Tyumen State Oil and Gas University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

TSOGU - en af ​​de største videnskabelige og pædagogiske kompleks af Rusland, herunder alle uddannelsesniveauer fra almen uddannelse, højere uddannelse среднегопрофессиональногои (speciale, bachelor, kandidat) til kandidat- og ph.d.-programmer for uddannelse og omskoling elite teknisk uddannelse. TSOGU - det eneste universitet fra Uralbjergene til Stillehavet, uddannelse af medarbejdere på alle niveauer på tværs af spektret af specialer strategisk vigtige for landets olie- og gasindustri. Ifølge ekspert data, er 65-70% af kandidaterne ansat i olie- og gasindustrien i regionen, er akademikere TSOGU.

Universitetet tilbyder uddannelsesmæssige tjenesteydelser i 4 specialer, 38 bachelor og 24 områder i dommerråd. I TSOGU gemte destinationer specialiteter anerkendt som strategisk vigtigt for Rusland. Til dato, 388 TSOGU gennemført uddannelser på alle uddannelsesniveauer.

Højere læreanstalter er præsenteret i Tyumen TSOGU fire institutter: Institut for Geologi og Olie og Gas, Transportation Institute, Institute of Industrial Technology and Engineering, Institute of Management og Business.

I strukturuTyumGNGU omfatter filialer, raspolozhennyena Tyumen-regionen i Novy Urengoy, Noyabr'sk, Surgut, Nizhnevartovsk, Tobolsk, Yalutorovsk, Zavodoukovsk. Som en del af universitetet er forskningsinstitutter, og laboratorier, 4 af dem er skabt i samarbejde med RAS.

Partnerskaber for årene knyttet TSOGU med større olie og gas, transport og servicevirksomheder. Såsom OAO "LUKOIL", JSC "Sibnefteprovod", OAO "Gazprom", JSC "NK" Rosneft "," Baker Hughes "," Schlumberger "," Halliburton "," CCA DoytagDrilling "," Repsol ", og andre.

Prioritet i samarbejde med University af virksomheder er konklusionen på langfristede komplekse kontrakter at tilbyde uddannelsesmuligheder specialister med en videregående uddannelse, kompetenceudvikling virksomheder, holdingselskaber af dage, organisering af studerende, graduate beskæftigelse. Venture-partnere er en stor hjælp til high school i fornyelse og modernisering af den pædagogisk-industrielle base - er oprettelsen udstyret med den nyeste teknologi laboratorier, klasseværelser, computerrum, uddannelsescentre.

TSOGU har en stærk videnskabelig potentiale, som er blevet akkumuleret over flere årtier. I dag, som en del af den videnskabelige korps TSOGU 225 læger, professorer, 787 lektorer. Blandt dem er 3 akademikere, 4, svarende medlem af RAS, og mere end 100 fuldgyldige medlemmer og tilsvarende medlemmer af Academy of Sciences, Lenin prismodtager, 3 State prismodtager, 7 Honored Videnskab og Teknologi i Den Russiske Føderation.

I øjeblikket i TSOGU uddannet over 1.400 borgere fra CIS (Aserbajdsjan, Belarus, Kasakhstan, Kirgisistan, Moldova, Ukraine, Tadsjikistan, Georgien, Turkmenistan) og langt (UK, USA, Canada, Kina, Tyskland, Frankrig, Mongoliet) i udlandet. Især for udenlandske deltagere udviklet et spændende program for efteruddannelse, sommer og vinter, der ikke blot vil give dig mulighed for at stifte bekendtskab med de traditioner og skikke for indbyggerne i det vestlige Sibirien, at højne niveauet for kendskab til det russiske sprog, men også for at lære fra førende eksperter i olie- og gasindustrien.

Alle TSOGU aktivt at udvikle et samarbejde med udenlandske universiteter-partnere med mæglings- og økonomisk støtte fra interesserede sektor udenlandsk olie og gas af økonomien. Dette program "inkluderende undervisning" af Institut for Geologi og olie- og gasudvinding og TSOGU Institute of Petroleum Tekniske Universitet teknologi Clausthal (Tyskland) og Institut for Geologi og Institut neftegazodobychiTyumGNGU og »Højere skole for minedriften University of Madrid (Spanien).

Siden juni 2007 kan alumner og fakultet TSOGU modtage Diploma Supplement.

Placeringer

Tyumen

Address
Tyumen State Oil and Gas University 38, Volodarskogo St.
625000 Tyumen, Tyumen Oblast, Rusland