Læs den officielle beskrivelse

Bliv en verdensklasse pilot


På OSM Aviation Academy ser vi vores elever som fremtidige kolleger - Med vores Airline Ready Pilot-koncept får du et betinget jobtilbud som Junior-Første Officer med OSM Aviation lige så snart du bliver accepteret som studerende på OSM Aviation Academy .


Alt du skal gøre er at holde din ende af købet - Fuld dedikation og fokus på at få mest muligt ud af din uddannelse og blive en dygtig og sikkerhedsbevidst pilot.


Sammen formater vi luftfartens fremtid.


AIRLINE READY PILOT

På OSM Aviation Academy ser vi vores elever som fremtidige kolleger. Vores integrerede træningsprogrammer tager dig fra lidt eller ingen erfaring til Airline Ready Pilot om 2 år. Allerede når du starter din flyvetræning, får du et betinget jobtilbud fra OSM Aviation. Dette giver dig mulighed for at sætte dit fokus, hvor det skal være, at blive den bedste pilot, du kan være. At vide det allerede, når du køber på rullebanen for første gang, er du på et hurtigt spor mod en pilotkarriere.

OSM Aviation beskæftiger 5300 piloter og kabinepersonale i 18 lande og vil fortsætte med at udvide i de kommende år. Flyselskaber som Norwegian, Finnair, Turkish Airlines og Thomas Cook er nogle af de flyselskaber, der benytter OSM Aviation's samlede besætningsstyringskoncept. Som kandidat til OSM Aviation Academy højkvalitets- og flyselskabsorienterede træningsprogrammer vil du være en foretrukket kandidat til beskæftigelse i OSM Aviation.


Som professionel pilot forventes du at have en omhyggelig holdning til on-time performance, overholdelse af virksomhedens standard operationelle procedurer (SOP) og være sikkerhedsbevidste og fleksible i den daglige drift. Det er et udfordrende og krævende erhverv med en betagende kontorudsigt, og det hele starter med din første træning.
På OSM Aviation Academy ser vi vores elever som fremtidige kolleger. Det betyder, at du får ansvar og du forventes at tage initiativ under hele din træning. Airline Ready Pilot konceptet sikrer et betinget jobtilbud - dit job vil være at få mest muligt ud af din træning og graduere som en dygtig og sikkerhedsbevidst professionel pilot.

I vores verden betyder den rigtige holdning alt. At have det rigtige tankegang og være vedholdende er af yderste vigtighed for at du skal lykkes. I løbet af uddannelsen vil vi hjælpe dig med at få den rette viden og erhverve de færdigheder, du har brug for. Resten er op til dig ...
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

OSM Aviation Academy

First Officer Programmet (FOP) er et omfattende integreret flyetræningsprogram, hvor teori- og flyundervisning blandes, hvilket giver dig en spændende balance mellem akad ... [+]

FIRST OFFICER PROGRAM | Fra nul til helt

Første Officer Programmet vil tage dig fra lidt eller ingen flyvende erfaring til at have alle de tilladelser og bedømmelser, du skal arbejde som førsteofficer for europæiske flyselskaber om 20 måneder.

TRÆNINGSPROGRAM

First Officer Programmet (FOP) er et omfattende integreret flyetræningsprogram, hvor teori- og flyundervisning blandes, hvilket giver dig en spændende balance mellem akademiske studier og praktisk erfaring med fly.

I de første stadier af flyvetræning skal du gennemføre alle dine flyvninger i VMC (Visual Meteorological Conditions), der flyver ved brug af ekstern reference og et kort. I de tidlige stadier vil hovedfokus være at mestre de fire fundamentale flyver (klatrer, nedstigninger, sving og flyver lige og i niveau). Når du går videre, begynder du at lære at lande flyet og blive dygtig nok til at gøre dit første solo-fly.... [-]

Norge Oslo
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
20 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Dreaming about becoming a pilot?