SMEAG Global Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SMEAG har værktøjer til at omdanne din drøm om MASTERING engelsk til virkelighed

VÆR HILSET. Velkommen til SMEAG Philippines Training Center.

Engelsk har hurtigt taget sin stilling som et obligatorisk krav om at fremme i denne hurtigt voksende æra af globaliseringen.

Et betydeligt antal studerende starter deres studier med en fast beslutsomhed og sigter mod at forbedre deres engelsksprogede færdigheder. Men i virkeligheden er det ikke let at nå et sådant mål. Jo mere du behandler engelsk som emne at studere og en forhindring, du skal overvinde, desto længere glider du væk fra dine ambitioner.

For at opnå den allerbedste præstation skal du indarbejde brugen af ​​engelsk i din daglige livsstil. Du skal gøre det til en vane at leve og trække vejret engelsk for at opnå maksimale resultater. At lære engelsk er aldrig en simpel vej, men med et systematisk uddannelsesprogram specialiseret til at passe til dit passende niveau, kan drømmen blive en realitet.

SMEAG Philippines Training Center har en struktureret sovesal, så eleverne i sidste ende kan fokusere i deres studier under deres ophold. Med certificeringen fra Det britiske råd som et autoriseret IELTS-eksamenscenter, som et ETS-certificeret TOEIC-center med et fremragende uddannelsessystem og flere partnerskaber med universiteter, gør alle disse SMAG unikke og dynamiske.

Gennem vores professionelle og overbevisende uddannelsesmæssige læseplaner og akkrediterede test- og certificeringsprogrammer vil vi i SMEAG stræbe efter at hjælpe dig med at forbedre dine engelsksprogede færdigheder, så du kan springe frem som et globalt talent.

Med vores multi- globalt godkendte test- og undervisningsprogrammer arbejder vi hårdt for at give dig den bedste engelskundervisning, der nogensinde er tilgængelig.

KUN PÅ SMEAG EDUCATION TRAINING CENTER!

1. 850 elever, PHILIPPINES 'LARGEST ENGLISH SPRÅK SCHOOL

SMEAG Philippines Training Center har 3 campusser i Cebu, Filippinerne. Med en kapacitet på 850 studerende er det den største engelske uddannelsesinstitution i Filippinerne. Hver campus har sit eget specialiserede program, og dets drift- og styringssystemer tilbyder en unik oplevelse for alle studerende.

2. DIVERSE STUDENTKODE 45% er kinesisk, japansk, vietnamesisk eller taiwansk

Vores internationale undervisningscenter har den største befolkning af studerende fra forskellige lande. Vi mener, at interaktion og kommunikation med forskellige kulturer vil styrke hver enkelt studerendes sociale og sproglige færdigheder. Derudover vil disse studerende kunne etablere et bredere interpersonelt forhold, ikke kun i deres skole tid, men også uden for deres studier.

3. IELTS TARGET SCORE GUARANTEE COURSE 98% SUCCESS RATE

90% af vores IELTS-eksaminer har nået deres målscore, mens de studerer i centrum. Alle elever kan øve deres færdigheder under den ugentlige IELTS Mock eksamen. Studerende, der er registreret til IELTS-kurset i mere end 12 uger (Pre-IELTS er udelukket) vil modtage en gratis IELTS eksamen. Vores højt kvalificerede lærere gennemgår en streng syv-trins udvælgelseskriterier og tre måneders intensiv træning. Lærernes regelmæssige evalueringer og seminarer gennemføres for at sikre, at de leverer fremragende undervisningsmetoder til den mest effektive sprogindlæringsoplevelse af de studerende.

4. ÅRLIG ALUMNI MED 4.000 STUDENTER

På grund af deres tilfredshed med den akademiske ekspertise og det høje uddannelsesniveau, tilbydes nyuddannede studerende (i gennemsnit 4000 studerende hvert år fra SMEAG), der har anbefalet deres SMEAGs Training Center til deres venner og familier. Ved at forblive i konstant kontakt og have genforeninger med deres kolleger fra forskellige lande, bidrager kandidater med at opbygge og udvide SMAG-netværket.

5. En bred udvælgelse af tilgængelige SMEAG-baneprogrammer

SMEAG Philippines Training Center er det eneste IELTS Test Center og Resource Center, der er certificeret af Det britiske råd, og det eneste GAC-undervisningscenter på Filippinerne. SMEAG Philippines Training Center driver en række college indlæggelser og uddannelsesprogrammer for studerende, der ønsker at studere i udlandet. Gennem sammenslutningen af ​​universiteter og uddannelsesinstitutioner i forskellige lande, såsom USA, Australien, Canada, Det Forenede Kongerige, Singapore, blandt andre lande.

IELTS Testing Venue

SMEAG Philippines Training Center er den første private uddannelsesinstitution, der skal udpeges som et IELTS-testcenter af Det britiske råd. Siden akkreditering i juli 2011 fortsætter SMEAG med at stræbe efter efterspørgslen efter excellence som et autoriseret testcenter.

IELTS Resource Center

IELTS Resource Center ledes af både British Council og SMEAG Philippines Training Center. Den operationelle læringsfacilitet giver eleverne nem adgang til lærebøger og prøver af IELTS testmaterialer og information om testen. Resource Center er veludstyret med træningstest, workbooks, cd'er, dvd'er og magasiner for at hjælpe eleverne med at forberede sig til eksamen.

TOEIC Testing Venue

I juli 2012 certificerede ETS certificeret SMEAG Philippines Training Center, Capital Campus som et autoriseret TOEIC testcenter. Hovedstadsområdet er anerkendt i specialiseringen i TOEIC-programmet og tilbyder en udfordrende læreplan for at hjælpe eleverne med at nå deres mål.

GAC-uddannelsescenter

GAC-programmet er et internationalt anerkendt universitetsforberedelsesprogram, der leveres af ACT Education Solutions, Limited (et helejet datterselskab af ACT, Inc.) Studerende får adgang til en af ​​de 90 GAC-vejbaner i mere end 10 lande. SMEAG Philippines Training Center er det eneste akkrediterede GAC-undervisningscenter i Cebu, der er certificeret af ACT Education Solutions, Limited.

Prides of SMEAG

Godkendt testlokal

1. British Council Approved IELTS Testing Venue, IELTS Resource Center

IELTS Testing Venue

 • Første private uddannelsesinstitution udpeget som et IELTS testcenter af Det britiske råd (akkrediteret i juli 2011).
 • SMEAG-studerende og lokale kandidater er i stand til at tage den officielle IELTS-eksamen i SMEAG's 2. klasse. Campus - Classic.

IELTS Resource Center

 • Det effektive læringsrum, der forvaltes af både British Council og SMEAG Education Center.
 • Resource Center er veludstyret med træningstest, workbooks, cd'er, dvd'er og magasiner for at hjælpe eleverne med at forberede sig til eksamen.

2. ETS TOEIC Official Testing Center

 • Filippinernes eneste officielle testlokale for TOEIC L / R, TOEIC S / W godkendt af ETS (akkrediteret i juli 2012).
 • SMEAG-studerende og lokale kandidater er i stand til at tage den officielle TOEIC eksamen i SMEAGs 3. Campus - Hovedstad.

3. GAC-undervisningscenter i Filippinerne - Verdens mest anerkendte universitets forberedelsesprogram skabt af ACT ES

 • GAC-studerende vil forberede sig til ACT-testen og begynde at udvikle deres akademiske færdigheder som engelsk / matematik / computer / videnskab / samfundsvidenskab, alt nødvendigt i ethvert universitet. GAC studerende kan tjene op til 39 studiepoeng mod en universitetsgrad.
 • Studerende kan komme ind på et Pathway University eller andre universiteter i engelsktalende lande med deres ACT test score, GAC GPA, IELTS score og et referencebrev fra ACT Company.

Et fantastisk uddannelsesmiljø. Anerkend GAC-program af ACT ES

GAC er det internationalt anerkendte universitetsforberedelsesprogram for indkommende udenlandske universitetsstuderende, der ikke er engelsksprogede

SMEAG giver en akkumulering af praktisk faglig kompetence og færdigheder gennem global kommunikation med internationale studerende sammensat af koreaner, japansk, kinesisk, taiwansk og vietnamesisk. Gennem dette program vil GAC kandidater være klar til at studere i et universitet i verdensklasse med tillid

4. CAMBRIDGE ESOL officielle testforberedelsescenter og officielle testlokal

 • Cambridge ESOL er en tilknyttet organisation af Cambridge University, som giver internationalt kvalificeret vurdering af engelskkundskaber for ikke-modersmålere. Det er en af ​​de mest berømte engelsksprogede vurderinger og ESL-undervisningsleverandører i verden.
 • I 2008 fejrede Cambridge University deres 150 års jubilæum.
 • På grund af sin yderst standardiserede måling af den engelske færdighed tager over 4 millioner individer, der studerer engelsk, især instruktører, en Cambridge ESOL test årligt.
 • Det, der gør Cambridge ESOL-certifikatet meget usædvanligt, er, at det er højt anerkendt og accepteret af mere end 12.000 multinationale virksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige myndigheder over hele verden.
 • Det betragtes således som "højt kvalificeret international engelsk færdighedscertificering". Studerende kan studere Cambridge eksamen kursus og tage den officielle Cambridge eksamen her i SMEAG (Første officielle eksamen blev afholdt i maj 2013).

Den største læringsinstitution

1. SMEAG fungerer som den største læringsinstitution med tre campusser i Filippinerne

 • Alle tre campusser er placeret 5 til 20 minutter fra Cebu City Center og store indkøbscentre.
 • SMEAG kan rumme i alt 865 studerende, hvilket gør det til den største uddannelsesorganisation i Filippinerne. Derudover forsøger SMBs 577 medarbejdere altid at give et optimalt studiemiljø.
 • Baseret på det generelle ESL-kursus, tilbyder SMEAG altid et engelskkursuskursus af høj kvalitet på hver campus.
 • SMEAG er forbundet med internationale officielle organisationer som British Council, ETS-Hopkins, International School og ca. 90 universiteter over hele verden.
 • SMEAG fortsætter med at fremme i oversøiske gruppesprog programmer med universiteter og globale virksomheder.
 • SMEAG studerende kan overføre til en anden campus afhængigt af programmet og tilgængeligheden af ​​indkvartering. (Første gang er gratis, men den følgende overførsel skal den studerende betale servicegebyret).

2. Største gruppe af professionelle instruktører

SMEAG's Specialized Instructor Training System

 • Trin 1 IELTS, TOEIC, Cambridge, ESL træningsprogram udviklet af SMEAGs F & U-hold (8 ugers kursus)
 • Trin 2 Kvartalsvis British Council sponsoreret IELTS instruktør uddannelse, ETS TOEIC seminarer og faglig uddannelse af CIA / CIE International Schools
 • Trin 3 Certificeret IELTS, TOEIC og Cambridge eksamen efter SMEAGs selvvurderingstest
 • Trin 4 Udstedelse af certifikat godkendt af SMEAGs F & U og Akademisk afdeling

SMEAGs F & U (Forskning og Udvikling) Uddannelsesudvikling

 • F & U-teamet fokuserer på at udvikle og forbedre uddannelsesprogrammer gennem en række forslag, ideer og forskningsaktiviteter
 • Udvikling / styring af lærebøger
 • Periodisk studiekvalitet ledelse / lejlighedsvis akademisk rådgivning og undersøgelser
 • Lejlighedsvis / regelmæssig træning for filippinske lærere
 • Forskning / udvikle / anvende nyeste engelsk undervisningsmateriale

Professionel instruktøruddannelse (organiseret af Det britiske råd)

 • SMEAG-lærere får den mest nøjagtige viden om IELTS fra faglig uddannelse fra IELTS-eksaminatorer
 • Det autoriserede partnerskab mellem internationale institutioner viser sig at være et godt springbræt for at øge vores instruktørers standard

Specialiseret Instruktør Training Course og Awarding Program

 • Administrator
  Fremme til F & U Officer, Leder Hoved, Tilsynsførende
  Mulighed for at bidrage til læseplanen for SMEAG efter processen med at forfølge en kandidat eller en ph.d.-grad
 • Incitamenter
  Sundhedsforsikringsydelser til fuldtidsinstruktører (MAXICARE Insurance)
  Udestående lærere tildelt kvartalsvis, tildelt oversøiske ferier til Hong Kong / Singapore / Sydkorea
 • Fremme (niveau)
  Systematisk styring af instruktører (arbejde / evaluering, ansættelse / HR, fair pay system)
 • Periodisk træning
  Periodisk træning for teamledere, faglig træneruddannelse fra ETS og IELTS British Council
 • Fuldtidsinstruktører
  Evne til at studere og undervise i en af ​​de specialiserede kurser efter at have været en regelmæssig instruktør ni måneder efter deres første ansættelsesproces
  ESL L / S, ESL R / W, IELTS-lytte, IELTS-læsning, IELTS-SKRIFT, IELTS-tale, TOEIC, ACT GAC-klasser er opdelt blandt alle specialiserede instruktører af SMEAG, der har modtaget de tilsvarende kursusinstruktørkvalifikationer
 • Prøvetid
  En prøvetid på 6 måneder efter 2 måneders træning, hvor lærerne vil blive bedømt på deres præstation gennem et analytisk evalueringssystem
  Deltagelse, test, N-POINT, student vurdering, teamleder vurderinger, færdighedsvurderinger af vejledere
 • Lærer rekruttering
  Ansættelse og personaleforvaltning af lærere efter at have bestået alle indledende evalueringer i overensstemmelse med SMVs ansættelsesproces
  Initial engelsk niveau test, første interviews, demo undervisning, tale øvelse, sidste interview, jobtilbud

3. Et læringscenter med de fleste multinationale studerende

 • SMEAG har den største befolkning af multinationale studerende blandt næsten 300 engelske uddannelsesinstitutioner i Filippinerne med studerende fra Korea, Japan, Kina, Taiwan, Vietnam og Iran. (Korea 52%, Japan 43%, Kina, Taiwan, Vietnam og Iran 5%)
 • SMEAG er vært for en lang række ekstracurricular events for at opmuntre eleverne til aktivt at deltage i. Dette er at dynamisk blande sig og samarbejde med hinanden, hvilket giver en følelse af glæde at studere i SMEAG
 • Derudover har SMEAG også multinationale ledere fra Korea, Japan, Amerika, Iran og Vietnam, som er stationeret på forskellige campusområder for nøje at overvåge fremskridtene og passe elevernes velfærd og dermed opmuntre dem til at studere af hjertet

Engelsk som en måde at leve på + multinational kulturoplevelse + globalt konkurrencedygtige kvalifikationer

 • Med vores strenge implementering af "engelsk eneste politik" opfordres SMEAG-studerende stærkt til at formulere på engelsk til enhver tid, så de fuldt ud kan vænne sig til at kommunikere på engelsk 24/7 i det virkelige liv
 • Udvidelse af deres horisonter får SMEAG-studerende eksponering for forskellige kulturer og international etikette, der støber dem til at være mere åbent og globalt konkurrencedygtige
 • Da de bygger vidunderlige minder, kan eleverne rejse eller dele deres fritidsinteresser i fritiden. Efter deres eksamen kan de holde kontakten med hinanden via SMEAGs samfundssite

Hvad kan SMEAG tilbyde til multinationale studerende for nemheds skyld?

 • En dejlig blanding af mad fra andre lande: På SMEAG tilbyder vi en mulighed for ikke-krydret mad til internationale studerende fra Japan, Kina, Taiwan, Vietnam osv.
 • SMEAG vil gerne hjælpe eleverne med deres VISA-udvidelser, SSP-applikationer, ACR I-CARD og så videre. Derfor kan eleverne fuldt ud koncentrere sig om at studere og opholde sig i Filippinerne lovligt, sikkert og komfortabelt.
 • Multinationale ledere: For nemheds bekvemmelighed har vi multinationale ledere fra forskellige lande, der består af 28 koreanske staber, 1 fra England, 2 fra USA, 2 fra Japan, 1 fra Iran og 1 fra Vietnam, der er entusiastisk dedikeret til at beskytte velfærd af eleverne på forskellige universiteter.

University Preparation

1. GAC

GAC-undervisningscenter i Filippinerne - Verdens mest anerkendte universitets forberedelsesprogram skabt af ACT ES

2. EAP

Godt artikuleret, lærerigt engelsk studieprogram, som i høj grad kan hjælpe eleverne ind i et verdenskendt universitet uden officiel engelsk kvalifikation eller score

Efter afslutningen af ​​SMEAG EAP-programmet kan EAP-kandidater komme ind på et kollegium eller universitet uden en IELTS-score

3. Svejsefærdigheder Program

Et velfungeret dual-purpose program, der kan betyde en væsentlig hjælp til at opnå en IELTS-score for beskæftigelse og indvandring i Canada og et svejsekvalifikationscertifikat på samme tid

SMEAG, en IELTS officiel testlokale, tilbyder jobberedskabsprogrammer for studerende, der er interesserede i at arbejde i udlandet

Student Management System

1. OSM (Online Student Management) System

Student Academic Record System

 • Hurtig gennemgang af Studerende Information (navn, køn, nationalitet, studie kursus, kursus startdato, kandidat dato, niveau, studiebelastning)
 • Forvaltning af klasseplan, deltagelse, score og anden akademisk information

Score Management System

 • Kontrolleret af Academic Office
 • Kontrolleret af Onlinestart for SMEAG (www.smenglish.com)

2. SMEAG RED DIARY (Daglig Skrivning, Lyttende Aktivitet)

Studerende, der går ind i SMEAG Philippines Training Center, modtager en 'RED DIARY'. Dette er et godt værktøj for eleverne til at udøve deres skrivefærdigheder, da dette vil blive kontrolleret af deres individuelle lærere. Studerende vil være motiveret med "Skrive" og "Lytte" emner, der kan føre dem til at forbedre deres generelle engelskfærdigheder.

Hvordan man skriver på den røde dagbog?

1.Minimum antal ord (150_ESL / 250_IELTS) kræves pr. Opgave

2. Studerende, der er færdige med alle opgaver, kan modtage en SMEAG freebie fra Academic Office

3. "Red Diary" Listening Dictation skal udføres og kontrolleres af L / S lærere

4. Studerende, der er færdige med alle opgaver, kan modtage en SMEAG freebie fra Academic Office. (T-shirts, Tumbler, Pude, osv.)

3. SMEAGs magtfulde officielle eksamensforberedelsessystem SMEAG WEEKLY TEST

Studerende kan øve sig på at tage IELTS-eksamen med de nyeste materialer i det officielle IELTS-testlokal. Hver elev er forpligtet til at tage IELTS / TOEIC / CAMBRIDGE ESOL mock eksamen hver uge. Studerende, der er uddannet i en streng eksamensatmosfære, er i stand til at få deres målresultat inden for studieperioden, og 98% af SMB-studerende opnår deres målresultat i den egentlige IELTS eksamen. (Ugentlige testresultater uploades på SMEAG Education hjemmeside)

4. STEP-UP PROGRAM for lavbegyndere (SMEAG niveau 1L ~ 1H) / h4>

Selvom du kun kender ABC'erne, kan du opbygge din tillid til engelsk fra SMEAGs Step-Up Program

Dette kursus tilbydes kun på Sparta Campus for lavbegyndere, der ikke har de grundlæggende færdigheder på engelsk. Ord, idiomer, hvordan man danner sætninger, gentaget ordforråd og memorisering vil øge elevens tillid til engelsk inden for en kort periode. Studerende vil have bedre kommunikationsevner med en række ordforråd ord og sætninger.

 • Mål studerende
  Studerende, der falder ind i et af SMEAGs 3 trin niveauer (1L / 1M / 1H) er forpligtet til at tilmelde
  Studerende, der ikke har grundlæggende færdigheder i at danne engelske sætninger
  Studerende, der har svært ved deres manglende tillid
 • Regulering
  90% under deltagelse i 4 uger vil modtage 1 advarsel
  3 på hinanden følgende fravær vil resultere i 1 advarsel
  Manglende ugentlige test på fredag ​​vil resultere i en konsekvens af ikke at kunne gå ud i weekenden
 • Programindhold
  musik
  memorization
  Ordforråd
  Idiom
  Gentagelse
  Tal op Højt
  Prøve

5. Forholdsregler fra ulykke, Sikkerhedsuddannelse

SMEAG tilbyder sikkerhedsuddannelse hver uge. Ledere vil introducere måder, hvorpå eleverne kan beskytte sig mod nødsituationer og hvordan man styrer problemet med lokale boliger. Studerende vil blive informeret om mulige tilfælde, der kan ske og kan opbygge deres sikkerhedsbevidsthed

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Cambridge kurser

på universitet Fuldtid 4 - 52 uger November 2019 Filippinerne Cebu City Sydkorea Seoul Busan Jeju-si + 4 mere

ESOL-kvalifikationer accepteres i mere end 12.000 virksomheder, læringscentre og offentlige institutioner over hele verden. Cambridge-eksamener accepterer acceptabelt kravene til sprogbrug af fælles europæisk referenceramme bestående af 6 niveauer, der starter fra et begynderniveau, der er mærket som A1, mens C2 som det højeste niveau. Prøven har fem niveauer, og resultaterne vil blive vurderet metodologisk

[+]

ESOL-kvalifikation accepteres i mere end 12.000 virksomheder, læringscentre og offentlige institutioner over hele verden

Cambridge-undersøgelser accepterer acceptabelt i overensstemmelse med standarderne for sprogbrug af fælles europæisk referenceramme bestående af 6 niveauer, der starter fra et begynderniveau, der er mærket som A1, mens C2 er det højeste niveau. Prøven har fem niveauer, og resultaterne vil blive vurderet metodologisk

EKSEMPELFORBEREDELSE

Punkt 1. Professionelle lærere for hvert modul

SMEAG tildeler omhyggeligt fagligt uddannede og højtkvalificerede lærere til hvert modul (læsning, tale, lytning, skrivning, brug af engelsk) og stramt træner dem til deres specialiserede modul, så de kan undervise, instruere og levere grundlæggende færdigheder og vitale oplysninger om ESOL-undersøgelserne til eleverne ... [-]

ESL kurser

på universitet Fuldtid 4 - 52 uger November 2019 Filippinerne Cebu City

ESL-klasser fokuserer på elevernes interesse og forbedring af deres engelsk evne. ESL-klasser gennemfører engelsk læring på forskellige niveauer og koncentrerer sig om samtale, grammatik, læsning, lytning, skrivning og ordforråd. [+]

ESL-klasser fokuserer på elevernes interesse og forbedring af deres engelsk evne. ESL-klasser gennemfører engelsk læring på forskellige niveauer og koncentrerer sig om samtale, grammatik, læsning, lytning, skrivning og ordforråd.

Special Features ESL kursus kan gøre den største effekt inden for en kort periode (620 minutter klassetid hver dag) Fokus på de 4 moduler [Lytning / læsning / skrivning / tale], talefærdighed udvikles gennem en afbalanceret træning ESL-kursus kan være en skridt inden du tager et avanceret kursus [ex: TOEIC, IELTS, EPP osv.]

Punkt 1. Systematisk curriculum & tight schedule

Obligatorisk deltagelse i morgen og aften Sparta klasser (620 minutter klasse om dagen) En stram tidsplan kan indføre en god studievaner for studerende. Studerende kan også øge deres engelsk evne ved at studere på egen hånd. ... [-]

IELTS kurser

Online på universitet Fuldtid 4 - 52 uger November 2019 Filippinerne Cebu City Sydkorea Seoul Busan Jeju-si + 5 mere

SMEAG Education har en officiel IELTS Testing Venue hvor eleverne både kan studere og tage den officielle IELTS eksamen på samme tid; Regelmæssigt uddannet faglige SMEAG-lærere Undervisning og officielle TEST eksamen gebyr er fastsat i SMEAGs Garanterede Program. [+]

IELTS er ejet af tre anerkendte internationale organisationer: British Council, IDP: IELTS Australia og Cambridge ESOL-eksamenerne Cambridge (Cambridge ESOL). / Over 3.000 institutioner og programmer i USA accepterer IELTS-score som bevis på engelske sprogfærdigheder IELTS er udviklet i tæt samråd med indvandringsmyndigheder fra Australien, Canada, New Zealand, Storbritannien og mange andre lande Special Features SMEAG Education har en officiel IELTS Testing Venue hvor eleverne både kan studere og tage den officielle IELTS eksamen på samme tid Regelmæssigt uddannet professionelle SMEAG-lærere Undervisning og officielle TEST eksamen gebyr er fastsat i SMEAGs Garanterede Program

Punkt 1. Udpeget som godkendt IELTS-testcenter af Det britiske råd... [-]


Toefl kurser

på universitet Fuldtid 4 - 52 uger November 2019 Filippinerne Cebu City Sydkorea Seoul Busan Jeju-si + 4 mere

ETS organiserer denne test. Især kan ikke-engelske indfødte studerende bruge TOEFL i verden, anerkendt af mere end 9.000 gymnasier, universiteter og agenturer i mere end 130 lande, herunder Australien, Canada, Storbritannien og USA

[+]

ETS organiserer denne test. Især kan ikke-engelske indfødte studerende bruge TOEFL i verden, anerkendt af mere end 9.000 colleges, universiteter og agenturer i mere end 130 lande, herunder Australien, Canada, Storbritannien og USA.

Special Features SMEAG er den eksklusivt godkendte TOEFL Testing Venue i Cebu, Filippinerne, der er certificeret af ETS SMEAG har vores egne officielt godkendte testproctors uddannet af ETS Trin for trin garanti program

Punkt 1. Officielt iBT TOEFL testlokale akkrediteret af ETS

Eksklusiv godkendt TOEFL Testlokal i Cebu, Filippinerne Den officielle iBT TOEFL-test skrider frem i SMEAG 3rd CAMPUS CAPITAL af SMEAG Global Education og ETS Går på Weekly Mock TEST, som er under samme miljø som officielle TEST ... [-]

Toeic kurser

på universitet Fuldtid 4 - 52  November 2019 Filippinerne Cebu City Sydkorea Seoul Busan Jeju-si + 4 mere

Over 10.000 organisationer i 120 lande bruger TOEIC-testen til at bestemme, hvilke kandidater der er kvalificeret til jobpromoteringer eller i valg af repræsentanter til at rejse til udlandet. Årligt er der mere end 600 millioner mennesker over hele verden, der tager denne eksamen. [+]

Over 10.000 organisationer i 120 lande bruger TOEIC-testen til at bestemme, hvilke kandidater der er kvalificeret til jobpromoteringer eller i valg af repræsentanter til at rejse til udlandet. Årligt er der mere end 600 millioner mennesker over hele verden, der tager denne eksamen Special Features SMEAG er den første autoriserede TOEIC Testing Venue i Cebu, Filippinerne, der er certificeret af ETS Systematisk Lærer Ledelse Trin for trin garanti program

Punkt 1. SMEAG er det første autoriserede TOEIC testlokal i Cebu, Filippinerne, der er certificeret af ETS

Den officielle tilladelse blev givet ved at overføre de strenge certificeringsprocesser fra ETS-Hopkins SMEAG kan modtage og give de seneste nyheder af TOEIC TEST hurtigt fra ETS-Hopkins, Inc ... [-]

Videoer

SMEAG HISTORY 2017

Kontakt

1st. Campus - Sparta

Adresse, linje 1 Minoza St., Brgy, Tigbao, Talamban, Cebu City
6000 Cebu City, Central Visayas, Filippinerne
Telefon 63-32-346-7297

2nd. Campus - Classic

Adresse, linje 1 2851, S.Cabahug Corner, F.Gochan St., Mabolo
6000 Cebu City, Central Visayas, Filippinerne
Telefon 63-32-231-4832

3rd. Campus - Capital

Adresse, linje 1 E.Osmena St. Cor. Bataan., Guadalupe, Cebu City
6000 Cebu City, Central Visayas, Filippinerne
Telefon 63-32-520-9208

Adresse, linje 1 Seocho-daero78-gil 52 Seocho-gu
06626 Seoul, Seoul, Sydkorea

Adresse, linje 1 29-2, Myeongjang-dong Dongrae-gu
47752 Busan, Busan, Sydkorea

Adresse, linje 1 Nohyeong-dong, Jeju-si
690-744 Jeju-si, Jeju-do, Sydkorea