Read the Official Description

Universitetet i Genève (UNIGE) blev grundlagt i 1559 af Jean Calvin og er dedikeret til tænkning, undervisning, dialog og forskning. Med 16'500 studerende på mere end 150 forskellige nationaliteter er det Schweiz næststørste universitet.UNIGE tilbyder mere end 500 programmer (herunder 129 bachelor- og kandidatuddannelser, 80 ph.d.-uddannelser) og mere end 300 videreuddannelser, der dækker et meget bredt udvalg af områder: eksamensvidenskab, medicin, humaniora, samfundsvidenskab, lov osv. Dens domæner af ekspertise inden for forskning omfatter biovidenskab (molekylærbiologi, bioinformatik), fysik af elementære partikler og astrofysik. UNIGE er også vært og co-vært for syv nationale centre for kompetence inden for forskning: grænser i genetik, maNEP, planetS, schweizisk mappe, kemisk biologi, synaptiske baser af psykiske sygdomme og liv- overkommelige sårbarheder i et livskursperspektiv.

På samme måde som byen Genève selv har universitetet et stærkt internationalt ry, både for kvaliteten af ​​sin forskning (den er blandt de øverste institutioner blandt De europæiske forskningsuniversitets league) og fremragende uddannelse. Denne anerkendelse er blevet vundet dels på grund af sine stærke bånd til mange nationale og internationale Genève-baserede organisationer, såsom Verdenssundhedsorganisationen, Den Internationale Telekommunikationsunion, Den Internationale Røde Kors Komité og Den Europæiske Organisation for Kerneforskning.

Denne skole tilbyder også:

Summer course

Maison des Langues

Sommerkurser i fransk og fransktalende kultur ... [+]

Beliggende i det historiske centrum af Genève, giver de franske sommerkurser ved Universitetet i Genève et spændende sæt 2, 3 og 6 ugers intensivt kursus til studerende fra hele verden og på alle niveauer. Dette er et af de bedste voksen franske sprog- og kulturprogrammer, der er tilgængelige i Schweiz siden 1891.

PROGRAM

2-ugers kursus

- fra 4. til 15. februar 2019

- fra 1. til 12. juli 2019

3-ugers kursus

- fra 15. juli til 2. august 2019

- fra 5. til 23. august 2019

CPU: forberedelse til universitetsstudier

fra 15. juli til 23. august 2019

VALGFRI

Indkvartering på Cité Universitaire

Undersøgelse

Kulturelle aktiviteter... [-]

Schweiz Geneva
June 2019
Fuldtid
2 - 6 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Address
5 rue de Candolle
1211 Geneva, Geneva, Schweiz