Ntec - National Tertiary Education Consortium

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen Til NTEC

Velkommen til National ungdomsuddannelse Consortium (NTEC). NTEC består af fire tertiære udbydere, som alle er registreret og akkrediteret af New Zealand Qualifications Authority (NZQA):

Concordia Institute of Business (CIB) National Technology Institute (NTI) National Institute of Education (NIE) Den College of Future Learning NZ (FutureCOL)

NTEC er struktureret så alle skoler i den integrerede organisation operere med fælles bestyrelsesmedlemmer under en fælles kvalitetsstyringssystem, holde sig til fælles værdier og operere fra de samme campusser på tværs af forskellige steder, hvor NTEC skoler leverer programmer.

Studerende på NTEC er forberedt til en karriere inden for regnskab, business, computing, madlavning, rådgivning, gæstfrihed, sundhedsydelser og uddannelse på arbejdspladsen. Concordia engelske Academy tilbyder et bredt udvalg af engelske programmer, herunder generelle, erhvervslivet, akademiske, IELTS og TESOL (lærere i engelsk til taler andre sprog), og NTEC kører også korte gæstfrihed kurser.

Det vigtigste NTEC campus er i Auckland CBD, og ​​vi har også afdelinger i Christchurch, Tauranga, og Hastings. Hvert campus er beliggende i byens centrum og har nem adgang til offentlig transport, biblioteker, indkøbscentre og madsteder.

NTEC har et ry for at være venlige, omsorgsfulde og imødekommende, og har et multikulturelt personale med stor erfaring i uddannelse for internationale studerende. Vejledere, rådgivere og support personale er glade for at vejlede de studerende og give vejledning for at hjælpe dem med at få mest muligt ud af deres undersøgelse og for at nå deres fulde potentiale.

De NTEC skoler er højtydende, god kvalitet uddannelsesudbydere, og dette afspejles i deres NZQA (New Zealand Qualifications Authority) ekstern evaluering og reviderede vurderingsrapporter. Tre af skolerne - Concordia, National Technology Institut og College of Future Learning NZ - har den højest mulige rating af kategori One, hvilket betyder, at NZQA er "meget overbevist" i deres uddannelsesmæssige resultater.

Vision, mission og værdier

Placeringer

Auckland

Address
HEAD OFFICE AND AUCKLAND CAMPUS,
Ntec Tower,
20 Hobson Street

911-312 Auckland, Auckland, New Zealand

Hastings

Address
HASTINGS CAMPUS,
304-308 Ellison Road

4122 Hastings, Hawke's Bay, New Zealand

Tauranga

Address
TAURANGA CAMPUS,
Durham Court,
146 Durham St

3110 Tauranga, Bay Of Plenty, New Zealand

Christchurch

Address
CHRISTCHURCH CAMPUS,
289 Tuam Street,
Christchurch Central

8011 Christchurch, Canterbury, New Zealand