International Language School of Poland

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den ILSP bruger en moderne læseplan, der afslører, hvordan man lærer engelskkundskaber mest effektivt-ved at kombinere engelsk tale, lytte og læse i et støttende læringsmiljø. Vores lektioner omfatter masser af muligheder for studerende at bruge sproget, såsom spil, par-arbejde, gruppearbejde, projekter. Der er seks niveauer inden for de kurser fra begyndere (A1) til Avanceret (C2).

korridor

For de studerende, hvis mål er uddannelses- og som ønsker at studere engelsk intensivt, de ILSP programmer tilbyder en chance for at fokusere på avanceret ordforråd og grammatik, forbedring lytte og tale færdigheder og andre relaterede emner. Vi tilbyder kurser for IELTS eksamensforberedelse, kurser Forretning engelsk, Medicinsk engelsk, og engelsk for turisme.

Niveauet for hver deltager er nøje undersøgt før påbegyndelse af kurset. Studerende nødt til at fuldføre en placering test, og har en mundtlig samtale. De er udstyret med alle undervisningsmaterialer og uddelingskopier kræves af programmet for kurset. Studerende har adgang til den ressource bibliotek på skolen.

office2 Den internationale Sprogskole Polen er bemandet af et team af kvalificerede, engagerede og erfarne lærere. Vi garanterer, at vores lærere er professionelt uddannet i at undervise i engelsk til taler andre sprog. De arbejder meget hårdt for at give interessante og sjove sprogundervisning. De er venlige og altid glade for at hjælpe.

Vi gør vores studerende føler sig hjemme ved at bistå dem med visum forarbejdning, transport til lufthavnen, indkvartering og vedvarende støtte under deres ophold. For studerende, der foretrækker at kombinere deres studier med spændende ture til historiske og kulturelle seværdigheder, tilbyder vi forskellige udflugter og ture rundt Polen og Europa. Den sociale programmer, indkvartering af høj kvalitet, og den støtte, vi giver i løbet af elevernes ophold vil hjælpe dem med at gøre maksimal brug af gratis tid i udlandet.


Vi tilbyder en personlig, venlig og professionel service og skræddersy vores programmer til at opfylde dine præcise kursus krav. Besøg Polen til at forbedre dit engelsk, møde nye venner, prøv sit køkken, lære om sin levende historie og kultur, nyder at besøge majestætiske bjergkæder, storslåede søer og floder og indsamle erindringer, der vil vare et liv tid.

Placeringer

Warszawa

Address
International Language School of Poland ul. Bagatela 10 lok. 30 00-585 Warszawa
Warszawa, Masovisk voivodeship, Polen