Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere geopolitik?

Resource Wars, identitetskonflikter, Disinformation, geostrategiske rivalisering Global Power Shift og stigende antal ikke-statslige aktører, blandt andet gør det vanskeligt at analysere nutidige internationale relationer. For at løse dette problem, kan det geopolitisk tilgang være et nyttigt redskab, da det tager hensyn til de strategiske, historiske, geografiske, kulturelle og økonomiske område i decifrere kompleksitet nuværende og potentielle fremtidige konflikter.

Om Gigs

Genève Institut for geopolitiske Studier (Gigs) arrangerer Certificate programmer i geopolitik og Geoeconomics. Disse uddannelser finder sted i Genève. Instituttet udfører forskning, giver ekspertise og offentliggør undersøgelser på geopolitik. Gigs arrangerer konferencer og symposier på forskellige geopolitiske og geoeconomic spørgsmål. Gigs er en non-profit organisation og registreret med Genève Commercial Register. Gigs er helt uafhængig af politiske, ideologiske og økonomiske organisationer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Summer course

Geneva Institute of Geopolitical Studies

Hovedformålet med denne undersøgelse er at introducere de grundlæggende begreber i geopolitik. ... [+]

Hovedformålet med denne undersøgelse er at introducere de grundlæggende begreber i geopolitik. Kurset vedtager en tværfaglig tilgang, der omfatter strategiske, geografiske, historiske, kulturelle og økonomiske dimensioner for at fremme en dybere forståelse af moderne internationale forbindelser. Konferencer vil blive afholdt af førende internationale eksperter.

Målgruppe deltagere: Personer, der arbejder for internationale organisationer og offentlige institutioner, diplomater, universitetsstuderende, der arbejder i forskellige økonomiske sektorer og andre interesserede enkeltpersoner.

Datoer: Program starter mandag den 13. juli og slutter fredag ​​17 juli, 2015.... [-]

Schweiz Geneva
Februar 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk