Læs den officielle beskrivelse

Toi Ohomai Institute of Technology er nøglen tertiære udbyder i den smukke Bay of Plenty, centralt beliggende på Nordøen.

Vores institut er hjemsted for næsten 14.000 studerende, mere end 1.000 medarbejdere, og tilbyder mere end 240 programmer end 71 levering sites.

Vi er forpligtet til at arbejde med vores virksomheder, samfund, erhverv og iWi partnere, for at sikre vores institution opfylder deres behov, og vigtigst de behov, vores elever.

Vi tilbyder en høj kvalitet uddannelse, der kan føre i retning af en række karriere på områder som landbrug, erhvervsliv, kommunikation, førskoleundervisning, skovbrug, gæstfrihed, informationsteknologi (IT), Māori undersøgelser, sygepleje og sundhed, sport management og turisme .

Toi Ohomai Institute of Technology - Rotorua og Tauranga Regioner

At være beliggende i et område af naturlig skønhed giver masser af muligheder for at geare ned eller op, afhængigt af dine adrenalin behov. Nogle af disse aktiviteter omfatter mountainbike, whitewater og flatwater kajak, ridning, vandreture, surfing, fiskeri, opblødning i varme pools, og elastikspring.

Vi har en varieret studerende befolkning med studerende fra mange steder som: Indien, Sydamerika, Japan, Kina, Fiji, Filippinerne, Nepal, Sri Lanka og mere. Den venlige, omsorgsfulde, professionelle personale i vores internationale studerende centre taler en række sprog, giver fremragende sjælesorg, og hjælpe internationale studerende i løbet af deres studier med os.

Vi søger at være en indbydende og omsorgsfuld institution, der afspejler manaakitanga og whānaungatanga. Et sted hvor folk værdiansættes som individer og deres styrker findes og fremmes uanset deres baggrund.

Campus Profiler

Toi Ohomai Institute of Technology har seks vigtigste campusser. Mokoia og Windermere campusser er vores største centre. Mokoia Campus er i Rotorua og Windermere ligger i Tauranga. Vi har også afdelinger i Taupo, Tokoroa og Whakatane.

Nogle kvalifikationer såsom computing, også undervist fra yderligere steder i det centrale business-distriktet i Rotorua. Sygepleje undervises på vores Windermere Campus i Tauranga.

Alle vores campusser giver kreative og udfordrende læringsmuligheder. Men det er vigtigt at tænke over, hvad du ønsker fagligt, socialt og geografisk, når du vælger den rigtige campus for dig.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Toi Ohomai Institute of Technology

Certifikater i engelsk på niveau 1 til 5 er tilgængelige for taler andre sprog for at udvikle lytte, tale, læse og skrive færdigheder til dagligt brug og til yderligere u ... [+]

(Niveauer 1-5)

Toi Ohomai Institute of Technology tilbyder Certifikater på engelsk på niveau 1 til 5 til taler andre sprog til at udvikle lytte, tale, læse og skrivefærdigheder til daglig brug og til yderligere undersøgelse i certifikat, diplom og uddannelser.

Engelsk undersøgelse Tour Programmer

Gruppe studieture er individuelt designet til at passe hver gruppe. Engelsk sprogundervisning fokusere på at udvikle kommunikation tillid til fagområde den studerendes valg, mens aktiviteterne drage fordel af de læringsmuligheder på og uden for campus, den smukke naturlige landskab og de mange turisme attraktioner i Rotorua. Gruppe tour tjenester inkluderer transport fra Auckland, velkomstfest, homestays, arrangement af tidsplan og aktiviteter, rejseleder, afskedsfest og eksamen pergament.... [-]

New Zealand Rotorua Taupo Tokoroa
Marts 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Diploma

Toi Ohomai Institute of Technology

Ønsker du at tilbringe dagene med at slikke New Zealands store udendørs og få betalt for det? Dette diplom vil tage dig fra klasseværelset til bjergtoppene - så remmen om ... [+]

Ønsker du at tilbringe dagene med at slikke New Zealands store udendørs og få betalt for det? Dette diplom vil tage dig fra klasseværelset til bjergtoppene - så remmen om traske støvler!

Du vil undersøge de udfordringer New Zealands rene, grønne image og hvad der skal gøres for at beskytte vores verdensberømte levesteder og landskaber.

Kurserne omfatter botanik, biologi, geologi, spildevand og håndtering genbrug, udendørs lederskab, kystforvaltning, lovgivning ressource, personlig risikostyring og biosikkerhed.

Feltarbejde i fjerntliggende reserver og nationalparker vende teori til praksis - med ture til steder som Fiordland, Coromandel og den centrale Plateau.... [-]

New Zealand Tauranga
Februar 2020
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Toi Ohomai Institute of Technology

Lær de færdigheder, der kræves for at lede eventyr turisme ventures. Især de specialiserede områder er: rafting færdigheder; havkajak; reb; ankre og reb færdigheder; bjer ... [+]

program mål

Dette diplom giver de studerende med den viden og færdigheder, der kræves for at lede eventyr turisme ventures. Især de specialiserede områder er: rafting færdigheder; havkajak; reb; ankre og reb færdigheder; bjerg færdigheder og trip lederevner.

Award oplysninger

Inkluderet kvalifikationer

For at opnå tildeling af HD i Turisme Adventure studerende skal bestå af i alt 120 point, herunder:

60 obligatoriske kreditter; 30 point fra Options List; og 30 valgfri point på niveau 4 eller derover. Viden og færdigheder, du vil vinde

Kandidater vil være i stand til at:

kompetent tømmerflåde guide på grad 2 og / eller 3; foretage den eksterne undersøgelse for havkajak instruktør niveau; anvende basen færdigheder, der kræves for at vejen til bjerget industrien, herunder reb systemer udføre ambulance og ski-niveau præhospitale akut lægehjælp; udføre ledelsesopgaver, herunder risikostyring, miljømæssige domme og erhvervslivet starte; udføre udendørs aktiviteter med en forståelse af virkningerne af eventyr turisme i form af kulturelle og historiske aspekter og også lovgivningsmæssige bestemmelser; og forfølge et område af interesse. kriterier Adgangskrav ... [-]
New Zealand Rotorua
Juli 2019
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Toi Ohomai Institute of Technology

Få nedsænket i denne unikke kursus, og du vil ønske at du kunne vokse gæller! Livet på land kan bare ikke sammenligne med mind-blowing vifte af vilde dyr, der lever under ... [+]

Få nedsænket i denne unikke kursus, og du vil ønske at du kunne vokse gæller! Livet på land kan bare ikke sammenligne med mind-blowing vifte af vilde dyr, der lever under bølgerne.

Mennesker rejser fra hele verden for at studere denne meget respekteret Diplom, som er det eneste kursus af sin art i New Zealand. De erkender fantastisk mulighed for at lære og arbejde i vores fantastiske marine miljøer - hvis du er en lokal Sørg for at du ikke går glip af båden!

Eleverne besøger fjerntliggende marine og ferskvand miljøer rundt om i landet studerer den fascinerende vifte af planter, hvirvelløse dyr, pattedyr, fugle og fisk, der lever over og under vand, og den afgørende rolle, de spiller i et sundt økosystem.... [-]

New Zealand Tauranga
Februar 2020
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Toi Ohomai Institute of Technology

Elsker du bygninger og fancy designe dit eget, skabe noget, at fremtidige generationer vil nyde? Byggeindustrien er start og den har brug for mange flere arkitektoniske t ... [+]

Elsker du bygninger og fancy designe dit eget, skabe noget, at fremtidige generationer vil nyde? Byggeindustrien er start og den har brug for mange flere arkitektoniske teknikere til at trække alle de nye bygninger, at vores voksende befolkning har brug for.

Denne praktiske, sjove kursus udvikler effektive tekniske draughting færdigheder - med fokus på hvad der er og ikke er vigtigt på tværs af en bred vifte af design arbejde - hvilket betyder, at vores kandidater er højt værdsat af arbejdsgiverne.

Du vil lære at "forbinde prikkerne" mellem en arkitekt og en bygherre, der producerer den vitale sæt af juridiske tegninger - eller planer - at hvert byggeprojekt afhænger.... [-]

New Zealand Tauranga
Februar 2020
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Toi Ohomai Institute of Technology

Kan du blive tælles på at vende planer til virkelighed? Byggeindustrien er start og den har brug for flere mængde landmålere at styre projektomkostninger og holde tingene ... [+]

Mængde Landmåling streng

Kan du blive tælles på at vende planer til virkelighed? Byggeindustrien er start og den har brug for flere mængde landmålere at styre projektomkostninger og holde tingene på sporet. Dette er en ideel karriere for folk, der elsker detaljer - især beregning og måling.

Det er lidt ligesom regnskab, men du skal arbejde på fysiske projekter, mens de bliver bygget, så tingene vil konstant ændre sig giver nye udfordringer for at holde tingene frisk.

Der er en masse kontor arbejde, men også masser af muligheder for at besøge byggepladser til at overvåge udviklingen, før du slipper betalinger. Kommunikation og forhandlingsevner er også forpligtet til at sikre, at alle forbliver forpligtet til opgaven ved hånden.... [-]

New Zealand Tauranga
Februar 2020
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Toi Ohomai Institute of Technology

Realiseringen forbindelser er en vital del af enhver virksomhed, hvilket er hvorfor det giver mening at studere i samfundet, du ønsker at arbejde i. ... [+]

Realiseringen forbindelser er en vital del af enhver virksomhed, hvilket er hvorfor det giver mening at studere i samfundet, du ønsker at arbejde i.

Det er også en god idé at holde dine muligheder åbne. Disse Diplomer respekteres enkeltstående kvalifikationer, men også tjene som et springbræt til en række University of Waikato business grader, som kan være afsluttet lige her i Tauranga.

Vi tilbyder prisbelønnede tutorer, interessante kursus indstillinger og en bekvem CBD placering. Du har masser af muligheder for at arbejde med lokale virksomheder, hvilket gør vigtige kontakter, som vil hjælpe åbne de rigtige døre, når du opgraderer.

Hvis du har en virksomhed sind du ved, at tid er penge, og du ønsker at gøre en klog investering. Vores personale vil møde dig under tilmeldingsprocessen til at hjælpe vælge den rigtige vej til at nå dine mål.... [-]

New Zealand Tauranga
Marts 2020
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Toi Ohomai Institute of Technology

Lær at arbejde som junior eller praktikant gæstfrihed leder, supervisor eller teamleder tværs af en række gæstfrihed virksomheder og sektorer. ... [+]

program mål

Dette program vil opstille omfattende viden, færdigheder og standarder for professionel praksis er relevante for gæstfrihed operationer, der understøtter og forbedre kundernes tillid og service levering. Ved afslutningen af ​​dette program, kan kandidater forfølge junior-niveau ledelse eller vejleder roller i hotel- og restaurationsbranchen, eller foretage yderligere undersøgelse i gæstfrihed eller turisme relaterede discipliner.

Award oplysninger

For at opnå tildeling af New Zealands Diplomuddannelse i Hospitality Management (Niveau 5), skal den studerende bestå i alt 120 point.

Viden og færdigheder, du vil vinde

Kandidater vil have de færdigheder, viden og attributter at kunne:... [-]

New Zealand Rotorua
Marts 2020
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Toi Ohomai Institute of Technology

Maskinindustrien giver mulighed for at ændre verden, ved hjælp af praktiske færdigheder og innovativ tænkning for at skubbe grænserne for hvad der er muligt. ... [+]

mekanisk

Maskinindustrien giver mulighed for at ændre verden, ved hjælp af praktiske færdigheder og innovativ tænkning for at skubbe grænserne for hvad der er muligt.

Dette er det sted, hvor ideer bliver til virkelighed. Du vil lære at producere sikrere, billigere og mere effektive maskiner og mekaniske systemer - sætte ting i bevægelse for at gøre livet lettere.

Maskinindustrien færdigheder er nødvendige for stort set alt, hvad der kan gøres, så mulighederne er uendelige, og med en anerkendt mangel på teknikere i dette land de jobmuligheder og betale er høj.

Kurset dækker emner som avancerede matematik, mekanik, termodynamik, materialer, væsker og elektricitet ved hjælp af teknisk tegning og computerstøttet engineering værktøjer (CAD).... [-]

New Zealand Tauranga
Februar 2020
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Toi Ohomai Institute of Technology

Bidrage til en effektiv gennemførelse af processer i turistindustrien og støtte leveringen af ​​en kvalitet besøgendes oplevelse på tværs af en vifte af turisme og rejse ... [+]

program mål

Den New Zealand Diplom i ferie og rejser (Niveau 5) Programmet sigter mod at udvikle kandidater med evnen til at bidrage til en effektiv gennemførelse af processer i turistindustrien og støtte leveringen af ​​en kvalitet besøgendes oplevelse på tværs af en vifte af turisme og rejse organisationer. Programmet vil opstille omfattende viden, færdigheder og standarder for professionel praksis er relevante for turisme operationer, der understøtter og forbedre kundernes tillid og service levering. Ved afslutningen af ​​dette program, kan kandidater forfølge rådgivning, koordinering og tilsynsmæssige roller i turistsektoren, eller foretage yderligere undersøgelse i turisme relaterede discipliner.... [-]

New Zealand Rotorua
Marts 2020
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Graduate Diploma

Toi Ohomai Institute of Technology

Denne HD giver up-to-date teoretisk og anvendt viden til at udvide din ekspertise inden for computing industrien. ... [+]

program oplysninger Studieafgift $ 19,950 Indtag februar, maj, juli, november Minimum IELTS 6,0 uden band mindre end 5,5 Varighed (fuldførelsestid) 1 år program mål

Denne HD giver up-to-date teoretisk og anvendt viden til at udvide elevernes ekspertise inden for computing industrien ved at studere en specialist felt, der supplerer deres nuværende erfaring og / eller kvalifikationer.

De fagområder omfatter: avanceret hardware, edb-systemer design, edb-netværk, kommunikationsteknologi, netværk, databaser, programmering, spil og animation, multimedier, internet og web-udvikling, eller indlejrede systemer.

Specialiserede felter i dette program

Emner og indhold dækket omfatter: Advanced Systems, Analyse og Design, Business Communications, Computer Graphic Design, Kommunikation for Teknologi, Database, Elektronik, indlejrede systemer, grafisk brugerinterface, Informationscenter, Internet og Web Development, Information Management, Introduktion til Multimedia, Programmering principper og begreber, Microcontrollers , forvaltningssystemer, Matematik for Computing and Technology, Network Administration, Rendering og Animation, Software Tools og Udvikling, Strategic Management, Systems design, Test og kvalitetssikring, tekniske skriftligt, og visuel kommunikation.... [-]

New Zealand Rotorua
Maj 2019
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Toi Ohomai Institute of Technology

Erhverve yderligere specialiseret management viden og færdigheder i udvalgte dele af erhvervslivet, skovbrug, sundhed, Maori udvikling, projektledelse og produktion manag ... [+]

program oplysninger Studieafgift $ 19,950 Indtag februar, maj, juli, november Minimum IELTS 6,0 uden band mindre end 5,5 Varighed (fuldførelsestid) 1 år program mål

Denne HD er designet til at give de studerende mulighed for at erhverve yderligere specialist viden og færdigheder inden for ledelse i udvalgte dele af erhvervslivet, skovbrug, sundhed, Maori udvikling, projektledelse og produktion management. Denne kvalifikation har endvidere til formål at give de studerende de færdigheder og viden om ledelse, der kræves for en vellykket arbejde i og administrere en bæredygtig forretning operation i Aotearoa / New Zealand.

Award oplysninger

For at opnå tildeling af HD i Applied Management, skal den studerende bestå i alt 120 point, herunder:... [-]

New Zealand Rotorua
Maj 2019
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Toi Ohomai Institute of Technology

Bliv innovative praktikere i nye kreative industrier: kunst; grafisk design; mode; og indretning. Hands-on kursusaktiviteter vil understrege konceptualisering af innovati ... [+]

program mål

Den HD i Creative Entrepreneurship har til formål at udvikle elevernes viden og færdigheder til at innovere som udøvere i nye kreative industrier. Deres tværfaglige (Kunst, grafisk design, mode og interiør design), vil hands-on kurser understrege konceptualisering af innovative produkter og strukturering af innovationsprocesser. De vil undersøge mulighederne i at være en del af forskellige teams, der behandler tværfaglige dimensioner af komplekse udfordringer og producere banebrydende løsninger. Programmet sigter mod at gøre det muligt for kandidater til at navigere nye markeder, identificere de forskellige eksperter, der vil være i stand til at dygtigt samarbejde med hinanden, og deltage fra idé til produkt. Kandidater vil have de færdigheder, viden og attributter til at være iværksættere og bidrage til de kreative industrier i Aotearoa New Zealand.... [-]

New Zealand Rotorua
Marts 2020
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Toi Ohomai Institute of Technology

Udvid din ekspertise inden for hotel management industrien til at supplere din nuværende erfaring og / eller kvalifikationer. ... [+]

program oplysninger Studieafgift $ 19,950 Indtag februar, maj, juli, november Minimum IELTS 6,0 uden band mindre end 5,5 Varighed (fuldførelsestid) 1 år program mål

Formålet med denne HD er at give de studerende løbende teoretisk og anvendt viden og færdigheder, og til at udvide deres ekspertise inden for hotel management industrien til at supplere deres nuværende erfaring og / eller kvalifikationer.

Award oplysninger

For at opnå tildeling af Fagre voksne verden Diplom i Hotel Management, skal den studerende bestå i alt 120 point, herunder:

120 point på niveau 5 eller derover. et minimum af 75 point på niveau 7 eller derover; 30 obligatoriske point; 45 point fra optioner List; og 45 valgfri point. ... [-]
New Zealand Rotorua
Maj 2019
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Toi Ohomai Institute of Technology

Tilegne sig viden og ekspertise i mentoring og professionel ledelse i et specialområde til at supplere din nuværende erfaring og / eller kvalifikationer (r). ... [+]

program oplysninger Studieafgift $ 19,950 Indtag februar, Juli, November Minimum IELTS 6,0 uden band mindre end 5,5 Varighed (fuldførelsestid) 1 år program mål

Tilegne sig viden og ekspertise i mentoring og professionel ledelse i forbindelse med deres faglige felt, som supplerer deres nuværende erfaring og / eller kvalifikationer (r). Denne kvalifikation giver fagfolk i lederroller at bevare valuta og udvikle deres disciplin ved løbende faglig udvikling.

Award oplysninger

For at opnå tildeling af HD i Mentoring og Professional Leadership studerende skal bestå af i alt 120 point, herunder:

75 obligatoriske kreditter; 30 point fra optioner List; og 15 valgfri point på niveau 6 eller derover. Viden og færdigheder, du vil vinde ... [-]
New Zealand Rotorua
Juli 2019
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Toi Ohomai Institute of Technology

Forøg din ledelse og praktiske færdigheder vedrørende bæredygtig udnyttelse af naturressourcer som skove, søer, landbrugsjord og fredede områder. ... [+]

program oplysninger Studieafgift $ 19,950 Indtag februar juli Minimum IELTS 6,0 uden band mindre end 5,5 Varighed (fuldførelsestid) 1 år program mål

Denne kvalifikation giver studerende til at udvikle en bred vifte af dygtige ledelse og praktiske færdigheder vedrørende bæredygtig udnyttelse af naturressourcer som skove, søer, landbrugsjord og fredede områder. Dette indebærer en specialiseret viden om principperne ressourceforvaltning, overvågning af indvirkningen på miljøet, og forbedre kritisk og økonomisk tænkning for en bæredygtig fremtid.

Award oplysninger

For at opnå tildeling af HD i Resource Management studerende skal bestå af i alt 120 point, herunder:... [-]

New Zealand Rotorua
Juli 2019
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Toi Ohomai Institute of Technology

Tag et holistisk syn på turistorganisationer og undersøge grænsefladen mellem turisme aktivitet, samfundet og miljøet. ... [+]

program oplysninger Studieafgift $ 19,950 Indtag februar, maj, juli, november Minimum IELTS 6,0 uden band mindre end 5,5 Varighed (fuldførelsestid) 1 år program mål

Denne HD giver de studerende med et program for undersøgelse, der vil sætte dem i stand til at tage et holistisk syn på turistorganisationer og undersøge grænsefladen mellem turisme aktivitet, samfundet og miljøet. Denne kvalifikation giver studerende til at udvikle de ledelsesmæssige færdigheder og viden, der kræves for en vellykket arbejde i og administrere en bæredygtig turisme operation i Aotearoa / New Zealand.

Award oplysninger

For at opnå tildeling af HD i Tourism Management, skal den studerende bestå i alt 120 point, herunder:... [-]

New Zealand Rotorua
Maj 2019
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Postgraduate Diploma

Toi Ohomai Institute of Technology

Giver fagfolk i lederroller at opretholde valuta og udvikle deres disciplin ved løbende faglig udvikling. ... [+]

program oplysninger Studieafgift $ 19,950 Indtag februar juli, oktober Minimum IELTS 6.5 uden band score mindre end 6,0 Varighed (fuldførelsestid) 1 år program mål

Den Postgraduate Diploma in Applied Professional Studies program vil gøre det muligt eleverne til at fremme deres viden og faglige praksis inden for deres praksis. Studerende vil være i stand til at anvende en avanceret mængde viden i en række sammenhænge, ​​der vil supplere deres nuværende erfaring og / eller kvalifikationer. Denne kvalifikation giver fagfolk i lederroller at bevare valuta og udvikle deres disciplin ved løbende faglig udvikling.

Specialiserede påtegninger i dette program Mentoring og Ledelse (Ārahitanga Whakapono) Voksen Undervisning (Whakaako Pakeke) Sårbare Peoples (Whakaraerae) Infektionsforebyggelse og -bekæmpelse (Arai Whakapokenga ) Award oplysninger ... [-]
New Zealand Rotorua
Juli 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Toi Ohomai Institute of Technology

Denne kvalifikation er designet til studerende, der ønsker at fremme videnskabelig forskning og praksis-orienteret ledelse. ... [+]

program oplysninger Studieafgift $ 19,950 Indtag februar, Juli, November Minimum IELTS 6.5 uden band mindre end 6,0 Varighed (fuldførelsestid) 1 år program mål

Denne kvalifikation er designet til indenlandske og internationale studerende, der ønsker at fremme videnskabelig forskning og praksis-orienteret ledelse. Det vil bygge på tidligere bachelor-grad, graduate og postgraduate studier og styrke karriereønsker inden områderne ledelse, business, informationsteknologi, sundhed eller gæstfrihed.

Den avancerede standard, hvor kandidat vil fungere omfatter evnen til at formulere teori og praksis inden for en administrationsområde. Kandidater vil engagere sig i uafhængig undersøgelse viser et avanceret niveau af viden, som beskæftiger diskursanalyse og kritisk undersøgelse i en relevant sammenhæng.... [-]

New Zealand Rotorua
Juli 2019
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

International Education in Rotorua, New Zealand

Toi Ohomai – Rotorua Campus
Address
Mokoia Drive, Tihiotonga, Rotorua New Zealand
3046 Rotorua, Bay Of Plenty, New Zealand
Hjemmeside
Telefonnummer
+64 7 346 8712
Toi Ohomai – Tauranga Campus
Address
70 Windermere Drive, Poike, Tauranga
3112 Tauranga, Bay Of Plenty, New Zealand