VARIA - Polish Language Center

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Varia der i 13 år. Vi underviser polsk. Og kun det polske sprog.

Februar 2004. I Krakow, snedriver og ziiiimno. Janek, Maria, Carlos, Tassilo, Lena ... en drøm. Vi har vores første ni-gruppe studerende!

September 2016 år. Vi siger farvel variowe ferie. Fra Island til Australien, fra New York og Kamtjatka ... En anden 200 mennesker sagde tak til os på polsk. Sidste semester tilmelding grupper. Som hvert år på vores kurser opfylder konstant travle forretningsmænd, hvad polsk entusiaster, kærester - motiverede og leder efter "eksotiske" sprog hobbyfolk - lingvister.

Vi har 13 år, vi har noget at fejre. Studerende fra næsten 90 lande i verden, store lærere og atmosfære.

At vælge farve

Gruppe og individuelle kurser, ferie og semester, intensiv og weekend, forberedelse til certificering og uddannelsesmæssige specifikke sprogkundskaber. På særlig anmodning også temakurser (virksomhed, teknisk, medicinsk ...). Vi underviser alle niveauer. Du vælger intensitet og tidspunkt på dagen. Du vil altid finde et kursus for sig selv.

TALK, tale, tale ...

I undervisningen i det polske sprog er det vigtigste for os at kommunikere. Vi ønsker at gøre kendt ordforråd og grammatiske strukturer var primært funktionelle, og de studerende i klasseværelset havde mange muligheder for afslappet samtale. Alle klasser, også på begynderniveau afholdes kun på polsk. Denne metode giver resultater overraskende hurtigt - hvilket i høj grad øger motivationen hos eleverne.

Med polsk FOR DIG

Erfaringer er ikke alt. Skolen er også sandt Varia Varia-tioner kulturelt.

Denne klimamødet i caféer og klubber, opdage den kunstneriske Kazimierz-distriktet, walking gennem de mystiske Foothills, se film og kult polsk ... polske fælles modellering "rutheniske dumplings."

Vi ønsker at Krakow og polsk kultur hjulpet dig "nøjes" på polsk og inspireret til at fortsætte med at lære.

POLSKE TILDELT

Vi er tre-tiden vindere af prisen Krakow Life for den høje kvalitet af vores kurser og vinderne af den prestigefyldte pris Sonntag Aktuell for sin innovative tilgang til turismen lærerigt. Om vores skole og vores studerende, en række artikler og tv-programmer.

Placeringer

KRAKOW

Address
ul. Michałowskiego 2/3
31-126 KRAKOW, Łódź Voivodeship, Polen