Educa - Russian Language Center

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 2004, midt i fremmedsprog EDUC i mere end 10 år blandt de ti sprogskoler, ikke kun i St. Petersborg, men i hele Rusland.

Undervisning russisk som fremmedsprog er vores vigtigste specialisering, så i 2006 i vores center blev oprettet pædagogisk-metodisk afdeling til forbedring af eksisterende og etablering af nye uddannelsesprogrammer.

Vi leverer ikke kun hurtig og effektiv læring af russisk forfatter programmer, men også den fuldstændige støtte af klienten, som omfatter følgende aspekter: EDUCA Center for Foreign Languages ​​Visa support. Vi vil hjælpe dig med nogen form for visum, og vil gøre alt for at udstede de dokumenter, ikke gider dig.

Udvælgelse af en egnet opholdssted. Vi har en enorm database af familier, der er klar til ikke blot at give dig den plads, men vil være glad for at tilbringe tid sammen med dig, som viser byen og taler til dig på russisk!

Møde i lufthavnen, overførsel og afvikling. Din personlige manager vil hjælpe dig med din bagage og afregning!

Velkomstpakke! Det omfatter:

Kort over St. Petersborg vores studiekort med kontakt center og din personlige manager, nødsituation telefonnumre og oplysninger om klasser vores forfatter guide til St. Petersborg, der angiver steder af interesse, den mest bekvemme rute for dig og stadig masser og masser af nyttige oplysninger! studiekort! Du vil være i stand til at gå til museer på en rabat eller gratis! vores faste notesbog og pen til klasse!

Døgnet rundt. Du kan altid regne med os! EDUC Kom, vi venter på dig!

Placeringer

Sankt Petersborg

Address
Mayakovsky st. 16,
Sankt Petersborg, Sankt-Peterburg, Rusland