Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til BHMS, Business og Hotel Management skole!

BHMS er en af ​​verdens førende gæstfrihedskoler, beliggende i hjertet af Lucerne, en levende og smuk by i Schweiz.

BHMS schweiziske uddannelse koncept

De fire "søjler" på BHMS er uddannelse, praktikophold, personlig udvikling og international karriereplacering. Hver søjle spiller en central rolle i vores mission for at give den voksende globale gæstfrihed og service management industri med kvalitetsansatte, der er ivrige efter at demonstrere deres ledelsespotentiale.

Kvalitet akademisk uddannelse, som den første søjle, giver eleverne den akademiske og teoretiske viden. Praktik, som anden søjle, giver eleverne mulighed for at anvende viden til praksis på jobbet. Personlig og faglig udvikling, den tredje og vigtigste søjle, giver eleverne bløde og sociale færdigheder og disciplin, der motiverer eleverne, styrer dem, styrker dem og i sidste ende driver dem til at lykkes.

Det succesfulde resultat af alle tre søjler fører til fjerde søjle, en vellykket karriereplacering. BHMS har sit eget placeringsfirma «Masterwork», der hjælper alle kandidater til at få deres første internationale karriereposition.

Hvad gør os specielt

Fast Track British BA-grad:

BHMS Business

Hands-on britisk MBA Dual Degree:

BHMS Business

Overførbare færdigheder:

Overførbare færdigheder er færdigheder og evner, der er relevante og nyttige på tværs af forskellige områder af livet: socialt, professionelt og i skole. Teamwork, ledelse, personlig motivation, organisation, tidsstyring, lytning, skriftlig og verbal kommunikation samt informationsteknologi findes i DNA'et i BHMS-uddannelsessystemet.

Unikt 5-ugers sigt system:

På BHMS Business

I hjertet af Lucerne City:

BHMS Business

Garanteret Praktik

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Diplom i Hospitality Management udgør det første år til BA i Hospitality Management eller Global Business Management, og består af en intensiv studieperiode på 6 måneder ... [+]

Program:

År 1 af BA Hotel

Varighed:

Et år

tilgængelighed:

Dette tilbud er tilgængeligt for alle potentielle studerende.

Oversigt

Diplom i Hospitality Management udgør det første år til BA i Hospitality Management eller Global Business Management, og består af en intensiv studieperiode på 6 måneder på BHMS-campus i Lucerne, Schweiz, og en praktisk betalt erhvervsuddannelsesperiode på 4- 6 måneder i den schweiziske gæstfrihedsindustri.

BHMS er medlem af Bénédict Switzerland-gruppen af ​​skoler, der blev grundlagt i 1928, hvis mission er at give voksenuddannelse til folk med et ønske om at lykkes. Bénédict School er en af ​​Schweiz største private uddannelsesorganisationer og underviser hvert år mere end 15.000 fuld- og deltidsstuderende. Siden akkrediteringen af ​​Diploma og Higher Diploma programmer i Hospitality Management i 2003 af University of Brighton, UK, har over 1000 studerende succesfuldt afsluttet Diploma programmet.... [-]

Schweiz Lucerne
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

BHMS Diploma in Culinary Arts introducerer eleverne til verden af fødevareproduktion gennem grundlæggende operationelle teknikker og praktisk kompetenceuddannelse. Højdep ... [+]

Diplom kulinariske kunst

BHMS Diploma in Culinary Arts introducerer eleverne til verden af fødevareproduktion gennem grundlæggende operationelle teknikker og praktisk kompetenceuddannelse. Højdepunkterne i dette 1-årige kursus omfatter klassiske europæiske madlavningsmetoder, stykker, lagre og saucer som grundsten. Patisserie færdigheder udvikles gennem to specialiserede kurser og industriens væsentlige forhold til fødevaresikkerhed og ernæring undervises til forberedelse til elevernes første erhvervsuddannelse.

BHMS kulinariske faciliteter

BHMS opgraderede sine kulinariske faciliteter og tilføjede et nyt, state-of-the-art træningskøkken til det eksisterende produktionskøkken. I dette stressfri miljø har kulinariske elever i hvert år af programmet chancen for at erhverve og udøve centrale kulinariske færdigheder og kompetencer, før de påføres et ægte madproduktions køkkenmiljø.... [-]

Schweiz Lucerne
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk

BHMS Campus Tour

Working Experience in St. Moritz - Switzerland

How is it to work at the welcome desk in Switzerland? Challenges and opportunities

Your Path to Success

BHMS Switzerland, Business & Hotel Management School - Official HD Video

Business and Hotel Management School - BHMS
Address
Gütschstrasse 2-6 CH-6003 Luzern Switzerland
CH-6003 Lucerne, Lucerne, Schweiz
Hjemmeside
Telefonnummer
+41 41 248 70 70