Chechen State Pedagogical University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det Chechen State Pedagogical University er et universitet, der kombinerer de bedste traditioner for klassisk uddannelse og innovative uddannelsesmetoder. I dag opfylder vores universitet moderne krav, kaldes et effektivt universitet i landet og indtager et værdifuldt sted i uddannelsesrummet. Og vigtigst af alt hjælper det talentfulde unge til at komme tættere på deres drømme!

Det pædagogiske universitet yder et stort bidrag til bevarelsen og udviklingen af ​​det tsjetsens folkes nationale og kulturelle værdier. Det er et vigtigt videnskabeligt og metodologisk center for republikken i russisk og tjetjensk filologi, psykologi og pædagogik, fremmedsprog, billedkunst og Tjetjeniens historie. Det skal bemærkes, at centeret for det russiske sprog også fungerer på grundlag af CSPU.

Universitetets grundlag består af studerende, der er omgivet af mure af kærlighed og omsorg og har mulighed for at absorbere med videnskaben en speciel, uforglemmelig ånd af Alma Mater. På universitetet er der en Student fagforening, der aktivt deltager i optimeringen af ​​uddannelsesprocessen. Den avancerede udvikling af universitetet, dets dannelse som et pædagogisk universitet er umuligt, herunder uden en langsigtet og effektivt organiseret ungdomspolitik for studerende.

Den mest kreative og initiativmæssige del af universitetets ungdoms ungdom deltager årligt i forskellige all-russiske og all-kaukasiske ungdomspædagogiske fora, der præsenterer forfatterens projekter, som ofte bliver opfordret til at løse de akuteste sociale problemer. Intellektuelt arbejde og indsats fra studerende går ikke ubemærket, hvert år vinder de stipendier til gennemførelse af deres egne projekter, hvilket inspirerer eleverne til at erobre store toppe.

Studerende i CSPU, der har opnået stor succes i studier og videnskabelige aktiviteter, modtager nominelle stipendier på forskellige niveauer: Stipendier fra præsidenten for Den Russiske Føderation, Den Russiske Føderations regering, stipendier fra universitetets første rektor Mukhari Umarovich Umarov, stipendier af CSPU Akademiske Råd.

I dag udvikler universitetet nye tilgange til at arbejde med studerende, anvender moderne undervisningsmetoder ved hjælp af de nyeste uddannelsesteknologier, skaber et effektivt system for uddannelse på flere niveauer. Revisionsfonden, laboratorier, workshops, klasseværelser og specialklasser er udstyret med alt nødvendigt materiale, herunder forskellige tekniske træningshjælpemidler.

Universitetets specielle stolthed er kandidater, blandt hvilke der er ministre, ledende medarbejdere, offentlige figurer, berømte atleter og vigtigst mange lærere, der arbejder uselvisk i skolerne i den tjetjenske republik og investerer deres viden og sjæl i fremtiden af det tjetjenske folk.

Dannelse af den forretningsmæssige, uddannelsesmæssige og intellektuelle elite i regionen - dette er visionen om tiden og dens vigtigste opgave for CSPU's kollektive, propagandiserende og bekræftende kult af viden og prioriteringen af ​​uddannelsen.

Placeringer

Grozny

Address
364068, г.Грозный
пр. Х. Исаева, 62

Grozny, Tjetjenien, Rusland