Læs den officielle beskrivelse

TSOGU - en af ​​de største videnskabelige og pædagogiske kompleks af Rusland, herunder alle uddannelsesniveauer fra almen uddannelse, højere uddannelse среднегопрофессиональногои (speciale, bachelor, kandidat) til kandidat- og ph.d.-programmer for uddannelse og omskoling elite teknisk uddannelse. TSOGU - det eneste universitet fra Uralbjergene til Stillehavet, uddannelse af medarbejdere på alle niveauer på tværs af spektret af specialer strategisk vigtige for landets olie- og gasindustri. Ifølge ekspert data, er 65-70% af kandidaterne ansat i olie- og gasindustrien i regionen, er akademikere TSOGU.

Universitetet tilbyder uddannelsesmæssige tjenesteydelser i 4 specialer, 38 bachelor og 24 områder i dommerråd. I TSOGU gemte destinationer specialiteter anerkendt som strategisk vigtigt for Rusland. Til dato, 388 TSOGU gennemført uddannelser på alle uddannelsesniveauer.

Højere læreanstalter er præsenteret i Tyumen TSOGU fire institutter: Institut for Geologi og Olie og Gas, Transportation Institute, Institute of Industrial Technology and Engineering, Institute of Management og Business.

I strukturuTyumGNGU omfatter filialer, raspolozhennyena Tyumen-regionen i Novy Urengoy, Noyabr'sk, Surgut, Nizhnevartovsk, Tobolsk, Yalutorovsk, Zavodoukovsk. Som en del af universitetet er forskningsinstitutter, og laboratorier, 4 af dem er skabt i samarbejde med RAS.

Partnerskaber for årene knyttet TSOGU med større olie og gas, transport og servicevirksomheder. Såsom OAO "LUKOIL", JSC "Sibnefteprovod", OAO "Gazprom", JSC "NK" Rosneft "," Baker Hughes "," Schlumberger "," Halliburton "," CCA DoytagDrilling "," Repsol ", og andre.

Prioritet i samarbejde med University af virksomheder er konklusionen på langfristede komplekse kontrakter at tilbyde uddannelsesmuligheder specialister med en videregående uddannelse, kompetenceudvikling virksomheder, holdingselskaber af dage, organisering af studerende, graduate beskæftigelse. Venture-partnere er en stor hjælp til high school i fornyelse og modernisering af den pædagogisk-industrielle base - er oprettelsen udstyret med den nyeste teknologi laboratorier, klasseværelser, computerrum, uddannelsescentre.

TSOGU har en stærk videnskabelig potentiale, som er blevet akkumuleret over flere årtier. I dag, som en del af den videnskabelige korps TSOGU 225 læger, professorer, 787 lektorer. Blandt dem er 3 akademikere, 4, svarende medlem af RAS, og mere end 100 fuldgyldige medlemmer og tilsvarende medlemmer af Academy of Sciences, Lenin prismodtager, 3 State prismodtager, 7 Honored Videnskab og Teknologi i Den Russiske Føderation.

I øjeblikket i TSOGU uddannet over 1.400 borgere fra CIS (Aserbajdsjan, Belarus, Kasakhstan, Kirgisistan, Moldova, Ukraine, Tadsjikistan, Georgien, Turkmenistan) og langt (UK, USA, Canada, Kina, Tyskland, Frankrig, Mongoliet) i udlandet. Især for udenlandske deltagere udviklet et spændende program for efteruddannelse, sommer og vinter, der ikke blot vil give dig mulighed for at stifte bekendtskab med de traditioner og skikke for indbyggerne i det vestlige Sibirien, at højne niveauet for kendskab til det russiske sprog, men også for at lære fra førende eksperter i olie- og gasindustrien.

Alle TSOGU aktivt at udvikle et samarbejde med udenlandske universiteter-partnere med mæglings- og økonomisk støtte fra interesserede sektor udenlandsk olie og gas af økonomien. Dette program "inkluderende undervisning" af Institut for Geologi og olie- og gasudvinding og TSOGU Institute of Petroleum Tekniske Universitet teknologi Clausthal (Tyskland) og Institut for Geologi og Institut neftegazodobychiTyumGNGU og »Højere skole for minedriften University of Madrid (Spanien).

Siden juni 2007 kan alumner og fakultet TSOGU modtage Diploma Supplement.

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Tyumen State Oil and Gas University

Skole omfatter teoretiske og praktiske aspekter vedrørende "Operation af køretøjer i barske ... [+]

Sommer / vinter School "at erobre Nord: Forbedring af køretøjers effektivitet i barske miljøer"

Format: Skole omfatter teoretiske og praktiske aspekter vedrørende "Drift af køretøjer i barske forhold." Kurset er suppleret med særlige discipliner af kurset "Russiske som fremmedsprog", såvel som rige kulturelle program.

Program: Forelæsninger: - teoretiske grundlag af køretøjer tilpasningsevne - Indflydelse af svære driftsbetingelser på køretøjernes effektivitet og kvalitet - Indflydelse af lav omgivende temperatur på betingelserne for enheder, brændstofforbrug og motorens levetid temperatur - Expert afhøring på tilpasningsevne - Expert spørgende inden for tilpasningsevne, datahåndtering - Space-time tilgang Kvantitative estimater af tilpasningsevne - Tilpasningsevne-niveau beslutsomhed Alvorlige forhold. ... [-]

Rusland Tyumen
Kontakt skolen
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Tyumen State Oil and Gas University

Tværfaglig Sommer / vinter School omfatter teoretisk og praktisk uddannelse (herunder hold træning), performance og beskyttelse integreret ... [+]

Sommer / vinter School "Ledelse af olie- og gasprojekter"

Format:

Tværfaglig Sommer / vinter School omfatter teoretisk og praktisk uddannelse (herunder hold træning), ydelse og beskyttelse for komplekse projekter i programmet: - Den nuværende situation og udsigterne for olie- og gasindustrien - Geologi, Geofysik, Beregning af reserver - godt udnyttelse boring, olie, Oilfield - Sikkerhed og miljøbeskyttelse - beslutningsprocesser og evaluering af investering - Ejendom skattelovgivning og regnskab i olie- og gasindustrien - Forhandling ledelsesteam Målgruppe: studerende fra udenlandske universiteter / specialister Sprogskole: afhængig af sammensætningen af ​​gruppen (Rus. . / Eng) Varighed: 2-3 uger... [-]

Rusland Tyumen
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Tyumen State Oil and Gas University

Teoretiske og praktiske øvelser med store olie- og gasressourcer, forskningscentre Tyumen ... [+]

Sommer / vinter School "Meet: Petroleum Geoscience"

Format:

Teoretiske og praktiske øvelser med store olie- og gasressourcer, forskningscentre Tyumen.

Programmet indeholder:

Første modul

"Fundamentals of General Geology" giver publikum et indtryk af strukturen af ​​Jorden, geologiske processer i Jordens indre og på dens overflade; om de processer, der fører til dannelse af mineralske aflejringer af forskellige typer; om metoder til forundersøgelse og efterforskning af mineralforekomster.

Andet modul

"Grundlæggende om udvikling feltet" indeholder en definition af de grundlæggende begreber og karakteristika for den disciplin: olie- og gasforekomster, olie- og gasfelter, samt karakteristika for de kategorier af brønde, reserver og ressourcer af olie og gas. Bekendt med udviklingen af ​​oliefelter, samt fremgangsmåder til stimulering og forbedret olieudvinding.... [-]

Rusland Tyumen
Kontakt skolen
Fuldtid
1 - 2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Tyumen State Oil and Gas University

Teoretiske og praktiske øvelser med store olie- og gasressourcer, forskningscentre Tyumen, teamwork løbet ... [+]

Sommer / vinter School "af strandede" / Epoch "vanskelige" olie

Format:

Teoretiske og praktiske øvelser med store olie- og gasressourcer, forskningscentre Tyumen, teamwork på et projekt i programmet: - Udvikling af marker med tung olie: - Olie Produktion af høj viskositet; - Karriere og minedrift metode olieproduktionen; - Produktion Cold-olie («Chops», «Vapex») - Heat udvindingsmetoder af Heavy Oil - tung olie: perspektiver for brug - fra metaller til spa-behandling.

Udvikling af skifer indskud. Fra Bakke til Bazhenov - Bazhenov formation - de globale kulbrintereserver; - Clay-bituminøse Bazhenov Formation reservoir; - Optælling izlekaemyh oliereserver i indeståender på Bazhenov Formation. Minedrift med nizkopronitsemymi samlere (CDD): - afgangstidspunkter NPK og flerfasestrømning i dem; - Metoder til at forbedre uglevodorodootdachi indskud i NPK clastic og carbonatreservoirer - Simulation Technology olie forskydning af NPK - Identifikation af olie forskydning processer NPK; - Grundlag for udvikling af effektive teknologier olie- og gasfelter. ... [-]
Rusland Tyumen
Kontakt skolen
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Tyumen State Oil and Gas University

Teoretiske og praktiske klasser, der dækker hele processen med olie- og gasfelter udvikling: fra efterforskning til produktion med ressourcer fra big ... [+]

Sommer / vinter skole "Efterforskning og produktion af olie og gas"

Format:

Teoretiske og praktiske klasser, der dækker hele processen med olie- og gasfelter udvikling: fra efterforskning til produktion med ressourcer af store Tyumen forskningscentre.

Program:

Forelæsninger: - Geologisk-geofysiske egenskaber af reservoiret; - Moderne geotechnologies; - 2D- og 3D-seismik og borehulslogning; - Numerisk geologiske modeller; - Sedimentary basis og olie og gas systemanalyse; - metoder reserver og ressourcer beregning; - Systemer og teknologier af olie- og gasfelter udvikling. Recovery koefficient; - Grundlæggende principper for olie- og gasfelter design; - Økonomisk vurdering af projekterne i udforskning, boring og produktion; - Netto cash flow skøn. Analyse af pengestrømme; - Workshop om udnyttelse brønde simulator udstyret med en elektrisk centrifugalpumpe; - Besøg til boring uddannelse jorden; - Besøg til kernen lageret; - Det unikke mineral samling redegørelse.... [-]

Rusland Tyumen
Kontakt skolen
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Tyumen State Oil and Gas University

Tyumen State Olie og Gas Universitet er det eneste universitet af sin art i Sibirien og Fjernøsten. Det blev etableret i 1956. I dag er omkring 60 tusinde studerende stud ... [+]

Sommer / vinter regional undersøgelser skole "History of West Siberian oliefelter udvikling: stadier af den komplekse vej"

Format:

Sommer / vinter skole omfatter fortrolige med historien om Vesten sibiriske olie- og gasfelter udvikling i XX århundrede og i dag.

Program: - Revision foredrag om historien om den russiske nord udvikling, møder med opdagere af West Siberian olie- og gasfelter; - Besøg i TSOGU laboratorier og forskningscentre; - Møder med SPE og EAGE student kapitel medlemmer; - Møder med olie-og gasselskaber eksperter (herunder udenlandske dem); - Besøg på geologisk og mineralogisk museum; - Besøg på TSOGU boring træning jorden; - Besøg til kernen lageret; - Det unikke mineraler kollektion redegørelse.... [-]

Rusland Tyumen
Kontakt skolen
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
Tyumen State Oil and Gas University

Teoretiske klasser, workshops, diskussioner og udarbejdelse af de enkelte projekter ... [+]

Sommer / vinter School Diskussion "Energy Future"

Format:

Teoretiske klasser, workshops, diskussioner og udarbejdelse af de enkelte projekter.

Programmet omfatter: - fossile energikilder, begrænsede og stærkt forurenende, når de anvendes som den vigtigste kilde til elektrisk energi.

Global opvarmning og klimaforandringer. Miljøbelastning og sundhedsrisici. Forbruget af fossile brændstoffer og kuldioxidemissioner Reduktion. Fremme anvendelsen af ​​vedvarende energi og andre alternative energikilder. Effektiv anvendelse og forvaltning af energiforbruget. Elektrificering af transport.

Målgruppe: Studerende fra udenlandske universiteter / specialister Sprogskole: afhængig af sammensætningen af ​​gruppen (.. Eng / Eng) Varighed: 1 uge... [-]

Rusland Tyumen
Kontakt skolen
Fuldtid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk
Tyumen State Oil and Gas University

Tværfaglige sommer / vinter skole omfatter teoretisk og praktisk uddannelse (herunder forskellige psykologiske uddannelse), performance ... [+]

Sommer / vinter Tværfaglige Skole "Olie & Gas leder"

Format:

Tværfaglige sommer / vinter skole omfatter teoretisk og praktisk uddannelse (herunder forskellige psykologiske uddannelse), ydelse og beskyttelse for komplekse projekter i programmet: - "Upstream» Teknologi - Søg og udvinding af olie og gas; - Boring af brønde; - Udvikling af olie og gas; - "Nedstrøms» Teknologi - Behandling af olie og gas; - Petroleum produkt, salg af raffinerede produkter - Økonomi og organisation af olie- og gasproduktionen i - Foundations of Strategic Management.

Human Resource Management - Udvikling af marketingstrategi af olie- og gasselskab. Informationssystemer i ledelse af... [-]
Rusland Tyumen
Kontakt skolen
Fuldtid
3 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Tyumen State Oil and Gas University

Skolen giver en mulighed for at blive fortrolig med de faser af den faglige udvikling af en oilman; det vil også lade deltagerne bygge deres egen bane af den succesfulde ... [+]

Vinter carrier vejledning skole "The oilman fremtidens" / "Løft ind i fremtiden"

Format:

Skolen giver en mulighed for at blive fortrolig med de faser af den faglige udvikling af en oilman; det vil også lade deltagerne bygge deres egen bane af den succesfulde bærer på eksemplet med Tyumen State Oil and Gas Universitet som centrum for højt kvalificeret uddannelse af personalet.

Program: - Indledende møde af deltagerne - velkomsttale af TSOGU administration og revision præsentation af universitetet; - Besøg på TSOGU Olie og gas kollegium, kendskab til de specialer i gymnasial erhvervsuddannelse; - Besøg på Institut for Geologi og olie- og gasproduktion og Institut for Transport, fortrolighed med højere faglig uddannelse specialiseringer, besøg på laboratorier og fortrolighed med mulighederne for videnskabelig aktivitet; - Møder med TSOGU SPE og EAGE student kapitel medlemmer og fortrolighed med kapitler fungerer; - Præsentation af supplerende faglig uddannelse og professionelle programmer omskoling - Møder med TSOGU kandidater, deltagerne i valutakurser og dobbelt diplomuddannelser præsentationer om mulighederne for yderligere undervisning uden for universitetet; - Møder med repræsentanter for olie- og gasselskaber, der arbejder i Tyumen og Tyumen-regionen (herunder udenlandske dem); - Besøg på TSOGU uddannelse polygon; - Besøg til kernen lageret; - Det unikke mineraler kollektion redegørelse.... [-]

Rusland Tyumen
Kontakt skolen
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk