Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

MGIMO

Syv grunde til at slutte

MGIMO er den bedste russiske universitet for internationale studerende, der er interesseret i at studere udenrigsanliggender. Dens kurser er moderne, spændende og intellektuelt udfordrende. Universitetet tilbyder en bred vifte af bachelor-og kandidatuddannelser - fra international ret, statskundskab og økonomi, til journalistik, virksomhedsledelse, og energipolitik. MGIMO er også engageret i at fremme en stadig udviklende studerende, læseplan, og campus liv, der fortsætter med at afspejle sit ry som den mest avancerede sted i Rusland for at forstå udenrigsanliggender.

global

ægte global

MGIMO var den første i Rusland for at slutte sig til European University Association, til fuldt ud at integrere i Bologna-processen, uddyber strenge standarder for europæiske uddannelsesinstitutioner. Universitetet har været en russisk hjem for studerende fra hele verden i næsten 60 år, der giver mere end 6.000 internationale kandidater den uddannelse til at blomstre som ledere i private og offentlige sektor. Desuden MGIMO har tætte bånd til verdens førende uddannelsescentre, i hele Europa, Asien, Amerika og Afrika.

Rig på KURSER

MGIMO giver undervisning for bachelor- og kandidatuddannelser er anerkendt i hele verden, med studerende opnå kvalifikationer, der nøglerne til beskæftigelse og akademiske muligheder internationalt. Når det kommer til at give de studerende en kontekst for at forstå den moderne verden - det være sig gennem diplomati, offentlig administration, business, økonomi, jura eller journalistik, for ikke at nævne de 53 sprog, det lærer hver valgperiode - MGIMO er unik.

RIG PÅ videnskabelige medarbejdere

MGIMO inkorporerer de bedste aspekter af et klassisk universitet med dem af et forskningscenter. Denne tilgang giver de studerende med tæt adgang til mere end 1200 videnskabelige medarbejdere, herunder 20 faste medlemmer og medlemmer af den berømte russiske videnskabsakademi, en yderligere 113 med ledende doktorgrad og 400 Ph.D. MGIMO s akademiske verden tager altid en ære i sine elever.

meget samarbejde

MGIMO samfund er traditionelt indbydende til udenlandske studerende. Desuden er universitetet udvider hele tiden sit partnerskab netværk. I dag MGIMO med succes samarbejder med mere end 170 universiteter og institutioner fra mere end 50 lande. Vi er i stand til at tilbyde programmer, der undervises på engelsk på fuld tid. De studerende kan også vælge fra en bred vifte af dual-uddannelserne og dermed opnå to diplomer i deres fagområde.

berømt

Kendt for FORSKNING

MGIMO konsekvent rangerer højt i universitetets ratings. «2015 Global Go To Think Tank» rapport udstedt af University of Pennsylvania repræsenterede MGIMO blandt verdensplan forskningsledere, f.eks № 30 i tænketanke med største indvirkning på offentlig politik og № 12 i Top tænketanke i Central- og Østeuropa. I regi af Ministeriet for Udenrigsanliggender, MGIMO er en agtet politisk tænketank og forum for debat og analyse af den internationale udvikling og aktuelle begivenheder, med sine bidrag til den globale analyse meget efterspurgt.

Simpelthen fremragende

Universitetet er kendt for sin akademisk ekspertise, hvilket betyder den lyseste af Ruslands fremtidige ledere studerer der nu, med et stigende antal af deres kolleger fra udlandet. Hvert år Ruslands bedste high school-dimittender konkurrerer om indskrivning. På nogle programmer - især økonomi, jura og internationale relationer - konkurrencen når op til 50 ansøgere per studerende position.

MGIMO alumni samfund repræsenterer præsidenter, statsministre, et par FN Stedfortrædere generalsekretær, UNESCO generaldirektør, OSCE formand, EU-kommissærer, over 900 russiske og udenlandske ambassadører, 10 udenrigsministre, over 30 stipendiemodtagere i den russiske og udenlandske akademier of Sciences.

BARE FANTASTISK

MGIMO tilbyder sine elever de bredeste muligheder for kreativ selv-realisering. Forskellige studenterorganisationer fylde kalenderen med yderligere sociale og sportsbegivenheder. Selvfølgelig MGIMO er i Moskva, en af ​​verdens store byer, med en bred vifte af kulturelle og historiske skatte, levende kultur og blændende livsstil begivenheder. Det giver nem adgang til mangfoldighed og energi af moderne Rusland, og dens episke kulturarv. MGIMO er en vidunderlig livserfaring for internationale studerende.

store

Placeringer

Odintsovo

Address
3, Novo-Sportivnaya
143007 Odintsovo, Moskva Oblast, Rusland

Macerata

Address
Le Scalette, 8
62100 Macerata, Marche, Italien

Saint Andrews

Address
College Gate
KY16 9AJ Saint Andrews, Skotland, Det Forenede Kongerige

Nancy

Address
13, Rue Michel Ney, CO 75
54037 Nancy, Grand Est, Frankrig

Marbella

Address
Avenida Don Jaime de Mora y Aragón, s/n Finca El Pinillo
29601 Marbella, Andalusien, Spanien

Milano

Address
Via Roberto Sarfatti, 25
20100 Milano, Lombardiet, Italien

Monterey

Address
460 Pierce St
93940 Monterey, Californien, USA

Paris

Address
1 Rue de la Libération, Jouy-en-Josas
78350 Paris, Ile-de-France, Frankrig

Rom

Address
Viale Romania, 32
00197 Rom, Lazio, Italien

Læsning

Address
Whiteknights, PO Box 218
RG6 6UA Læsning, England, Det Forenede Kongerige

Geneve

Address
Bd du Pont-d'Arve 40
CH-1211 Geneve, Geneve, Schweiz