Collegium Civitas

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Collegium Civitas er en moderne ikke-offentligt universitet beliggende i hjertet af Warszawa, den mest dynamiske hovedstad Central- og Østeuropa. Erfaring og engagement af vores grundlæggere og videnskabelige medarbejdere har tjent os et ry som det bedste sted at studere internationale relationer, såvel som social og politisk videnskab på engelsk. Vi har ret til at tildele BA og MA grader i en række forskellige programmer og ph.d.-graden i sociologi.

Collegium Civitas blev etableret i 1997 på initiativ af en gruppe af kendte forskere i den polske Videnskabernes Akademi (PAS), den mest prestigefyldte polske forskningsinstitution. Professorer fra fem institutter af PAS - Politiske Studier, filosofi og sociologi, historie, kunsthistorie, og slaviske studier bidrog deres erfaring og viden til at skabe Collegium Civitas. Vi er blandt de få universiteter i Polen, der kan bryste sig af tætte forbindelser med flere institutter i den polske videnskabsakademi.

Collegium Civitas kvalitet og høj standard af uddannelse er trukket fra vores forhold til førende notabiliteter i det offentlige liv, både i Polen og i udlandet, såsom: journalister, diplomater, sikkerhedseksperter, marked og meningsdannere forskning specialister og kunstnere. Hos Collegium Civitas, uddannelsesmæssige tradition møder moderne tilgange til at undervise de studerende! Collegium Civitas var den første ikke-offentlige højere uddannelsesinstitution, at byde velkommen til de udenlandske studerende på programmer, som gennemføres fuldt ud i engelsk.

Siden da har vores program af undersøgelser på engelsk har tiltrukket hundredvis af internationale studerende fra hele kloden. Collegium Civitas var den første ikke-offentlige højere uddannelsesinstitution, at byde velkommen til de udenlandske studerende på programmer, som gennemføres fuldt ud i engelsk. Siden da har vores program af undersøgelser på engelsk har tiltrukket hundredvis af internationale studerende fra hele kloden. Vores internationale studerende er meget aktive i at fremme deres globale netværk, og kan ofte findes planlægger kulturelle aktiviteter for alle til at deltage. Vores studerende, ligesom os, se værdien i en tilsluttet, all inclusive tilgang til uddannelse. Derfor tilbyder vi en bred vifte af praktikophold med engelsktalende mentorer.

Placeringer

Warszawa

Collegium Civitas

Address
Plac Defilad 1
00-901 Warszawa, Masovisk voivodeship, Polen
Telefonnummer
+48 22 656 71 75