans, schweiziske Education Group og Concordia University Chicago, blandt andre, er vi forpligtet til at bringe den bedste uddannelse tættere på vores studerende.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Postgraduate Diplomas » Se Graduate Diplomas » Se Diplomas » Se MSc » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:


Diplom i Logistik

på universitet Fuldtid Deltid 8 - 12 måneder August 2019 Singapore

Resultatet af en stadig mere globaliseret verden, hvor varer og tjenester flytter over grænserne, er en blomstrende logistik- og forsyningskædeforvaltningsindustri. Vores Diplom i Logistik [+]

Resultatet af en stadig mere globaliseret verden, hvor varer og tjenester flytter over grænserne, er en blomstrende logistik- og forsyningskædeforvaltningsindustri. Vores Diplom i Logistik

En robust uddannelse Første op: Et solidt fundament i logistik og supply chain management med moduler som international shipping management, lagerstyring og mange flere. Derefter vil moduler om international business management, e-handel og marketing give dig en robust forretningsuddannelse. Disse udgør en bred og omfattende læseplan.

Karriereudsigter Singapore som en global logistik- og forsyningskædenavn er jobudsigterne lyse for kandidater. Efter eksamen vil du være i stand til at deltage i luftfart, maritime og MICE industrier. Du kan arbejde som indkøbschef, lagerstyring, fragtviderespecialist, transportanalytiker, luftfarts specialist, linjeledelsesanalytiker eller skibskapacitetplanlægger.... [-]


Postgraduate diplom i gæstfrihed og turisme management

på universitet Fuldtid 12 måneder August 2019 Singapore

Postgraduate Diploma i Hospitality og Turisme Management er udviklet af London School of Business og Finans (LSBF) for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra Hospitality fagfolk til en ph.d.-niveau. Derudover dette program giver studerende fra andre fag mulighed for at foretage en ændring i deres karriere og indtast gæstfrihed og turistindustrien. Dette er et intensivt program, med studerende at skulle deltage i et uddannelsesforløb på mindst 288 guidede læring timer. [+]

Postgraduate Diploma i Hospitality og Turisme Management er udviklet af London School of Business og Finans (LSBF) for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra Hospitality fagfolk til en ph.d.-niveau. Derudover dette program giver studerende fra andre fag mulighed for at foretage en ændring i deres karriere og indtast gæstfrihed og turistindustrien. Dette er et intensivt program, med studerende at skulle deltage i et uddannelsesforløb på mindst 288 guidede læring timer.

Under hele kurset, er studerende støttes fuldt ud, og deres udvikling kontrolleres hyppigt af fremskridt vurderinger. Elevernes resultater og tilfredshed overvåges for at sikre, at kurset opfylder elevernes faglige og personlige udviklingsbehov; og kontakter i industrien sikre, at programmet er relevant og egnet til de krav, en karriere i gæstfrihed og turisme management.... [-]


HD i regnskab og finansiering

på universitet Fuldtid Deltid 8 - 12 måneder August 2019 Singapore

Den HD i regnskab og finansiering er udviklet af London School of Business and Finance til at give en kvalifikation for studerende, der søger at videreudvikle deres viden og færdigheder i regnskab og finansiering. Det fungerer som en standalone kvalifikation for studerende. [+]

HD i regnskab og finansiering

Den HD i regnskab og finansiering er udviklet af London School of Business and Finance til at give en kvalifikation for studerende, der søger at videreudvikle deres viden og færdigheder i regnskab og finansiering. Det fungerer som en standalone kvalifikation for studerende.

Under hele kurset, er studerende støttes fuldt ud, og deres udvikling kontrolleres jævnligt ved fremskridt vurderinger. Student ydeevne og tilfredshed overvåges for at sikre, at kurset opfylder elevernes faglige og personlige udviklingsbehov; og kontakter i industrien sikre, at programmet er relevant og egnet til de krav, en karriere i branchen.

Den HD i regnskab og finansiering har til formål at give de studerende:... [-]


Videoer

We are Top10 Most Preferred School for Accounting & Finance

Kontakt
Besøgsadresse
3 Anson Road, Springleaf Tower, #06-01
Singapore 079909

Singapore, 079909 SG