CIAL - Centro de Linguas

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

CIAL er en virksomhed med over 50 års erfaring, der blev grundlagt i 1959 som en sprogskole for det portugisiske folk.

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester i områder, der er tilsluttet sprog og sprogundervisning, leverer innovative løsninger til international kommunikation. Kvaliteten af ​​vores tjenester er verificeret af nationale og internationale enheder.

Vi fremmer viden og selvudvikling af vores kunder, både på personlige og faglige plan, gennem kvaliteten af ​​de ydede tjenester og engagement en højt kvalificeret og erfaring team af samarbejdspartnere og lærere.

Nogle af vores kunder:

AIG Europe, AXA Portugal, Barclays Bank, Banco de Portugal, Banco Mundayl, BASF, Bayer, BP Portugal, Boehringer Ingelheim, Credit Suisse, CTT, EPAL, GALP Energia, IBM, Instituto Camões, Instituto de Defesa Nacional, L'Oréal Portugal , Proctor & Gamble, Repsol, Samsung, SAP, TMN, UBS Bank, Unicef, Vodafone

INDKVARTERING SERVICE

CIAL tilbyder to muligheder for overnatning:

Privat Forside Overnatning

Privat Forside Overnatning hjælper studerende får kendskab til sproget ved at tale til deres vært. SIELLE er nøje udvalgte boliger tilbyder overnatning og morgenmad samt en familie miljø. Studerende er placeret i enkelt- og vil være den eneste modersmål deres sprog i huset. Skolen er nået enten til fods eller med offentlig transport, aldrig mere end en 15-30 minutters tur.

Delt Lejlighed Overnatning

I vores Lissabon og Faro delte lejligheder, kan eleverne vælge at bo i en enkelt eller delte værelser, og vil drage fordel af en mere selvstændig bolig, ideel til længere ophold, men også for korte ophold. Lejlighederne er fuldt udstyret med kabel-tv og wifi. Badeværelse, køkken og stue deles med andre SIELLE studerende.

I begge byer skolerne er inden for gåafstand.

Når eleverne foretrækker en anden mulighed, CIAL er glade for at hjælpe med at finde egnede hotel, vandrehjem eller egen forplejning indkvartering i lejlighed.

Spørg efter en liste over steder, der tilbyder særlige priser til vores studerende.

Transfer Service

En transfer service er til rådighed for studerende, der ønsker at blive mødt i lufthavnen (eller tog / bus station). Studerende bliver budt velkommen af ​​et medlem af CIAL personale og taget, som regel ved taxa eller privat bil, til indkvartering af deres valg.

Studenterservice

CIAL har en Student service, der vil rådgive og hjælpe de studerende ikke kun i tilfælde af problemer eller tvivl i forbindelse med Course, indkvartering eller Social- og uden for læseplanerne program, men også med alle andre aspekter af deres ophold i Portugal. Eleverne skal komme i kontakt med den person, der har ansvaret for denne service direkte eller gennem de receptionister eller lærere.

Placeringer

Lissabon

CIAL - Centro de Linguas

Address
Rua Actor Taborda, 55-1º Esq.
1000-007 Lissabon, Lissabon, Portugal
Telefonnummer
+351 21 794 0448

Faro

Address
Rua General Humberto Delgado, 5
8000-355 Faro, Faro District, Portugal