Paradise English Boracay

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Paradise engelsk er en canadisk familieejet English Language Center tilbyder engelskkurser i Filippinerne på øen Boracay. Det blev etableret i 2005 og er vokset i et hastigt tempo siden dens begyndelse. Studerende fra over 50 lande har deltaget i vores programmer og mere fortsætte med at slutte sig til os hvert år. Vi er overbevist om, at med vores canadiske, britiske og amerikanske lærere, tilbyder vi overlegne engelske Kurser til vores studerende til en lavere pris end nogen anden sprogskole i Canada, Australien eller USA, og på et højere uddannelsesniveau end noget sprogskole i Filippinerne.

Vi er en akkrediteret skole med Bureau of Immigration, Foreningen af ​​godkendte skoler i Filippinerne og er tilknyttet British Council og Ascentis. Paradise engelsk er stolt over at have fået tildelt 2013 Student 's Choice Award af LanguageBookings.com og kundetilfredshed Excellence Award af LanguageCourse.net.

Tager engelskkurser i Filippinerne især på en tropisk ø gør os som ingen anden sprogskole noget andet sted i verden. Tilstedeværelsen af ​​et stærkt internationalt samfund og et bredt udvalg af spændende off-campus aktiviteter supplere vores skub i retning sjov i læring i en placering, der var rangeret som verdens bedste ø i 2012, og kåret til verdens bedste asiatiske strand i 2013.

Fremtid

Paradise English adfærd som nøje udvalgt engelskkurser med kvalitet emner i realtid og virkelige liv. Vi satte scenen for dig at lære i dag, så du er parat til at bruge din nye engelske sprog, når du forlader klasseværelset. Paradise engelsk har mange muligheder for dig at studere i: gruppe klasser, en-til-en tutorials, aqua sport, kulturelle shows og mange indendørs og udendørs aktiviteter. Brug de sproglige færdigheder, du lærer i klasseværelset, når møde folk fra forskellige lande på samme dag!

familie

Paradise engelsk tilbyder engelskkurser i en familie-lignende miljø. Vi bekymrer os for vores studerende som familie. Føle sig godt tilpas i overværelse af administratorer, lærere og hjælpepersonale, der leverer fremragende service til at supplere din læring oplevelse. Vi kan forsikre dig om læring i et miljø, der er fair, fast og venlig.

Ven

Paradise engelsk tilbyder engelskkurser, der fremmer kollaborativ læring. Forøg din læring ikke kun ved at lytte til de erfaringer eller besvare bog øvelser, men også ved at etablere rapport gennem klasseværelset og social interaktion med dine klassekammerater og mentorer. Få nye venner fra alle dele af kloden i en af ​​de mest fængslende steder på jorden!

Sjov

Paradise English integrerer sjov i læring. Vores beliggenhed giver os mulighed for at tilbyde den bedste gunstigt miljø for læring, hvor sproglige færdigheder er erhvervet og forbedret som tropiske ø eventyr og inter-kulturelle aktiviteter fuldt ud supplerer læringsprocessen. I Paradise engelsk, engelsk kurser er aldrig kedeligt.

Placeringer

Malay

Address
Boracay Language Institute
Cagban, Manoc Manoc
Boracay Island,
Malay, Aklan
Philippine Islands

Malay, Western Visayas, Filippinerne