Maison des Langues

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Genève (UNIGE) blev grundlagt i 1559 af Jean Calvin og er dedikeret til tænkning, undervisning, dialog og forskning. Med 16'500 studerende på mere end 150 forskellige nationaliteter er det Schweiz næststørste universitet.UNIGE tilbyder mere end 500 programmer (herunder 129 bachelor- og kandidatuddannelser, 80 ph.d.-uddannelser) og mere end 300 videreuddannelser, der dækker et meget bredt udvalg af områder: eksamensvidenskab, medicin, humaniora, samfundsvidenskab, lov osv. Dens domæner af ekspertise inden for forskning omfatter biovidenskab (molekylærbiologi, bioinformatik), fysik af elementære partikler og astrofysik. UNIGE er også vært og co-vært for syv nationale centre for kompetence inden for forskning: grænser i genetik, maNEP, planetS, schweizisk mappe, kemisk biologi, synaptiske baser af psykiske sygdomme og liv- overkommelige sårbarheder i et livskursperspektiv.

På samme måde som byen Genève selv har universitetet et stærkt internationalt ry, både for kvaliteten af ​​sin forskning (den er blandt de øverste institutioner blandt De europæiske forskningsuniversitets league) og fremragende uddannelse. Denne anerkendelse er blevet vundet dels på grund af sine stærke bånd til mange nationale og internationale Genève-baserede organisationer, såsom Verdenssundhedsorganisationen, Den Internationale Telekommunikationsunion, Den Internationale Røde Kors Komité og Den Europæiske Organisation for Kerneforskning.

Se Summer courses »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Summer course

Summer fransk kursus

på universitet Fuldtid 3 - 6 uger February 2019 Schweiz Geneva

Sommerkurser i fransk og fransktalende kultur [+]

Beliggende i det historiske centrum af Genève, tilbyder de franske sommerkurser ved Universitetet i Genève et spændende sæt af 3 og 6 ugers intensivt kursus til studerende fra hele verden og på alle niveauer. Dette er et af de bedste voksen franske sprog- og kulturprogrammer, der er tilgængelige i Schweiz siden 1891.

Sommeren franske kurser er åbne for alle, der er mindst 17 år gamle.

Klasser foregår hver dag fra mandag til fredag, om morgenen og om eftermiddagen.

PROGRAM

3-ugers kursus

3 separate sessioner:

- fra 25. juni til 13. juli 2018 / CHF 850.-

- fra 16. juli til 3. august 2018 / CHF 850.-

- fra 6. august til 24. august 2018 / CHF 850.-... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 24 rue du Général-Dufour
1211 Geneva, Geneva, Schweiz