Riphah International University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

UNIVERSITETET

Riphah International University , Islamabad er et privat universitet, chartret af Pakistans regering i 2002. Universitetet blev oprettet med henblik på at producere fagfolk med islamiske moralske og etiske værdier. Det er sponsoreret af en ikke-for-profit tillid; nemlig Islamic International Medical College Trust (IIMCT), der blev oprettet i 1995. Det første projekt af IIMCT var det islamiske internationale medicinske kollegium, Rawalpindi, der blev grundlagt i 1996 af dets stiftende administrerende trustee; Maj. Gen. (Retd.) Muhammad Zulfiqar Ali Khan, TI (M), TBt (sent).

På nuværende tidspunkt har universitetet 7 fakulteter og forskellige akademiske afdelinger og et oversøisk projekt, nemlig RAK College of Dental Sciences, UAE. Universitetet arbejder også med etableringen af ​​sin campus i Mauritius.

Mission

Islamic International Medical College Trust (IIMCT) blev grundlagt i 1995 af sin administrerende trustee sen maj. Gen (r) muhammad zulfiqar ali khan ti (m), tbt. IIMC-T er en non-profit, ikke-politisk, ikke-sekteristisk velfærdsorganisation registreret hos Pakistans regering. Trustens mission er:

"Etableringen af ​​state-of-the-art uddannelsesinstitutioner med fokus på at inkludere islamiske etiske værdier."

IIMC-T har til hensigt at hjælpe muslimske ummah med at løse det presserende problem med den forværrede akademiske standard ved at etablere statens kunstinstitutioner i Pakistan og engagere fremtrædende forskere og forskere. I overensstemmelse med missionserklæringen lægges der stor vægt på inculcation af islamiske etiske værdier blandt eleverne til at producere gode muslimske læger, ingeniører og socialforskere.

Bestående Campus:

Universitetet har følgende campusser i Islamabad, Rawalpindi, Lahore, Faisalabad og Ras Al-Khaimah, UAE.

  • Hovedkampus, Sektor I-14, Islamabad.
  • City Campus - Jeg, G-7/4, 7th Avenue, Islamabad.
  • City Campus - II, Evacuee Trust Complex, Islamabad.
  • Al-Mizan Campus, Rawalpindi.
  • WISH Kvinde Kun Campus, H-8/2, Islamabad.
  • Lahore City Campus, Township, Lahore.
  • Raiwind Road Campus, Lahore.
  • Lahore Industrial Estate Campus.
  • Faisalabad Campus, Satiana Road, Faisalabad.
  • RAK College of Dental Sciences, Ras Al-Khaimah, UAE.

Riphah er begyndt at arbejde på sin nye campus i Zone V, Islamabad sammen med et undervisningssygehus med seks hundrede senge.

Governance

Den ærede præsident for Den Islamiske Republik Pakistan er patron for universitetet. Maj. Gen. (Retd.) Muhammad Zulfiqar Ali Khan (sen) var den grundende kansler. I øjeblikket er hr. Hassan Muhammad Khan universitetets kansler og prof. Dr. Anis Ahmad, en fremtrædende forsker af internationalt omdømme og undervisningsekspert, er universitetets grundlæggende vicekansler. Styrelsesrådet og Akademisk Råd er universitetets højeste politiske organer. Næstkansler er administrerende direktør og akademisk chef på universitetet.

Universitetsrangering og kvalitetscertificering

Riphah International University , Islamabad blev inkluderet i "W" Kategori Universiteter af Pakistan's Højere Uddannelseskommission (HEC) i 2005 og blev snart inkluderet i de fem bedste universiteter i den private sektor, der kvalificerer sig til at modtage forskningsbevillinger fra Pakistans regering gennem HEC. For nylig er Riphah placeret på andenpladsen blandt alle de private nationale universiteter af generel kategori. Endvidere fik universitetets kvalitetsforbedringscelle den første position i den private sektor "W" Kategori Universiteter i landet ifølge scorecard formuleret af HEC. Riphah er den første University of the Country, der er certificeret i henhold til ISO 9001: 2008 Standard, der blev annonceret af det britiske Lloyd's Register, som er en af ​​de fem største globale uafhængige risikostyringsorganisationer og sikkerhedsorganisationer.

Placeringer

Lahore

Address
Lahore, Punjab, Pakistan