Læs den officielle beskrivelse

Alpadia Sprogskoler

Hallo, Velkommen, Salut, Ciao!

Med over 20 års erfaring i sprogundervisning, Alpadia er en førende leverandør af kurser i bedste europæiske destinationer.

At lære et sprog i udlandet giver mulighed for total fordybelse i den lokale kultur og livsstil i et fremmed land. Uden tvivl, er dette den mest effektive metode til at komme videre og sikre langvarig kendskab til et fremmedsprog. I mere end to årtier har Alpadia Sprogskoler været at give de studerende fra hele verden, mulighed for at lære i fuldstændig nedsænkning sprog. For teenagere til modne studerende, vi ved, hvordan man kan skabe et attraktivt og tilpasset læringsmiljø, der gør det muligt for folk at drage fuld fordel af deres erfaringer. Fra dynamiske og interaktive undervisningsmetoder i klassen til kulturelle og sjove fritidsaktiviteter uden for klasseværelset, tilbyder vi en generøs og varieret program, der gør det muligt at komme videre med tillid og lethed.

Alpadia Sprogskole

Hvorfor Alpadia?

Med professionel undervisning, som kvalificerede lærere; livlige, dynamiske og effektive sprogkurser, en række nøje udvalgte overnatningsmuligheder, spændende aktiviteter og personlig støtte, tilbyder vi dig den bedste service, så du får mest muligt ud af din tid hos os.

Kvalitet

 • Kvalitet teammedlemmer
 • Kvalitet undervisning
 • Kvalitet destinationer
 • Kvalitet mix
 • Kvalitet værdi
 • Kvalitet certificering
 • Kvalitet akkreditering

Valg

 • Valg af destinationer
 • Valg af overnatningsmuligheder
 • Valg af kurser og eksamener
 • Valg af fritidsaktiviteter

Support

 • Støtte organisere dit ophold
 • Support 24/7 under dit ophold
 • Støtte og vejledning
Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Tysk
 • Fransk
 • Italiensk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Alpadia Language Schools

Med en række destinationer på tilbud, bare vælge den oplevelse, du foretrækker. Vil du være tæt på stranden? Vælg derefter Portsmouth, England eller for en mere natur-rig ... [+]

Engelsk sommerlejre

Alpadia giver fantastiske engelsksprogede sommerlejre i Schweiz, England og Tyskland.

Med en række destinationer på tilbud, bare vælge den oplevelse, du foretrækker. Vil du være tæt på stranden? Vælg derefter Portsmouth, England eller for en mere natur-rige baggrund, tæt på sø og bjerge, vælg Leysin, Zug, Keele eller Ascona. For den ultimative sommer, pick London-City og drage fordel af alle de dynamiske, spændende aktiviteter, der tilbydes der.

Med morgen klasser hver ugedag, er fokus på den aktive udøvelse af sproget giver mulighed for hurtige fremskridt af kommunikationsevner. Kombineret med sport, aktivitet-pakket eftermiddage og underholdende aftener, er du sikker på at afhente sprog hurtigt og få nye venner i processen!... [-]

Schweiz Montreux
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Alpadia Language Schools

Vi tilbyder en bred vifte af franske sprogkurser i vores året rundt skoler. Fra standard til intensive kurser, fra private lektioner til eksamensforberedelse, Alpadia lev ... [+]

Lær fransk med Alpadia

Vi tilbyder en bred vifte af franske sprogkurser i vores året rundt skoler. Fra standard til intensive kurser, fra private lektioner til eksamensforberedelse, Alpadia leverer løsninger tilpasset vore studerendes behov. Vi er en officiel undersøgelse center for TCF eksamen og er i tæt nærhed til regionale DELF / DALF eksamen steder.

Lyon, Frankrig

Vores skole ligger i hjertet af byens kulturelle og festlig liv i Lyons centrum. Den smukke bygning fra det 19. århundrede er placeret på den ”Presqu'île” (halvø), med udsigt over Rhône og en kort gåtur fra Saône.

Montreux, Schweiz

Vores skole i Montreux er på hovedgaden på kanten af ​​Genevesøen. Den smukke strandpromenade er omgivet af eksotiske planter, som medvirker til at gøre dette til en af ​​de mest besøgte steder i fransktalende Schweiz.... [-]

Schweiz Montreux
Februar 2020
Fransk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Alpadia Language Schools

Vi tilbyder fransk kurser i Paris og Biarritz i Frankrig, samt i Montreux og Leysin i Schweiz. Med kvalitet kurser hver morgen, vores lektioner fokuserer på den aktive pr ... [+]

Fransk sommerlejre

Vi tilbyder sjov-pakket løsninger for unge mennesker, der søger at tilbringe en sommer lære fransk.

Vi tilbyder fransk kurser i Paris og Biarritz i Frankrig, samt i Montreux og Leysin i Schweiz. Med kvalitet kurser hver morgen, vores lektioner fokuserer på den aktive praksis af sproget giver mulighed for hurtig fremgang i kommunikationsevner. Dette er perfekt, når det kombineres med sport, aktivitet-pakket eftermiddage og aftener!

Biarritz, Frankrig

Beliggende 13 km syd øst for Biarritz, vores kursuscenter er i den maleriske baskiske by St. Pee-sur-Nivelle, tæt på stranden og til bjergene.

Leysin-Juniorer, Schweiz... [-]

Schweiz Montreux
Februar 2020
Fransk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Alpadia Language Schools

Med et program af klasser hver morgen og aktiviteter hver eftermiddag, opfordrer vi den aktive praksis af sproget både inde i klasseværelset og ud. Den generøse sport og ... [+]

Italian Summer Camp

Alpadia tilbyder en vidunderlig italiensk sprog sommerlejr i den smukke søen by Ascona i Schweiz.

Med et program af klasser hver morgen og aktiviteter hver eftermiddag, opfordrer vi den aktive praksis af sproget både inde i klasseværelset og ud. Den generøse sport og kreativ underholdning vi leverer vores autocamper sikrer de lever en fornøjelig sommer lærerig oplevelse.

Ascona, Schweiz

Ideelt beliggende kun et stenkast væk fra de små gader i den gamle bydel og kajerne foring bredden af ​​søen Lago Maggiore, er vores Ascona kursuscenter beliggende i den storslåede Collegio Papio.

Om italiensk Italiensk er det sprog, den kulinariske kunst, indretning, møbler, design og mode. Omkring 85 millioner mennesker taler italiensk verden over, og det er et modersmål i Italien, Schweiz, San Marino, Vatikanstaten, Slovenien (slovenske Istrien), og i Kroatiens Istrien County. Italiensk er et let sprog at lære for en engelsk eller fransk indfødt. Italiensk er vigtigt for studiet af fag som historie, musik, kunst, business, økonomi, statskundskab og litteratur. ... [-]
Schweiz Montreux
Februar 2020
Italiensk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Alpadia Language Schools

Vores voksne skoler i Tyskland tilbyder en bred vifte af kurser for at lære tysk. Uanset om du er en komplet nybegynder eller ønsker at tage et avanceret niveau eksamen, ... [+]

Lær tysk med Alpadia

Vores voksne skoler i Tyskland tilbyder en bred vifte af kurser for at lære tysk. Uanset om du er en komplet nybegynder eller ønsker at tage et avanceret niveau eksamen, kan vi hjælpe dig med at finde den klasse, som du har brug for. Vores Berlin og Freiburg skoler er officiel undersøgelse centre for Telc eksamen og Alpadia Berlin foreslår Goethe eksamener, der kan træffes i nærheden.

Berlin, Tyskland

I bydelen Schöneberg, et stenkast fra de vigtigste attraktioner i hovedstaden, vores sprog skole giver de studerende en unik mulighed for at deltage i tyske klasser i et af de smukkeste områder af byen.

Freiburg, Tyskland... [-]

Schweiz Montreux
Februar 2020
Tysk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Alpadia Language Schools

Morning klasser fokus på kommunikation, ved hjælp af interaktive og dynamiske teknikker til at få de studerende til at deltage aktivt og forbedre deres færdigheder. Kombi ... [+]

Tyske sommerlejre

Kom og lære tysk i en af ​​vores sommerlejre i Schweiz eller Tyskland.

Morning klasser fokus på kommunikation, ved hjælp af interaktive og dynamiske teknikker til at få de studerende til at deltage aktivt og forbedre deres færdigheder. Kombineret med et rigt udvalg af daglige aktiviteter og ugentlige udflugter, får eleverne rig mulighed for at øve sproget både inde i klasseværelset og ud.

Berlin-Wannsee, Tyskland

Beliggende i den rolige Grunewald kvarter, kun 30 minutter væk fra centrum af den tyske hovedstad med offentlig transport, vores kursuscenter ser direkte på søen Wannsee.

Berlin-Werbellinsee, Tyskland... [-]

Schweiz Montreux
Februar 2020
Tysk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk