Læs den officielle beskrivelse

Konservativt klassificeret som en af ​​Ruslands tre bedste universiteter sætter HSE Higher School of Economics sig ud af sin internationalt indstillede forskningsorienterede tilgang til højere uddannelse. Baseret i Moskvas pulserende centrum, med campuser i Skt. Petersborg, Nizhny Novgorod og Perm, tilbyder HSE fremragende akademikere på alle niveauer og omfatter 20 engelsklærte kandidatuddannelser.

Moderne HSE blev grundlagt i 1992 af førende russiske økonomer og regeringsreformer for at fremme økonomisk og social forandring i Rusland ved at uddanne en ny generation økonomer og inspirere nye ideer i den offentlige og private sektor. I løbet af de sidste årtier har universitetet hurtigt vokset fra en økonomiskole til et velkendt forskeruniversitet, der nu har mere end 35.000 studerende og 4.000 fakultetsledere på universiteter i fire af Ruslands vigtigste byer. Universitetet prale af nogle af landets fineste akademiske afdelinger og forskningscentre inden for økonomi, ledelse, sociologi, offentlig politik og datalogi. HSE er hjemsted for de mest banebrydende programmer og fakulteter i Rusland, som omfatter landets første byforskningsafdeling. I 2014 åbnede universitetet i samarbejde med Ruslands førende internetfirma Yandex datatet for computervidenskab for at uddanne fremtidige generationer af computerprogrammerere og ingeniører.

International Siden starten har HSE været et internationalt drevet universitet. Det har nu partnerskaber med mere end 130 universiteter og forskningsorganisationer i form af udvekslinger, dobbeltuddannelser og sommerskoler. Universitets fakultet og forskningsaktiviteter er blevet mere og mere internationale og dets studerende repræsenterer nu mere end 60 forskellige lande.

Diverse HSE tilbyder det største antal engelsklærte kandidatuddannelser i Rusland. Disse programmer spænder fra offentlig politik til business til områdestudier og alle forbereder eleverne til at blive ledere på deres udvalgte områder. For at tiltrække de bedste studerende tildeles kvalificerede kandidater meritbaserede stipendier og stipendier.

Vores fakultet, forskere og studerende repræsenterer over 50 lande og er dedikeret til at opretholde de højeste akademiske standarder. Vores nyligt vedtagne strukturreformer støtter HSE 'indsats for internationalisering og vores banebrydende forskning, forskere og studerende.

Nu er et dynamisk universitet med fire campuser, er HSE en leder i at kombinere russiske uddannelsestraditioner med de bedste internationale undervisnings- og forskningsmetoder. HSE tilbyder fremragende uddannelsesprogrammer fra gymnasiet til postgraduate studier, med top afdelinger og forskningscentre inden for en række internationale felter.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Higher School of Economics

Uddannelse russisk sprog for internationale studerende, der ønsker at komme ind russisk-undervist bachelor- og kandidatuddannelser. ... [+]

For internationale studerende, der ønsker at studere i russisk-undervist bachelor- eller kandidatuddannelser, men har begrænset eller ingen forudgående kendskab til sproget, forberedende år giver intensiv træning.

Efter dækker grundlaget for russisk, er programmet opdelt i spor, der afsættes til humaniora, økonomi og teknologi og teknik. På en vellykket gennemførelse forberedende år, kan de studerende søge om fuld privattimer stipendier til HSE russiske-underviste programmer.

Varighed: Oktober 2017 - juli 2018 (32 uger)

Frist: 17. august 2017

Gebyr: 135.000 rubler

Studerende, der afslutter programmet i besiddelse af: Tilstrækkelig russisk sprogkundskaber til at studere i deres valgte bachelor eller kandidatuddannelse og evnen til at kommunikere i faglige og sociale situationer ... [-]
Rusland Moscow Saint Petersburg Sydkorea Seoul  + 1 Mere
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
32 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Higher School of Economics

Tjen kreditter og opdage Rusland på HSE International Summer University i Moskva og St. Petersborg ... [+]

Hver sommer, bachelor-og kandidatstuderende og fagfolk fra hele verden kommer til Moskva for engelsksprogede kurser med HSE bedste professorer. Kurser fokus på politik, historie, økonomi og kultur i Rusland og Eurasien, og omfatter også datalogi, matematik, samfundsvidenskab, humaniora, og russisk sprog.

Studerende designe deres egne studieplaner baseret på deres interesser og antallet af kreditter, de ønsker at tjene. Der tilbydes specielle moduler på HMS St. Petersburg og Nizhny Novgorod campusser, så internationale studerende kan opleve Ruslands tre byer om en sommer.

Datoer: 20. juni - 20. august 2018

Gebyr: 150 USD pr. Akademisk kredit (mere information)

... [-]
Rusland Moscow Nizhny Novgorod Saint Petersburg
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 8 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Higher School of Economics

Semester i Moskva tilbyder en bred vifte af kurser på tværs discipliner. Uddannelse russiske sprog er tilgængelig på alle niveauer, og de studerende kan også tilmelde sig ... [+]

Åbning alle HSE s engelsksprogede programmer til at besøge bachelor-og kandidatstuderende, Semester i Moskva tilbyder en bred vifte af kurser på tværs discipliner. Uddannelse russiske sprog er tilgængelig på alle niveauer, og de studerende kan også tilmelde sig HSE russiske-underviste kurser, hvis deres beherskelse af sproget er stærk nok. Programmet placerer eleverne i hjertet af Ruslands hovedstad, hvilket giver dem mulighed for at udforske Moskvas mange dimensioner.

Datoer: Forårssemester: Januar - Juni 2018 (orienteringssession starter den 9. januar) | Efterårssemester: september - december 2018 (orienteringssession starter den 22. august).

Gebyr: 3000 USD per semester... [-]

Rusland Moscow Saint Petersburg
Kontakt skolen
Engelsk,Russisk
Fuldtid
1 - 2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

HSE University Russia

USA Student Review

HSE University: Nothing like you expected

Location address
Higher School of Economics
Myasnitskaya 20

Moscow, Moskva, 101000 RU
Social Media
Location address
Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, RU
Location address
26, Kyungheedae-ro, Dongdaemun-gu, Seoul
Seoul, Seoul, 02447 KR