Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

Vi er glade for at tilbyde dig en fantastisk mulighed for at studere Fashion Design i den smukke beliggenhed Montreux, Schweiz.

At være den officielle repræsentant for Instituto di Moda Burgo (IMB) i Schweiz, leverer vi de samme undervisnings- og træningsteknikker, der har skåret ud IMBs omdømme for de sidste 55 år.

Vores certificerede lærere deler deres ekspertise, erfaring og passion for at hjælpe dig med at erhverve uundværlige færdigheder og øge din egen kreativitet og stil. IMB er stolt af at have omfattende forbindelser indenfor modeindustrien verden over, som gør det muligt for dig at få privilegeret adgang til mange fremtrædende designere og modehuse. IMB er uden tvivl din døråbning til Fashion of World.

Vores klasser udføres på engelsk, men vi er stolte af at være flersproget, da vores lærere kan tale en række forskellige sprog, herunder fransk, italiensk og russisk.

Vores beliggenhed

Swiss Mode er baseret i den maleriske by Montreux ved bredden af Genevesøen (Lac Leman), som er hjemsted for mange internationale skoler. Montreux er kendt for sin verdensberømte musikfestival og har været et paradis for mange ikoniske mennesker gennem årene som Charlie Chaplin, Vladimir Nabokov, David Bowie og Freddie Mercury.

Montreux giver den perfekte indstilling til at inspirere dig og lade din kreativitet komme til live, mens du nyder en verdenskendt schweizisk uddannelse. Du får en fantastisk mulighed for at mødes ligesindede elever samt dygtige lærere til enestående læring og træningserfaring i Fashion Design i Schweiz.

Montreux har en direkte togforbindelse med Milano (3 timers rejse), som letter tætte udvekslinger med IMB's hovedkvarter i den italienske mode hovedstad. Montreux ligger en halv time fra verdensberømte skisportssteder i Alperne, 1 time fra Genève og 2,5 timer fra Zürich med tog.

114963_pexels-photo-1478477.jpeg

Natacha Blazquez - Skole direktør

En kandidat fra Gorky Designskole (Honours) og Moskvas Internationale Designskole Natacha har været direktør for Swiss Mode siden 2016. Efter en vellykket karriere som kunstdirektør, tog Natacha et skridt i troen for at komme ind på uddannelsesområdet og har aldrig set tilbage.

Mere end bare en skoleleder, Natacha underviser også og er altid til stede for at hjælpe og støtte eleverne langs deres rejse. Hendes kunstneriske og design talenter har, og vil fortsætte med at inspirere mange.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Swiss Mode

I Fashion Designer kurset er du vist, hvordan du forener din individuelle fantasi med professionelle arbejdsplads krav. Du vil lære at udtrykke et koncept og gennemføre d ... [+]

Kursus - Fashion Designer

Swiss Mode blev skabt med det formål at omdanne sine elever til individuelle mode skabere med værdifuld viden og færdigheder i hele mode design processen.

I Fashion Designer kurset er du vist, hvordan du forener din individuelle fantasi med professionelle arbejdsplads krav. Du vil lære at udtrykke et koncept og gennemføre det ved at lære om alle elementer i modeudformningsprocessen, herunder materialer, farveteknikker, fremstilling og vigtigst af, hvordan man giver form til en ide, så den kan blive et realiserbart stykke tøj.

Efter afslutningen af dette kursus har du de nødvendige færdigheder til at arbejde som Fashion Designer.

De vigtigste emner inden for dette kursus er:... [-]

Schweiz Montreux
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Swiss Mode

Fashion Designer de Luxe kursus er en kombination af vores Fashion Designer og Dressmaker kurser. I dette kursus vil du erhverve viden og færdigheder i hele Fashion Desig ... [+]

Kursus - Fashion Designer de Luxe

Fashion Designer de Luxe kursus er en kombination af vores Fashion Designer og Dressmaker kurser. I dette kursus vil du erhverve viden og færdigheder i hele Fashion Design processen og få ekspertise inden for dressing og dermed udførelse af et design i et beklædningsgenstand.

Dette de Luxe kursus giver dig også ekstra timetimer til at realisere

projekter og arbejde tæt sammen med lærerne, så du forlader kurset med dokumenteret Fashion Design ekspertise.

De vigtigste emner inden for dette kursus er:

TeoriMønsterfremstillingDress MakingdraperingTeknikkerMode showFashion PortfolioFashion SketchingFarvegengivelsetilbehørTegningKreativ proces... [-]
Schweiz Montreux
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Grand' Rue 90
1820 Montreux, Vaud, Schweiz