ASC International House Language School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ASC International House (IH CSA) blev grundlagt i 1974 i Genève. Vi er tilknyttet International House Verdensorganisationen, et netværk af 155 sprogskoler i 53 lande til at levere undervisning af høj kvalitet og personlig service.

Udover sprogkurser udbydes til offentligheden og virksomheder og organisationer i regionen, er AUC IH forpligtet til at undervise børn gennem Schweiz og nabolandet Frankrig.

ASC IH arbejder med mere end 200 pædagoger til at hjælpe eleverne med at nå de mål, de har sat. Vi var den første sprogskole i det vestlige Schweiz, der skal indgås i 2001 den schweiziske kvalitet certifikat EduQua (fornyet i 2013).

Public Company

Med 40 års erfaring inden for sprogundervisning, ASC IH tilbyder kurser, der er skræddersyet til en lang liste over kunder, desto mere krævende end andre.

Kurserne er udviklet efter en omfattende sproglige kompetencer og en detaljeret analyse af kundernes behov. Revisionen pågældende er gratis og uforpligtende. Det giver os mulighed for at foreslå en personlig service til hver af vores klienter træningsprogram. Vores account managers er altid til rådighed til at besvare eventuelle forespørgsler fra en administrativ eller undervisning.

General Public

Siden 1974 ASC IH tilbyder sprogkurser opskalere leveret af højt kvalificerede lærere og har opbygget et solidt ry for sine innovative og progressive metoder.

I dag tilbyder vi en bred vifte af grupper eller individuelle lektioner. Valget af sprog omfatter fransk, engelsk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk, russisk, kinesisk, arabisk og japansk.

Vores mediecenter er fuldt udstyret og aktiviteter styres af et permanent medlem af vores lærerteam. Den er tilgængelig gratis for studerende, uanset indskrevet individuelt eller via deres selskab. Vi er også ved at forberede til forskellige undersøgelser af officielle sprog.

Børn

ASC IH er forpligtet til uddannelse af børn gennem vores engelsktalende eller tosprogede skoler, der tilbyder et fuldt pensum fra primær til at pre-universitet. Derudover er der aktiviteter ekstra mentorordningen og sommerlejre tilbyder reelle værdi i undervisningen.

Vores internationale skoler er placeret mellem Geneve og Vevey / Montreux og vores sommerlejre. Træningscentre i sproget omfatter en side i Pays de Gex. Kurser skræddersyet support, test forberedelse og vores gren pædagogisk rådgivning er til rådighed for alle vores elever og deres forældre gennem Schweiz.

Placeringer

Geneve

ASC International House

Address
ASC International House 72, rue de Lausanne
CH-1202 Geneve, Geneve, Schweiz
Telefonnummer
+41 22 731 85 20