Læs den officielle beskrivelse

DCT University Center tilbyder dig et udvalg af akkrediterede gæstfrihed ledelse og kulinariske programmer, herunder eksamensbeviser, faglige certificeringer, MBA eller post-graduate diplom, og en top-rangerende amerikanske bachelorgrad leveret i Schweiz. Alle programmer på DCT er accelereret til at opfylde de forventninger, de studerende ønsker at gennemføre en internationalt anerkendt, uddannelse af høj kvalitet på mindre tid og med mindre de samlede omkostninger end traditionelle universitet systemer. Generelle Program Information DCT tilbyder en unik portefølje af modulære programmer, der blander up-to-date og innovative koncepter med tids-testede metoder og traditionelle teknikker. Disse programmer bliver undervist af en højt kvalificeret fakultet ved hjælp af nutidens mest avancerede og innovative principper i hotel lederuddannelse. Alle programmer balance operationelle og teoretiske undersøgelser til både tekniske færdigheder og ledelsesmæssige kompetencer. En kvalifikation optjent fra DCT viser din vellykket gennemførelse af en høj kvalitet kursusprogram. Det yderligere betyder niveauet af dine faglige kompetencer og vil fungere som din adgangsbillet til en spændende karriere inden for restaurationsbranchen eller turisme. Respekterede internationale akademiske organisationer anerkender den pædagogiske værdi af vores programmer og certificere deres ekspertise gennem anerkendelse eller akkreditering. Accredidations DCT er akkrediteret af New England Sammenslutningen af skoler og gymnasier (NEASC), tjente udpeget som en "Eksemplarisk Program" af de amerikanske Culinary Federation (ACF), og er medlem af det schweiziske Hotel Skoler Association (ASEH). &nbsp www.dct. edu

Denne skole tilbyder også:

Kursus

DCT University Center – Switzerland

Hvis du brænder for god mad og leder efter en fremragende kulinariske uddannelse, derefter overveje dit valg af programmer på DCT europæiske Culinary Center. ... [+]

DCT er omfattende europæisk Culinary Management-program var det første internationale program for at blive akkrediteret af den amerikanske Culinary Federation (ACF). DCT pædagogiske ledelse er anerkendt af World Association of Chefs Societies (WACS), der udpeger DCT som en ekstraordinær medlem, og igen senest af ACF, der har tildelt DCT sin eksemplariske Program status - hvilket gør DCT en af ​​kun 22 programmer verden over, og det eneste program uden for USA at blive anerkendt på denne måde for sin altid høje standarder og niveau af ekspertise.

Europæiske Culinary Arts program moduler

Foundation i europæisk køkken (FEC) vil introducere dig til de europæiske tilberedningsmetoder, køkkenudstyr, maskiner og redskaber, samt opskrift omkostningsberegning og køkken procedurer. Du vil lære at bruge europæiske ingredienser, at udvikle din forberedelse teknikker og kniv færdigheder, lærer at forberede de grundlæggende lagre, supper, saucer og bagværk & konditorvarer, og få en forståelse af køkken terminologi. FEC eller passende forudgående erfaring er en forudsætning for EGC. ... [-]

Schweiz Lucerne Vitznau
Kontakt skolen
Fuldtid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk