Læs den officielle beskrivelse

Paradise engelsk er en canadisk familieejet English Language Center tilbyder engelskkurser i Filippinerne på øen Boracay. Det blev etableret i 2005 og er vokset i et hastigt tempo siden dens begyndelse. Studerende fra over 50 lande har deltaget i vores programmer og mere fortsætte med at slutte sig til os hvert år. Vi er overbevist om, at med vores canadiske, britiske og amerikanske lærere, tilbyder vi overlegne engelske Kurser til vores studerende til en lavere pris end nogen anden sprogskole i Canada, Australien eller USA, og på et højere uddannelsesniveau end noget sprogskole i Filippinerne.

Vi er en akkrediteret skole med Bureau of Immigration, Foreningen af ​​godkendte skoler i Filippinerne og er tilknyttet British Council og Ascentis. Paradise engelsk er stolt over at have fået tildelt 2013 Student 's Choice Award af LanguageBookings.com og kundetilfredshed Excellence Award af LanguageCourse.net.

Tager engelskkurser i Filippinerne især på en tropisk ø gør os som ingen anden sprogskole noget andet sted i verden. Tilstedeværelsen af ​​et stærkt internationalt samfund og et bredt udvalg af spændende off-campus aktiviteter supplere vores skub i retning sjov i læring i en placering, der var rangeret som verdens bedste ø i 2012, og kåret til verdens bedste asiatiske strand i 2013.

Fremtid

Paradise English adfærd som nøje udvalgt engelskkurser med kvalitet emner i realtid og virkelige liv. Vi satte scenen for dig at lære i dag, så du er parat til at bruge din nye engelske sprog, når du forlader klasseværelset. Paradise engelsk har mange muligheder for dig at studere i: gruppe klasser, en-til-en tutorials, aqua sport, kulturelle shows og mange indendørs og udendørs aktiviteter. Brug de sproglige færdigheder, du lærer i klasseværelset, når møde folk fra forskellige lande på samme dag!

familie

Paradise engelsk tilbyder engelskkurser i en familie-lignende miljø. Vi bekymrer os for vores studerende som familie. Føle sig godt tilpas i overværelse af administratorer, lærere og hjælpepersonale, der leverer fremragende service til at supplere din læring oplevelse. Vi kan forsikre dig om læring i et miljø, der er fair, fast og venlig.

Ven

Paradise engelsk tilbyder engelskkurser, der fremmer kollaborativ læring. Forøg din læring ikke kun ved at lytte til de erfaringer eller besvare bog øvelser, men også ved at etablere rapport gennem klasseværelset og social interaktion med dine klassekammerater og mentorer. Få nye venner fra alle dele af kloden i en af ​​de mest fængslende steder på jorden!

Sjov

Paradise English integrerer sjov i læring. Vores beliggenhed giver os mulighed for at tilbyde den bedste gunstigt miljø for læring, hvor sproglige færdigheder er erhvervet og forbedret som tropiske ø eventyr og inter-kulturelle aktiviteter fuldt ud supplerer læringsprocessen. I Paradise engelsk, engelsk kurser er aldrig kedeligt.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Paradise English Boracay

Engelsk for erhvervslivet, FCE, CAE, TOEIC, IELTS og TOEFL. På grund af den mangfoldige brug og funktion af det engelske sprog tilbyder Paradise English også programmer t ... [+]

Engelsk for erhvervslivet, FCE, CAE, TOEIC, IELTS og TOEFL. På grund af den forskelligartede anvendelse og funktion af det engelske sprog, Paradise engelsk tilbyder også programmer til særlige formål. Perfekt dine Business sprogfærdigheder på engelsk eller forberede dig til at score højere på dine CAE, TOEIC, TEFL og IELTS test. Engelsk til specielle formål Program omfatter:

2 Gruppe Klasser (enten Grammatik, ordforråd, Forretning, Reading eller diskussion) 2 En til En Klasser med vilje specifikke emner I alt 20 lektioner hver uge. Klasser bliver undervist af erfarne amerikanske, canadiske, britiske og filippinske klasselærere. priserne 1 uge: 337 $ 2 uger: $ 647 3 uger: $ ... [-]
Filippinerne Malay
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 30 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Paradise English Boracay

Den almindelige engelske Program giver dig den velkendte følelse af at være en almindelig elev igen. Under 5 klasser om dagen vil helt sikkert forbedre dit engelsk sprogf ... [+]

Den General English Program giver dig den velkendte følelse af at være en almindelig elev igen. Under 5 klasser om dagen vil helt sikkert forbedre dit engelsk sprogfærdighed. Klasser er designet til at målrette specifikke sproglige færdigheder, du har brug for. Du vil studere General engelsk, Aktuel Samtale, Ordforråd, grammatik, læsning, diskussion og Skrivning. General English Program omfatter:

5 Klasser Daily (4 Gruppe Klasser og en One to One Class) I alt 25 lektioner hver uge. Klasser bliver undervist af erfarne amerikanske, canadiske, britiske og filippinske klasselærere. priserne 1 uge: 341 $ 2 uger: $ 653 3 uger: $ 936 4 uger: $ 936 Yderligere u... [-]
Filippinerne Malay
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 30 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Paradise English Boracay

Denne sande engelske begyndere 'Program til formål at opbygge og udvikle den grundlæggende engelske kendskab til studerende, der har meget lidt eller ingen engelsk evne. ... [+]

Det Ægte engelsk begyndere 'Program har til formål at opbygge og udvikle den grundlæggende engelske kendskab til studerende, der har meget lidt eller ingen engelsk evne. Fokus i dette program er at give de studerende 'med Everyday Ordforråd og Expression, grundlæggende grammatik, tale, læse og skrivefærdigheder til at fungere i Simple Daily Life situation. The True engelske begyndere 'Program omfatter:

2 Gruppe Klasser og 3 én til én Hold / dag I alt 25 klasser hver uge. Klasser bliver undervist af erfarne amerikanske, canadiske, britiske og filippinske klasselærere. priserne 1 uge: 407 $ 2 uger: $ 779 3 uger: $ 1118 4 uger: $ 1118 Yderligere uge: 339... [-]
Filippinerne Malay
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 30 uger
på universitet
Læs mere på dansk