Læs den officielle beskrivelse

Cracow School of Art and Fashion Design åbnes også for polske studerende, der ønsker at forbedre deres sprogfærdigheder.

Cracow School of Art and Fashion Design (SAPU) er den vigtigste arrangør af Krakow Fashion Week.

98015_97748_cracow1.png

Cracow School of Art and Fashion Design (Polen, Europa) tilbyder et halvt års fuldtidsprogram for internationale studerende. Vores medarbejdere, alle specialister inden for forskellige kunst- og designområder, leverer et studieprogram, der gør det muligt for en studerende at frigøre sit fulde potentiale. Efter mere end 20 års erfaring har skolen opnået en høj standard og et fremragende ry. Vi har været i stand til at placere mange studerende i polske modefirmaer, lige fra banebrydende butikker til de største industrivirksomheder, der er noteret på den polske fondsbørs. Nogle studerende har også fundet beskæftigelse med internationale virksomheder, der opererer i en lang række lande.

 • Skolen er godkendt af det polske kulturministerium og er opført i ministeriets Kunstskolekatalog. Skolen åbnes for internationale studerende, og uddannelsen afholdes på engelsk. Vores intensive og omfattende akademiske uddannelse i mode giver eleverne mulighed for at forberede en fremragende portefølje.
 • De kandidater modtager et eksamensbevis - Fashion Designer.
 • Siden mange år har skolens kandidater deltaget i polske og internationale konkurrencer for mode skoler i Europa, og de har vundet adskillige priser af stor betydning for deres luftfartsselskaber:
 • Cracow School of Art and Fashion Design (Polen, Europa) er den eneste private skole i mode, der har modtaget æresgylden tråd - en meget prestigefyldt pris for fremtrædende individer og institutioner på polsk mode, som blev ydet af Lodz International Fair (MTL).
 • Vores kandidater har vundet adskillige priser i polske såvel som internationale konkurrencer - senest Anka Letycja Walicka vandt den internationale konkurrence Fashion Culture i London, hvor den anden og tredje plads blev taget af kandidater fra Central Saint Martins College of Art and Design.
 • Skolen er en partner af internationale konkurrencer: Fashion Culture (London), Habitus Baltija (Riga), Russisk Silhuet (Moskva), Mielnica Fashion (Minsk), Donetsk Fashion Days (Donetsk), Jeansation (Monte Carlo).
 • SAPUs kandidater holder prestigefyldte praktikophold i udlandet og arbejder i verdens førende modehuse som Alexander McQueen, Balenciaga, John Galliano, Claude Bonucci,
 • I 1999 blev Cracow School of Art and Fashion Design tildelt den prestigefyldte pris "The Silver Loop" for sit bidrag til udviklingen af ​​den polske modeindustri, der blev ydet af Poznań International Fair.
 • Siden 1994 har Cracow School of Art and Fashion Design uddannet mere end 1.500 designere, der arbejder i modefirmaer i Polen, Europa og i resten af ​​verden. Mange designs under deres eget mærke og er i øjeblikket anerkendt i modebranchen.
 • Takket være Cracow School of Art and Fashion Design diplom show og intensiv fremme af SAPU kandidater, byen Krakow var den 23 i rangordningen af verdens mode hovedstæder i 2013 overhalende, Frankfurt, Wien og San Francisco.
 • Du kan finde artikler om SAPU og dets kandidater i vigtige magasiner, både polske og internationale - Vogue, Collezioni, WGSN, Dexigner og meget mere.
 • Cracow School of Art and Fashion Design organiserer et prestigefyldt diplom show - Cracow Fashion Awards, der åbner Cracow Fashion Week og tiltrækker store medierepræsentanter og modekendisser fra Polen og Europa.

SAPU er eleverne i hjertet af et levende samfund, levende med kreativ energi. De er omgivet af mennesker, der elsker hvad de gør, som har ideer og talent, planer og lidenskab. Hvad der sker i klasseværelset afspejler, hvad der foregår hver dag i branchens workshops, showrooms og studios. Mode er en meget forskelligartet industri, og det kræver beslutsomhed, hårdt arbejde, fleksibilitet og lidenskab for at lykkes. Vores skole er til selvmotiverede modeentusiaster, informeret og moden til at forpligte sig til et kursus, der kræver både bredde og dybde. Studerende modtager en intensiv uddannelse med individuel opmærksomhed. Skolen, på et enkelt sted, giver eleverne mulighed for at interagere frit og ofte og opmuntre til udveksling af ideer og debat. Den uformelle, livlige atmosfære skaber et fællesskab af arbejdende kunstnere.

Kandidater perspektiver

Vores kandidater arbejder på alle områder af mode og inden for en bred vifte af modefirmaer, både producenter og forhandlere. Jobbeskrivelser omfatter design iværksættere, freelance designere og konsulenter, mønster cutters, fashion journalister, stylister, fotografer, illustratorer, merchandising og repræsentanter for PR. Nogle kandidater opretter deres egne workshops og opnår uafhængighed og respekt som fagfolk, der sælger deres unikke færdigheder og arbejde. I løbet af fem semesters studie på SAPU kan du forberede en fremragende portefølje af kunst, malerier, design og billeder, der åbner døre til de bedste mode skoler i Europa, herunder Central Saint Martins College of Art og Design i London og Antwerp Royal Academy of Fine Arts.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design (Polen, Europa) tilbyder et halvt års fuldtidsprogram for internationale studerende. Vores medarbejdere, alle specialister inden f ... [+]

Cracow School of Art and Fashion Design åbnes også for polske studerende, der ønsker at forbedre deres sprogfærdigheder.

Antallet af pladser er begrænset. Der er ingen adgangskrav eksamener. Klasser afholdes på engelsk.

Cracow School of Art and Fashion Design (SAPU) er den vigtigste arrangør af Krakow Fashion Week.

Cracow School of Art and Fashion Design (Polen, Europa) tilbyder et halvt års fuldtidsprogram for internationale studerende. Vores medarbejdere, alle specialister inden for forskellige kunst- og designområder, leverer et studieprogram, der gør det muligt for en studerende at frigøre sit fulde potentiale. Efter mere end 20 års erfaring har skolen opnået en høj standard og et fremragende ry. Vi har været i stand til at placere mange studerende i polske modefirmaer, lige fra banebrydende butikker til de største industrivirksomheder, der er noteret på den polske fondsbørs. Nogle studerende har også fundet beskæftigelse med internationale virksomheder, der opererer i en lang række lande.... [-]

Polen Kraków
Kontakt skolen
Engelsk,Polere
Fuldtid
5 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Cracow School of Art and Fashion Design

Det 2-årige fuldtidsprogram af School of Creative Photography (Polen, Europa) ender med diplomindsamling af fotografier på et valgt tema. De kandidater modtager eksamensb ... [+]

Antallet af pladser er begrænset. Der er ingen adgangseksaminer. Klasser afholdes på engelsk.

Det 2-årige fuldtidsprogram af School of Creative Photography (Polen, Europa) ender med diplomindsamling af fotografier på et valgt tema. De kandidater modtager eksamensbeviset - Fine Art Photographer. Hver elev præsenterer sit værk under en individuel udstilling i en af gallerierne i Krakow. Den uddannelsesmæssige filosofi er ikke at få fat i information, men at frigive kreativt potentiale. Dette opnås gennem personlig opmærksomhed. Skolens program er sammensat således, at den studerende kan studere alle fotograferingsteknikker. Skolen for kreativ fotografi (Polen, Europa) er godkendt af det polske kulturministerium og er opført i ministeriets Kunstskolekatalog. Photography School ejer et professionelt computerlaboratorium, fuldt udstyret i Adobe-programpakken.... [-]

Polen Kraków
Kontakt skolen
Engelsk,Polere
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk