Dimensions International College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

DIMENSIONER Giver holistisk uddannelse med mange berigelsesprogrammer og sociale aktiviteter til både lokale og internationale studerende. At forberede Internationale studerende For de fremtidige uddannelsesmæssige udfordringer har vores forberedende programmer fungeret som springbræt for at hjælpe disse studerende med at få adgang til offentlige skoler og institutioner siden 2001. Collegeets omfattende faciliteter, herunder moderne auditorier, biblioteker, kantiner, multi-purpose hall, gæsteværelset, laboratorier, felt, basketballbaner og badmintonbaner samt vores pool af kvalificerede undervisere har gjort det muligt for vores studerende at studere og lære i en Befordrende og støttede miljø.

Derudover giver vi en Komplet udvalg af omfattende programmer Såsom sprog-, forberedelses-, gæstfrihed og videregående uddannelser for at imødekomme individernes behov og hjælpe dem med at antænde deres karriere efter deres eksamen.

Et af vores mål har været at øge vores videregående uddannelser. Vores Grad og kandidatuddannelser Give elever og arbejder voksne, der har indset behovet for løbende at opgradere sig i både viden og færdigheder. I lighed med en business school kan eleverne vælge mellem forskellige programmer, der spænder fra Business og Management til Accounting og Finance.

At levere kvalitetsuddannelse har altid været vores primære fokus. Vi har omhyggeligt anvendt høje standarder til vores forretningsaktiviteter. Som følge heraf har vi opnået mange prestigefyldte priser som 4-årig EduTrust-certificering fra Udvalget for Privat Uddannelse (CPE), Singapore Quality Class (SQC) og Singapore Service Class (S-Class). Som anerkendelse af vores fremragende organisatoriske excellence rammer blev vi tildelt den prestigefyldte SQC Star certificering ved SPRING Singapore I 2016. The SQC Star Award Markeret en ny milepæl for os, og vi var beærede over at komme frem som en af ​​de førende institutioner for at opnå overlegne præstationer inden for business excellence.

Samtidig fortsætter vores engagement med at yde uvældet støtte til et samfund af multinationale studerende at sikre, at elever fra KINA, Korea, Indien, vietnam Og andre lande får den støtte og de tjenester, de har brug for til en vellykket indlæring på DIMENSIONER.

Vision

At være den førende institution, der giver en alternativ vej til holistisk uddannelse i den private uddannelsesindustri

Mission

At inspirere eleverne til at have lidenskab for at lære

Værdigrundlag

  • Dedikation - At levere kvalitetsservice i alle aspekter af leveringsprocessen - Ansvarlighed - At være gennemsigtig og ansvarlig i alle kurser og tjenester, der tilbydes studerende - Pålidelighed - At levere konsekvente og pålidelige tjenester i overensstemmelse med EduTrust - Entrepreneurship - At demonstrere til enhver tid iværksætterånd for at opfylde kravene til vækst i kollegiet

KULTUR

Kvalitetstjenester til studerende.

Placeringer

Singapore

Address
58, Lowland Road (Kovan MRT)
547453 Singapore, Singapore