Læs den officielle beskrivelse

Det Chechen State Pedagogical University er et universitet, der kombinerer de bedste traditioner for klassisk uddannelse og innovative uddannelsesmetoder. I dag opfylder vores universitet moderne krav, kaldes et effektivt universitet i landet og indtager et værdifuldt sted i uddannelsesrummet. Og vigtigst af alt hjælper det talentfulde unge til at komme tættere på deres drømme!

Det pædagogiske universitet yder et stort bidrag til bevarelsen og udviklingen af ​​det tsjetsens folkes nationale og kulturelle værdier. Det er et vigtigt videnskabeligt og metodologisk center for republikken i russisk og tjetjensk filologi, psykologi og pædagogik, fremmedsprog, billedkunst og Tjetjeniens historie. Det skal bemærkes, at centeret for det russiske sprog også fungerer på grundlag af CSPU.

Universitetets grundlag består af studerende, der er omgivet af mure af kærlighed og omsorg og har mulighed for at absorbere med videnskaben en speciel, uforglemmelig ånd af Alma Mater. På universitetet er der en Student fagforening, der aktivt deltager i optimeringen af ​​uddannelsesprocessen. Den avancerede udvikling af universitetet, dets dannelse som et pædagogisk universitet er umuligt, herunder uden en langsigtet og effektivt organiseret ungdomspolitik for studerende.

Den mest kreative og initiativmæssige del af universitetets ungdoms ungdom deltager årligt i forskellige all-russiske og all-kaukasiske ungdomspædagogiske fora, der præsenterer forfatterens projekter, som ofte bliver opfordret til at løse de akuteste sociale problemer. Intellektuelt arbejde og indsats fra studerende går ikke ubemærket, hvert år vinder de stipendier til gennemførelse af deres egne projekter, hvilket inspirerer eleverne til at erobre store toppe.

Studerende i CSPU, der har opnået stor succes i studier og videnskabelige aktiviteter, modtager nominelle stipendier på forskellige niveauer: Stipendier fra præsidenten for Den Russiske Føderation, Den Russiske Føderations regering, stipendier fra universitetets første rektor Mukhari Umarovich Umarov, stipendier af CSPU Akademiske Råd.

I dag udvikler universitetet nye tilgange til at arbejde med studerende, anvender moderne undervisningsmetoder ved hjælp af de nyeste uddannelsesteknologier, skaber et effektivt system for uddannelse på flere niveauer. Revisionsfonden, laboratorier, workshops, klasseværelser og specialklasser er udstyret med alt nødvendigt materiale, herunder forskellige tekniske træningshjælpemidler.

Universitetets specielle stolthed er kandidater, blandt hvilke der er ministre, ledende medarbejdere, offentlige figurer, berømte atleter og vigtigst mange lærere, der arbejder uselvisk i skolerne i den tjetjenske republik og investerer deres viden og sjæl i fremtiden af det tjetjenske folk.

Dannelse af den forretningsmæssige, uddannelsesmæssige og intellektuelle elite i regionen - dette er visionen om tiden og dens vigtigste opgave for CSPU's kollektive, propagandiserende og bekræftende kult af viden og prioriteringen af ​​uddannelsen.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Russisk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Chechen State Pedagogical University

Center for studiet af russisk som fremmedsprog: gennemfører russisk uddannelse til testning på russisk sprog; gennemfører test af det russiske sprog som fremmedsprog for ... [+]

Center for studiet af russisk som fremmedsprog:

gennemfører russisk uddannelse til testning på russisk sproggennemfører test af det russiske sprog som fremmedsprog for alle certificeringsniveauergennemfører en omfattende undersøgelse af det russiske sprog, den russiske historie og det grundlæggende i lovgivningen for dem, der ønsker at få en arbejdstilladelse, midlertidig opholdstilladelse eller opholdstilladelse i Den Russiske Føderation og statslig afprøvning af udenlandske statsborgere, der modtager russisk statsborgerskabforbereder adgang til russiske universiteter.

Fordelene ved centret:

spørgsmålet om den tilsvarende statscertifikat for den russiske føderation på russisk sprog, som er anerkendt i alle organisationer og institutioneren mulighed for gruppen og individuelle lektionerIntensive kurser til prøvningPraktisk tidsplan for klasser;metodisk understøttelse af uddannelsesprocessen med forskellige former for materialer: arbejdsprogrammer, uddannelsesmæssige metodiske komplekser, test, manualer;gratis konsultationer om forberedelse til test;prøveafprøvning (for at bestemme graden af ​​forberedelse af praktikanten til certificeret testning).... [-]
Rusland Grozny
September 2020
Russisk
Fuldtid
Deltid
3 - 9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Preparatory Year

Chechen State Pedagogical University

For så vidt som uddannelsen af ​​internationale studerende består af to faser i Rusland, skal alle internationale ansøgere tage et russisk sprogkursus før optagelse til u ... [+]

Om forberedende afdeling

ChSPU hilser internationale studerende velkommen, og forberedelsesafdelingen for internationale studerende blev oprettet for dem i 2015.

For så vidt som uddannelsen af ​​internationale studerende består af to faser i Rusland, skal alle internationale ansøgere tage et russisk sprogkursus før optagelse til universiteterne. Dette kursus omfatter Conversational Russian og et introduktionskursus af grundlæggende emner leveret på russisk. Kurset af Conversational Russian er for begynderne. Under 1. semester studerer studerende fonetik, grammatik og samtaleprojekt.

Introduktionskursuset tilbydes til Pre-Intermediate-studerende, der taler russisk, men ønsker at forbedre deres sprogfærdigheder og beherske sproget for at kunne forstå foredrag på russisk. Kurset omfatter følgende emner: Biologi, Kemi, Matematik, Fysik og nogle andre emner, der er relevante for deres fremtidige specialisering.... [-]

Rusland Grozny
September 2020
Russisk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Summer course

Chechen State Pedagogical University

Sommerskolen er et meget vigtigt redskab til internationalisering af universitetet. Det gør det nemmere at lære sprog og lære forskellige kulturer fra forskellige lande. ... [+]

Programmet for sommerskolen 2018 "Grozny - interkulturel udveksling"

Sommerskolen er et meget vigtigt redskab til internationalisering af universitetet. Det gør det nemmere at lære sprog og lære forskellige kulturer fra forskellige lande.

Det Tjetjenistiske Pædagogiske Universitet er i øjeblikket uddannet højt kvalificerede specialister, som arbejder i børnehaver, skoler og universiteter. Der er 28 afdelinger ved Det Pædagogiske Universitet, hvor der er kandidater fra videnskab og lektorer. Siden 2015 har universitetet åbnet en forberedende afdeling, som forbereder udenlandske studerende til universitetsstudier. I denne afdeling er der assisterende professorer, der modtog yderligere kvalifikationer i retningen "russisk som fremmedsprog".... [-]

Rusland Grozny
Kontakt skolen
Russisk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk