B&D English School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

B

Vores skole ejer en 3 etagers bygning med et tagdæk i Agan-an, Sibulan. Det er et sted meget tæt på lufthavnen. Stedet er omgivet af mange resorts, der ligger langs den smukke strand. Den største lufthavn i Negros Oriental, Dumaguete Lufthavn ligger her. Der er også Sibulan Sea Port placeret i byens centrum. En mere eller mindre 40-minutters tur til Cebu-øen er muliggjort ved hjælp af tre slags søfartøjer, hvad enten det er med pram, pumpebåd eller hurtigbåd. I øvrigt er det den første kommune ved siden af ​​Dumaguete by, så der er ikke noget at bekymre sig om, for sidstnævnte er meget tilgængeligt for folket

Vi er en filippinsk regeringsakkrediteret institution for engelsk som andresprog (ESL) læring. Det engelske studieprogram på vores skole er blevet godkendt af TESDA (Technical Education and Skills Development Authority) og akkrediteret af Præsidiet for Indvandring, Filippinerne.

B

Lærere i vores skole er højtuddannede, veluddannede og bestyrelseseksamenere. Vi har også en liste over TESDA-akkrediterede ESL-lærere, der er placeret for at hjælpe eleverne med at forbedre deres engelske kommunikationsfærdigheder. Desuden er vi en af ​​de skoler, der tilbyder engelsk studieprogram til en lav pris i et bekvemt og behageligt miljø. Derfor er fremragende uddannelse garanteret.

Faciliteter

B

2 mand til mænd klasseværelse - velventilerede, store klasseværelser med individuelle klimaanlæg og god belysning, hvor eleverne kan lære engelsk uden forstyrrelser.

2 gruppe klasseværelse - velventilerede, mere rummelige klasseværelser med individuelle klimaanlæg, god belysning og undervisningsmateriale.

Office - et rum til leder og kontorpersonale til at imødekomme elevernes og lærernes bekymringer.

Lærerens Lounge / Fakultet Room - et rum til lærere til at forberede lektioner, validere elevernes profiler og formulere vurderinger.

16 sovesale - 5 privat værelse, 5 topersoners værelse, 6 fire personer værelse (uden tv) et rummeligt, velventileret værelse med klimaanlæg, kabel-tv til privat og 2 personer værelse og varmt og koldt brusebad til enkelt, dobbelt , og flere belægninger.

* Mandlige og kvindelige studerende optager separate værelser.

1 Kids 'Play Room - et anlæg designet til familier med børn, hvor de kan lege og nyde børnehaveaktiviteter.

Bibliotek / studieområde - et anlæg med læringsressourcer til studerende og lærere til at udnytte i deres ledige tid til selvstudium og andre akademiske formål

Gym - Vi har løbebånd (løbemaskine), balanceballe, dumbbell, push up stand etc. til studerende, der er villige til at forbedre og bevare deres fysiske velvære.

Tagdæk - et åbent rum med en forfriskende atmosfære til skolebegivenheder og andre ekstra-curriculære aktiviteter.

Vaskerum - et bestemt område på tagdækket til husholdningspersonale til at vaske og tørre elevernes beklædningsgenstande og skolens beklædning

Køkken og spisestue - et velholdt område for eleverne at få deres overdådige måltid tilberedt og serveret af køkkenpersonale.

Parkeringsområde - en bred plads eksklusiv til skole og kunder køretøj.

Konklusivt er der en 24/7 sikkerhedsvagt på vagt, der sikrer studenternes sikkerhed og skolens lokaler. Endelig er Negros orientalske hovedkvarter for det filippinske nationale politi (PNP) kun få meter væk fra B

Placeringer

Dumaguete

Address
PUROK 1, AGAN AN, SIBULAN, NEGROS ORIENTAL


AGAN AN SIBULAN, NEGROS ORIENTAL

6201 Dumaguete, Central Visayas, Filippinerne