Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Baggrund for Fonden

The John Zepp Foundation blev oprettet i USA i 1992, efter død John Zepp. En amerikansk ph.d.-studerende i kemi, vidste John Zepp, at han var ved at dø af kræft, og i sit testamente anmodede om, at en fond sættes op til at hjælpe nødlidende børn. Fundamentet varede kun et par år før lukning.

Men i 2010 JZF fik nyt liv af sin bror, Raymond, der netop havde oprettet et nyt universitet i Cambodja. Det JZF var en uformel organisation, der leveres stipendier under privilegerede elever til at deltage i Dewey International University i Cambodja.

Raymond Zepp og hans filippinske hustru Shekinah trak sig tilbage til Filippinerne i 2013 til byen San Guillermo i Isabela provinsen, Luzon. De ønsker at fortsætte arbejdet i JZF ved formelt at etablere en fond til at forbedre uddannelsen af ​​studerende i den landlige by San Guillermo og nærliggende områder.

Mission Statement

Missionen for John Zepp Foundation er at forbedre uddannelsen af ​​forskellige niveauer af studerende i og omkring San Guillermo, Filippinerne. Disse studerende omfatter pre-skoleelever, gymnasieelever og studerende, der ønsker at komme på universitetet.

Vision

Vi ser en integreret pædagogisk samfund i San Guillermo, hvor privat finansierede aktiviteter supplerer offentlig uddannelse. Vi ser børn forberedes privat for at komme ind klasse én i de offentlige skoler. Vi ser gymnasieelever studerer til deres offentlige high skoleklasser i en alvorlig miljø for uddannelse, herunder undersøgelse haller, tutorial bistand, uddannelsesmæssige multimedieressourcer mv Vi ser også unge voksne forbereder overførsel til universiteterne via online tutorials og korte kurser. Nogle af disse studerende vil modtage hel eller delvis stipendier til at deltage i de lokale universiteter.

Format af kurser

Hvert kursus svarer til en tre-kredit semester kursus i det amerikanske system. Kurser er semi-intensive, dvs. de mødes kun to måneder hver. En fuld tid belastning er derfor kun to kurser. En fuldtids belastning for et år består af to kurser pr sigt end fem vilkår. Det er 10 kurser eller 30 semester kreditter om året, svarende til en sammenlignelig amerikansk universitet skoleår.

En normal belastning består af en engelsksproget kursus plus en anden-emne kursus pr sigt. For eksempel i den første valgperiode, kan en studerende tage engelsk Readings for Samfundsvidenskab sammen med kritisk tænkning og logik. Dog vil selv de øvrige-emne kurser har en stærk engelsk komponent, såsom læseforståelse øvelser eller ordforråd-bygning.

Den Rocc har kontakter til mange universiteter rundt omkring i verden. Vi vil skrive henstillinger til studerende, der ønsker at overføre til specialiserede programmer på udenlandske universiteter.

Vores kurser også forberede de studerende til at tage TOEFL eksamen eller IELTS eksamen. Studerende, der passerer disse undersøgelser, og som har taget andre grundlæggende kurser på Rocc vil være i stand til at få adgang til udenlandske engelsk-mellemstore universiteter.

Kohorte System

Hvor det er muligt, vil klasserne blive holdt intakt fra sigt sigt. Gennem ugentlige diskussionsfora, vil de studerende komme til at kende hinanden som de forfølger de samme klasser sammen.

Placeringer

Manila

Address
68 Istanbul St. BF Midwest
BF Homes Paranaque
1700 Philippines

Manila, Metro Manila, Filippinerne