Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 2004, midt i fremmedsprog EDUC i mere end 10 år blandt de ti sprogskoler, ikke kun i St. Petersborg, men i hele Rusland.

Undervisning russisk som fremmedsprog er vores vigtigste specialisering, så i 2006 i vores center blev oprettet pædagogisk-metodisk afdeling til forbedring af eksisterende og etablering af nye uddannelsesprogrammer.

Vi leverer ikke kun hurtig og effektiv læring af russisk forfatter programmer, men også den fuldstændige støtte af klienten, som omfatter følgende aspekter: EDUCA Center for Foreign Languages ​​Visa support. Vi vil hjælpe dig med nogen form for visum, og vil gøre alt for at udstede de dokumenter, ikke gider dig.

Udvælgelse af en egnet opholdssted. Vi har en enorm database af familier, der er klar til ikke blot at give dig den plads, men vil være glad for at tilbringe tid sammen med dig, som viser byen og taler til dig på russisk!

Møde i lufthavnen, overførsel og afvikling. Din personlige manager vil hjælpe dig med din bagage og afregning!

Velkomstpakke! Det omfatter:

Kort over St. Petersborg vores studiekort med kontakt center og din personlige manager, nødsituation telefonnumre og oplysninger om klasser vores forfatter guide til St. Petersborg, der angiver steder af interesse, den mest bekvemme rute for dig og stadig masser og masser af nyttige oplysninger! studiekort! Du vil være i stand til at gå til museer på en rabat eller gratis! vores faste notesbog og pen til klasse!

Døgnet rundt. Du kan altid regne med os! EDUC Kom, vi venter på dig!

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Russisk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Educa - Russian Language Center

Være engageret i en mini-gruppe og aktivt kommunikere med andre studerende, kan du opnå maksimale resultater i studiet af det russiske sprog. ... [+]

Være engageret i en mini-gruppe og aktivt kommunikere med andre studerende, kan du opnå maksimale resultater i studiet af det russiske sprog.

Antallet af personer i en gruppe ikke overstiger 4, hvilket betyder, at vi garanterer en individuel tilgang til hver elev, og uden undtagelse, de studerende har mulighed for at deltage aktivt i drøftelserne under lektionen.

Vores Standard Kursus (General russisk) er designet til en ensartet udvikling af alle aspekter af de praktiske færdigheder i russisk sprog: tale, læse, skrive, lytte.

Uddannelse er organiseret således, at eleverne hele tiden øve den teoretiske viden i situationer tæt på real (i form af kommunikative øvelser). Derfor er vores studerende hurtigt begynde at tale og nemt at overvinde den sproglige barriere.... [-]

Rusland Sankt Petersborg
September 2020
Russisk
Deltid
1 - 4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Educa - Russian Language Center

Hvis du beslutter, at dit barn skal kende de russiske yazykai ønsker at indgyde i ham en kærlighed til sproget tales, og dets skikke, vil vi være glade for at byde dig og ... [+]

Hvis du beslutter, at dit barn skal kende de russiske yazykai ønsker at indgyde i ham en kærlighed til sproget tales, og dets skikke, vil vi være glade for at byde dig og dit barn til vores russiske sprogkurser for børn!

Vi arbejder med et stort antal værtsfamilier, så hvis du ikke er i stand til at bo i Rusland med barnet under træningen, kan vi garantere, at dine børn vil føle sig hjemme! Enkeltværelse, 5 måltider om dagen og en venlig og gæstfri familie vil hjælpe dit barn i alle og vil tage sig af alle detaljerne.

Ved ankomsten er hver elev tildelt til en lille personlig kurator, der vil ledsage dit barn hele tiden ophold og bistand, omsorg og rådgivning 24 timer i sutki.Kurator i EDUC - er en professionel pædagog med erfaring i at arbejde med børn fra 5-års og taler udenlandsk sprog.... [-]

Rusland Sankt Petersborg
September 2020
Russisk
1 - 4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Educa - Russian Language Center

Forretning russisk kursus fokuserer på at udvikle de sproglige færdigheder, der kræves for at drive forretning i Rusland: drive forretning korrespondance og forhandling, ... [+]

Forretning russisk kursus fokuserer på at udvikle de sproglige færdigheder, der kræves for at drive forretning i Rusland: drive forretning korrespondance og forhandling, trænerstaben, generere rapporter, oprette præsentationer, en forståelse af detaljerne i finansielle dokumenter, telefonisk kommunikation.

Øvelser for dette kursus er designet til at kompilere og forbedre din eksisterende erfaringer.

Hovedformålet med kurset er at danne høj kvalitet videnbase ikke kun i ordforråd og grammatik af det russiske sprog, men også til at lægge grundlaget for etiske business kommunikation i Rusland, kulturelle særegenheder drive forretning og adfærdsmæssige funktioner i russiske arbejdere.... [-]

Rusland Sankt Petersborg
September 2020
Russisk
Deltid
1 - 4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Educa - Russian Language Center

Rusland nu - et land dynamisk udvikling. Inklusive aktivt at udvikle forretningsområder. Lang Borte er de dage, da Rusland var lukket for fremmed land. ... [+]

Rusland nu - et land dynamisk udvikling. Inklusive aktivt at udvikle forretningsområder. Lang Borte er de dage, da Rusland var lukket for fremmed land.

Udvekslingen af ​​kulturelle og forretningsmæssige oplysninger i den moderne internationale verden kan blive en af ​​de mest interessante begivenheder i dit liv. Sankt Petersborg - stort og interessant by, og praksis i en virksomhed, at byen vil give dig mulighed for at få værdifuld erfaring og stifte bekendtskab med erhvervslivet kugle i Rusland.

EDUC tilbyder praktik programmer inden for følgende områder:

Frivilligt service Danner Touring Gæstfrihed Marketing Business Management Design Medier og Journalistik Informationsteknologi Miljøbeskyttelse ... [-]
Rusland Sankt Petersborg
September 2020
Russisk
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk