UNICAF - ACCA

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Unicaf University er et panafrikansk uafhængigt anerkendt universitet, der kombinerer de bedste elementer i international uddannelse og tilbyder højkvalitets internationalt anerkendte kvalifikationer.

Universitetet har filialer og læringscentre i 9 forskellige lande i Afrika og er registreret og godkendt af National Council for Higher Education (NCHE) i Malawi og Higher Education Authority of Zambia (HEA).

Unicaf University Forfølger excellence i undervisning, elevers præstation og tilfredshed i et løbende forbedrende akademisk miljø. Universitetet sigter mod at blive det førende universitet i Afrika syd for Sahara, anerkendt for dets fremragende bidrag til undervisning, læring og forskning.

Den Unicaf University Campus giver eleverne mulighed for at tjene internationalt anerkendte kvalifikationer af høj kvalitet til meget lave omkostninger. Unicaf University Har til formål at tilbyde eleverne chancen for at øge deres viden og personlige evner, fremme deres karriere og bygge de liv, de drømmer om.

Unicaf University Tilbyder fuldt online-programmer samt programmer, der tilbydes gennem blandet læring på en af ​​sine campuser og læringscentre. Derudover har eleverne på deres grenskampus mulighed for at få ansigt til ansigt og nyde godt af en række tjenester som adgang til digitale biblioteker, offentlige foredrag, seminarer og en række sociale aktiviteter.

Universitet drager fordel af UNICAFS partnerskaber med internationalt akkrediterede universiteter, såsom University of South Wales, University of Nicosia og Marymount California University, for at tilbyde konkurrencedygtige, internationalt akkrediterede online grader til overkommelige priser. Studerende nyder også fordel af de campuskurser, der tilbydes af Unicaf University selv.

UNICAF Er et af de mest generøse stipendier til rådighed. Programmet understøtter de studerende, der er hjemmehørende i Afrika og giver muligheder for studier i retning af forskellige fjernundervisning uddannelser, der indgås af EU, britiske og amerikanske universiteter. I øjeblikket UNICAF Giver stipendier til de online programmer, der tilbydes af University of South Wales i Storbritannien, University of Nicosia i EU og Marymount California University i USA.

I de sidste to årtier vores associerede institutioner har kunnet tilbyde stipendier til internationale studerende. Succesfulde studerende var i stand til at yde et væsentligt bidrag til deres hjem amter på højeste niveau.

Den UNICAF Scholarship Program blev grundlagt for at tilbyde begavede underprivilegerede studerende mulighed for at fremme deres uddannelse ved at studere til internationalt akkrediterede kvalifikationer til en meget lavere pris.

Vores mission

For at hjælpe eleverne bliver uddannede individer, nå deres akademiske og professionelle mål og påtage sig ansvarlige roller i en foranderlig verden med global indbyrdes afhængighed; at fremme forskning og generering af viden; at være til tjeneste for samfundet gennem formidling og anvendelse af viden, samt gennem innovative partnerskaber med erhvervslivet og borgerlige samfunds institutioner.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Niveau 6 eksamensbevis i regnskabsmæssig og økonomisk forvaltning

Online på universitet Fuldtid Deltid March 2019 Nigeria Lagos USA New York Grækenland Athens Rumænien Bucharest Det Forenede Kongerige London Ægypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid + 23 mere

Unicaf University tilbyder i samarbejde med en britisk tildelingsinstans et niveau 6-diplom i regnskabs- og økonomistyring, som svarer til en bachelorgrad, og er designet til at give dig kendskab til nøgleområder for at sikre, at du har evner til at gå videre til Fuldføre ACCA Professional Accounting kvalifikation. Dette program dækker alle aspekter af regnskab, hvilket giver fremragende forberedelse til en faglig kvalifikation. [+]

Unicaf University tilbyder i samarbejde med en britisk tildelingsinstans et niveau 6-diplom i regnskabs- og økonomistyring, som svarer til en bachelorgrad, og er designet til at give dig kendskab til nøgleområder for at sikre, at du har evner til at gå videre til Fuldføre ACCA Professional Accounting kvalifikation. Dette program dækker alle aspekter af regnskab, hvilket giver fremragende forberedelse til en faglig kvalifikation.

De ni moduler på Level 6 Diploma er tilpasset hver af de ni Fundamental Level papirer (F1 til F9) af ACCA Professional Accounting Qualification. For hvert modul, der er vellykket afsluttet i løbet af kurset, kvalificeres de studerende til en undtagelse fra det relevante papir i ACCA-undersøgelserne. Så studerende kan fuldføre et britisk niveau 6-diplom og modtage også ACCA-undtagelserne fra følgende ACCA-papirer:... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, NG
Besøgsadresse
1745 Broadway
New York, New York, 10019 US
Besøgsadresse
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athens, Central Athens, GR
Besøgsadresse
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

Bucharest, Bucharest, 060754 RO
Besøgsadresse
Kemp House,
152 City Road

London, England, EC1V 2NX GB
Besøgsadresse
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, Cairo Governorate, EG
Besøgsadresse
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Greater Accra Region, GH
Besøgsadresse
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Fame & Shoprite),
Area 4,
Plot 67 Lilongwe,
Malawi

Lilongwe, Central Region, MW
Besøgsadresse
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, MU
Besøgsadresse
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, SO
Besøgsadresse
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Lusaka Province, ZM
Besøgsadresse
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbid Governorate, JO