Læs den officielle beskrivelse

37995_DSC_0338.jpg

Oversigt

FMDS stræber efter at omdanne sind og design destinies. Omfattende karriereplanlægning og udvikling for studerende sker gennem hele deres læringsrejse for at matche individuelle mål. I sidste ende har skolen til formål at opfostre successive generationer af designpreneurs til at blive mestre af deres egne skæbne.

Om FMDS

First Media Design School (FMDS) er en specialiseret boutique design institution, der tilbyder design, design management og design iværksætterprogrammer. Det er uddannelsesarmen til First Media Group, en af Singapores mest tildelte grupper inden for designbranchen.

FMDS har etableret globale partnerskaber med universiteter i USA, Storbritannien og Australien, der giver eleverne en bred vifte af højere Pathways .

Ud over Singapore dyrker FMDS i øjeblikket talenter i tre andre ASEAN-lande:

  • Raffles College i Indonesien
  • ARVA School of Fashion i Indonesien
  • Karriere Akademi Asien (CAA) i Filippinerne
  • Kent International College i Vietnam

37997_FMD_For_Website-5220-2.jpg

Om den første medie (FM) gruppe

Med mere end 25 år i branchen har FM-koncernen cementeret sit omdømme i Singapore og rundt om i regionen som den førende design enhed af valg. Dens designoplevelse spænder fra virksomhedernes side

37996_FMDS_0358.jpg

Singapores mest Coveted Business Award for SMV'er

Under Mark Phooi's kreative og forretningsmæssige ledelse vandt FM-koncernen Enterprise 50 Start-Up Award i 2005. Mark var også modtager af Top Entrepreneurs of the Year Award i 2006 arrangeret af Rotary Club og Association of Small

FM-gruppen er med til at skabe flere visuelle nationale identitetsprojekter. Tidligere projekter omfatter dem, der er designet til udlænding

37998_FMDS_0362.jpg

FMDS Vision, Mission

Vision

FMDS stræber efter at realisere 10: 100-visionen, hvorfra den har til formål at opdrage 100 'Designpreneurs'.

Mission

FMDS stræber efter at dyrke en ny generation af "helhjerne", industrielle designere, der besidder både kreative og kognitive kommercielle evner gennem sit holistiske undervisningssystem bestående af designtænkning og designadministration.

Værdisystem

Tillid, Respekt, Integritet

37994_value-system.pngTillid

er roden til succes. FMDS fremmer åben dialog med sine medarbejdere, interessenter, bestyrelsen, aktionærer og partnere. Med et hold af ligesindede personer, der arbejder i en progressiv organisation, bliver tillid et afgørende bindingselement blandt FMDS-medarbejdere.

respekt

skaber loyalitet og engagement blandt medarbejderne. FMDS har en flad hierarkisk struktur. Denne struktur bygger på gensidig respekt blandt alle niveauer af medarbejdere gennem direkte og åben kommunikation.

Integritet

Ærlighed gennem operationel gennemsigtighed og flid er alle en del af skolens ledelsesdygter. FMDS omdømme er dybt forankret i disse træk, som grundlæggende er nødvendige for at opbygge et velrenommeret uddannelsesinstitut.

Professionalisme

FMDS bestræber sig altid på at tiltrække medarbejdere, som indikerer disse kvaliteter: Professionalisme, Hunger og Disciplin.

37999_FMDS_0360.jpg

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

First Media Design School

Studerende vil få en bred viden om en bred vifte af design kommunikation discipliner, herunder reklame, branding, visuel identitet, emballage, typografi og så videre. Ved ... [+]

Diplom i grafisk design

Studerende vil få en bred viden om en bred vifte af design kommunikation discipliner, herunder reklame, branding, visuel identitet, emballage, typografi og så videre. Ved afslutningen af ​​programmet, studerende beherske brugen af ​​Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Indesign og Adobe Dreamweaver.

Samlet set dette program har til formål at udvikle de begrebsmæssige og idégenerering evner, der kræves for at producere innovative og effektive kommunikationsløsninger eller produkter gennem print og / eller online medier.

Kursus Detaljer

Kursus Varighed: 18 måneder

Indtag: Januar, april, juli, oktober

Modes af undersøgelsen: Fuld tid / deltids... [-]

Singapore
January 2020
Fuldtid
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
First Media Design School

Du vil få en bred viden om en række designkommunikationsdiscipliner, herunder reklame, visuel identitet, emballage og publikationsdesign samt produktion. Samlet set har d ... [+]

Diplom i visuel kommunikation (grafisk design)

Du vil få en bred viden om en række designkommunikationsdiscipliner, herunder reklame, visuel identitet, emballage og publikationsdesign samt produktion.

Samlet set har dette program til formål at udvikle de konceptuelle og idégenereringsevner, der kræves for at producere innovative og effektive kommunikationsløsninger eller produkter via print og / eller online-medier.

Kursusdetaljer

Kursets varighed: 18 måneder

Indtag: Januar, April, Juli, Oktober

Studieretninger: Fuldtid / Deltid

Adgangskrav

Lokale Studerende

Mindst 16 år og deroverMinimum 2 GCE O-niveau eller 3 N-niveau kreditter med et pas på engelsk eller ITE / højere NITEC certifikat indehavere med mindst 2,5 GPAAlle ansøgere vil blive underkastet en visuel egnethedsprøve efterfulgt af en interviewsession med FMDS akademiske hoveder forud for officiel accept i programmetAnsøgere kan være berettiget til fritagelse for udvalgte enheder, hvis de har tidligere erhvervserfaring og / eller kvalifikationer inden for kunst, design eller beslægtede industrier... [-]
Singapore
July 2019
Fuldtid
Deltid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
First Media Design School

Studerende vil være på tværs af uddannet i både trykte og digitale interfaces, få en bred viden og færdigheder på en række af design kommunikation discipliner, herunder r ... [+]

dobbelt diplom i grafisk design & multimedia

Studerende vil være på tværs af uddannet i både trykte og digitale interfaces, få en bred viden og færdigheder på en række af design kommunikation discipliner, herunder reklame, branding, visuel identitet, emballage. Bortset fra det, vil de studerende opnå den nødvendige ekspertise til at skabe 2D og 3D animation til forskellige multimedie platforme, herunder internet, tv og film.

Kursus Detaljer

Kursus Varighed: 24 måneder

Indtag: Januar, april, juli, oktober

Modes af undersøgelsen: Fuld tid / deltids

adgangskrav Minimum 16 år og derover Minimum 2 GCE O-niveau eller 3 N-niveau kreditter med en aflevering på engelsk, eller ITE / Højere NITEC pitalbevisindehaverne med et minimum 2,5 GPA Afsluttet Gymnasium / Senior High School / Grade 12 Alle ansøgere vil blive udsat for en visuel egnethedsprøve efterfulgt af et interview session med FMDS akademiske hoveder før officiel godkendelse i programmet Pass på engelsk Ansøgere kan være berettiget til fritagelse af udvalgte enheder, hvis de har tidligere erhvervserfaring og / eller kvalifikationer inden for kunst, design eller beslægtede industrier Kursusoversigt ... [-]
Singapore
January 2020
Fuldtid
Deltid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

FMDS Convocation 2016