GBN Training Centre

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OM GULF BUSINESS NETWORK TRAINING CENTER (GBNTC)

Gulf Business Network Group (GBN) blev etableret i 1993 og er udviklet til et af de største forretningsnettet i Golfregionen. Det tilbyder merværdi professionel rådgivning og specialiserede tekniske tjenester inden for de stadigt voksende områder af vandbehandling, planteautomatisering og miljø .

Gulf Business Network Training Center (GBNTC), et datterselskab af GBN, der blev oprettet i 2006, tilbyder værdifulde interne kurser og certificeringsprogrammer inden for business management, informationsteknologi, bæredygtighedsstudier, miljø og faciliteter, ingeniørvidenskab og biovidenskab. GBNTC tilbyder også højkvalitets og unikke erhvervsuddannelsesprogrammer til fagfolk, der ønsker at lære nye færdigheder relateret til specifik handel eller kald.

Alle uddannelsesprogrammer og kurser, der tilbydes af GBNTC, er specielt tilpasset ud fra de specifikke behov hos vores delegerede og berørte organisationer. Vi arrangerer disse kurser i samarbejde med Training Courses Arabia. Vores programmer sigter mod at hjælpe de organisationer, der ønsker deres medarbejdere at forbedre deres færdigheder og viden inden for flere fagområder. GBNTC skal også åbne uddannelsesprogrammer og certifikater, der passer til de fleste organisationers uddannelsesbudget og kvalifikationsniveau for deres medarbejdere.

Vores kurser er garnering popularitet blandt senior business og tanke ledere, fagfolk, konsulenter og endda akademikere med tiden. I øjeblikket kan du vælge mellem en række kurser inden for følgende fagområder:

 • Forretningsledelse
 • Informationsteknologi
 • Miljø
 • Bæredygtighedsstudier
 • Sprog træning
 • Biovidenskab
 • Brand-, sikkerheds- og hazmatræning

I vores forsøg på at forbedre kompetenceniveauet for regionale erhvervsfolk, skal vi også tilføje nye programmer og certifikater fra tid til anden. For øjeblikket kan vi stolt sige, at et hold af højt kvalificerede og certificerede fagfolk, hver en ekspert på hans område, leverer disse kurser til deltagere, der kom fra forskellige lande i Golfregionen. Vigtigst er, at vores kandidater er ansat i nogle af de største organisationer i GCC og andre dele af verden.

Sidst men ikke mindst; Vi udvikler hurtigt til førende træningsressource, især for MENA-regionen. Vi udvikler et langvarigt forhold til vores kunder for at holde sig ajour med nye teknologier og holde vores programmer opdateret. Vi er forpligtet til at give en unik lærerfaring, som gør det muligt for dig at opfylde din organisations behov og tage det til nye succeshøjder.

VISION OG MISSION

Gulf Business Network Group (GBN) blev etableret i 1993 og er udviklet til et af de største forretningsnettet i regionen. Gulf Business Network Training Center (GBNTC), et datterselskab af GBN, der blev oprettet i 2006, specialiserer sig i tilpassede internt certificeringskurser baseret på organisationernes specifikke behov. GBNTC vil tilbyde disse kurser for personer i organisationer, der ønsker at forbedre deres medarbejdere i de forskellige specialiserede fagområder. GBNTC er det sted, hvor virksomheder er interesserede i at uddanne deres medarbejdere og certificere dem i særlige studieområder fra kendte institutter og top i faglærde, konsulenter og præsentanter. Vi er forpligtet til at give en unik lærerfaring, der er specielt designet til din organisations behov.

Vores mission er at styrke mennesker med viden, hvor de kan lære og udmærke sig i deres fagområder.

Vores vision er at blive det førende træningscenter i regionen, der vil bidrage til at skabe et bedre samfund, fællesskab og arbejdsstyrke ved at yde højkvalitetsuddannelse.

Vores værdier:

 • Respekt: ​​Vi tilbyder et læringsmiljø, der omfatter og fremmer mangfoldighed blandt ideer og mennesker.
 • Excellence: Vi tilbyder ekspertise og kvalitet til vores program deltagere.
 • Kreativitet: Vi skaber nye ideer og fremmer kreativitet i vores klasseværelser, der fører til mere effektiv læring.
 • Integritet: Vi behandler alle vores delegerede ærligt, retfærdigt og etisk.
 • Service: Du modtager det højeste niveau af førsteklasses kundeservice.
 • Livslang læring: Vi tror på at tilbyde et sådant miljø til vores delegerede, der dyrker livslang læring.

Hvorfor GBNTC?

Vi udvikler et varigt forhold til vores kunder for at holde vores programmer opdaterede og relevante for kundens behov, industriens krav og markedskrav. Uanset om du har tusindvis af ansatte eller kun to, kender vi den uddannelse, du har brug for, og ved, hvordan du bedst giver den uddannelse til dine medarbejdere. Ved at samarbejde med top ivy universiteter og top industri eksperter; Vi er forpligtet til at give en unik lærerfaring, der er specielt designet til din organisations behov. Den vigtigste service, som GBNTC leverer, er at lette og organisere internt tilpassede træningskurser fra velkendte institutter, der gør det muligt for enkeltpersoner at optjene certifikater inden for hvert fagområde, som vil give organisationer den vindende kant, der vil give dem mulighed for øjeblikkeligt at være foran den konkurrencedygtige forretningsområde.

Placeringer

Al Khobar

Address
P.O. Box 77509,
Alfannar building #7, Qurtaba neighborhood on King Fahd Rd

31952 Al Khobar, Eastern Province, Saudi-Arabien