Pilot Flight Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Pilot Flight Academy er Europas mest moderne fly skole, uddannelse af vores elever i top moderne fly og simulatorer.

Med mere end 2500 kvadratmeter skolens område, og 120 elever interne, vi uddanner morgendagens piloter. Skolen er placeret på Torp Lufthavn i Sandefjord, sydlige Norge. Hele pilot uddannelse på Pilot Flight Academy foregår i Norge og byder på unik viden og erfaring med kontrolleret luftrum.

Vi har moderne klasseværelser, et fuldt udstyret center for computerbaseret undervisning og nye fly og simulatorer. Vi har også et fitnesscenter, kantine og kollegieværelset værelser til rådighed på lufthavnen-/ skoleområdet.

KARRIERE

Folk rejser mere end nogensinde, og der er en stigende efterspørgsel efter piloter. Dimitteret fra Pilot Flight Academy vil du have alle certifikater, der er nødvendige for at anvende som en første officer i flyselskaberne.

Efterspørgslen efter piloter forventes at stige i de følgende år. Både erhvervslivet og private rejser med fly er stigende. Flyselskabet trafik stiger hver måned, og de store flyselskaber løbende lancere nye ruter. Dette, sammen med forventede pensioneringer på grund af alderdom blandt piloter, vil skabe en stor efterspørgsel efter nye piloter i de kommende år, især i Skandinavien. Prognose fra Boeing og Airbus stat, at den verdensomspændende efterspørgsel efter nye piloter vil overstige 500 000 inden år 2033, og vi er allerede begyndt at se en pilot mangel i USA og Asien. Så nu er det tid for dig at starte din pilot uddannelse!

Som nyuddannet pilot du starter din karriere som første officer. I løbet af din karriere kan du flyve flere flytyper, med hele verden som din arbejdsplads. Som du får mere erfaring, er det naturligt at gå videre til kaptajnens sæde, med ansvaret for at lede besætningen og planlægge og gennemføre flyvninger sikkert og behageligt for alle om bord.

Den integrerede pilot uddannelse på Pilot Flight Academy anbefales af flyselskaberne som SAS og Norwegian, og vi har tidligere studerende arbejder i disse virksomheder, samt en masse andre flyselskaber i Skandinavien, Europa og på verdensplan. Den kompetence-baserede og fokuseret pilot uddannelse på Pilot Flight Academy giver de bedst mulige forberedelser til vores studerende, når de ansøger til luftfartsselskaber.

VÆRE PILOT

At være en pilot er krævende og spændende, og mange beslutninger skal foretages både før og under en flyvning. Piloter skal derfor være godt uddannede og rustet til de opgaver, der venter dem.

Passagerfly er altid fløjet med to piloter: En kaptajn og en første officer. De samarbejder om at udføre opgaver i cockpittet under en flyvning.

Piloter starter som regel deres arbejde en time før flyvningen er planlagt til at afgå. De planlægger ruten, der skal flyves, vurdere vejret, beregner brændstof krav, og gør en beregning vægt og balance. Sammen med resten af ​​besætningen de også udfylde mange andre forberedende opgaver inden flyvningen påbegyndes.

Under flyvningen, kaptajnen og første officer deler opgaver. Ud over at styre flyet, de skal navigere, læse tjeklister, modtage frirum fra flyvekontrollen, og informere passagererne om flyvningen. Før landing, har brug for indflyvning og landing på destinationen skal planlægges, og piloterne skal tage flyets vægt, anden trafik og vejr i betragtning. De gør deres endelige beslutning og beregninger baseret på oplysninger om nærmer sig lufthavnen. En dag på arbejdet kan bestå af flere flyvninger, og piloterne veksler mellem flyvende og ikke-flyvende opgaver.

UNDERSØGELSER

Den internationale pilot uddannelse på Pilot Flight Academy er en 2-årig fuldtidsuddannelse med parallelle teoretiske studier og flyvende.

Hele programmet gennemføres på vores moderne skole på Torp Lufthavn Sandefjord. Efter eksamen, vil du være kvalificeret til et job som pilot med flyselskaberne. De teori lektioner foregår i moderne klasseværelser med nye smartboards. Flyet er nye og meget moderne med avanceret instrumentering. Vi har state-of-the-art flysimulatorer, hvoraf den ene er en Boeing 737NG simulator. Skolen er åben for vores studerende 24/7, og de studerende bruger på skolen, både på hverdage og i weekenden. Vi har en livlig og aktiv studentermiljø. Vores briefing værelse er et mødested for studerende og undervisere, og er også den "hovedkvarter« for planlægning indenlandske og udenlandske flyvninger og til udveksling af erfaringer og viden.

KURSUS PLAN

På Pilot Flight AcademyUddannelse er opdelt i to: Vekslende ugers teori og flyvende. Teorien uger består af seks timers instruktion, og i de uger af flyvende, de studerende flyve skolens fly. Flight uddannelse for de studerende begynder tidligt i programmet, og de studerende har normalt erhvervet tilstrækkelig viden til at kunne flyve solo allerede mod slutningen af ​​første semester! En international flyvning træningsprogram på Pilot Flight School består af 915 timers høj kvalitet klasseundervisning på ATPL (A) niveau, det mest avancerede certifikat for piloter. Sideløbende med teorien instruktion, vil de studerende lære grundlæggende visuelle og instrument flyvende i første omgang, og senere fremskridt til avanceret instrument, flyver i skolens tomotorers fly. Mod slutningen af ​​kurset studerende vil gå gennem simulator træning, hvor de lærer den krævende opgave med besætning samarbejde under stressede situationer.

Forårssemesteret starter første hele uge af januar og fortsætter i hele juni måned. Fall semester starter første hele uge af august og fortsætter til ca.. 20 dec. Der er påskeferie, fire ugers sommerferie og to ugers juleferie i løbet af skoleåret.

UNDERVISNING OG LÆRING

Hos Pilot Flight Academy vi opfordrer til at gennemføre uddannelsen som tæt op til virkeligheden for piloten profession som muligt. Vores program omfatter alle sorter af en pilot arbejde, til at forberede vores studerende til deres profession i den bedst mulige sag. 150112 presentasjon karriere-undersøgelser

Simulatortræning

Skolen har moderne simulatorer, at de studerende bruger som en del af deres uddannelse. En af simulatorer er en Cessna 172, svarende til grunduddannelsen flyet skolen bruger. Mod slutningen af ​​uddannelsen, vil de studerende flyve Boeing 737NG simulator, der anvendes til flere besætningsmedlemmer og jet orientering uddannelse.

Placeringer

Sandefjord

Pilot Flyskole AS

Address
Hangarveien 13
3241 Sandefjord, Vestfold, Norge